Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Beni de Listeye ekleyin 04.Eylul.2019 da başvurdum.
25.Mart.2020 da eksik evrak nedeni ile gönderdim 14 ayı buldu

Captan gusto
Maaş cuma tekrar bağlandı. Alamadığım Eylül ekim aylarını yatırdılar. Bugün de sgk ya gittim, 1 yıllık kontrol sonucu, ikinci kez aldığım süresiz raporuma, 2 yıl sonraya tekrar kontrol koymuşlar. Hayırlısı artık.

atilla3500 hayirli olsun Allah saglikli sekilde yedirmek nasip etsin suresiz raporu niye sureliye cevirdiler acaba internetten arastirdigimda uyku apnesi ve diyabet gibi hastaliklar kontrol muayesine girer yaziyor Kronik hastaliklar ama kilo verince duzelme olabilir diye surekliye cevirmiyorlar sanirim.Iyi aksamlar

coşkun42

Merhaba,sizin durumunuzu inan anlamadım neden oldu öyle.Hangi hastalıktan ve hangi ilden,hangi hastane bilgi verirmisiniz?

Arkadaşlar yarın SGK ya emeklilik için gidicem gerekli evrak lar nelerdir benim bildiğim nüfus cüzdanı vergi indirimi engelli raporu başka birşey gereklimi bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

Temmuzda giden kontrol muayenesi ,sonucum geldi, ilk rapor suresizde Ankara'dan 1 yıl süreli geldi ikinci raporda suresizdi raporum bu sefer de 2 sene süreli olarak geldi, hastalıklar uyku apnesi %35 göz %21 , raporların ikiside %51 ile gitti 2 aylık birikmiş maaşımı bugün itibariyle aldım darısı tüm bekleyen Arkadaslara inşallah

Captan Gusto kardeşim vergi indirimi bugün aldım çok şükür o var emeklilik tahsis talep formunu SGK dan alcam degilmi başka bir evraga gerek yokmu teşekkürler

Rapor çıkış 31.01.2020, defterdarlığın zahmet edip Ankara ya yollaması +45gün daha. Toplamda 290 gün.

Kowalski Tekirdağ ve Kırklareli Hastaneleri dahil Nisan- Temmuz ayı dahil Sağlık Raporu vermediler.
Bilg.

Toprak Bektaş

Toprak Bektaş evet .Tahsis talep formu Sgk da matbu evrak olarak var doldurup vergi indirimi belgenizle beraber ilgili memura verin sonuc size mesaj olarak gelicek sgk dys ekranindan emeklilik ile ilgili islemlerinizi takip edebilirsiniz.Hayirli olsun.

13,01,2020 tarihinde 2 yıl süreli raporum bugün 1 yıl süreli olarak onaylanmış şurda kalmış 2 ay bu aşamadan sonra ne yapmalıyım
vergi dairesinden evrak alıp iş yerine falan götürmem gerekiyormu yoksa onlar yolluyor mu
birde süre 2 ay sonra doluyor ama raporum 1 sene daha var rapor bitmeden tekrar heyete girip vergi indirimine ozaman mı başvurmalıyım

Ankaranın onayladığı rapor onayladığı gün mü süresi başlıyor
yani Ankara gidiş tarihi değil doğru mudur?

Vergi indirimi, vergi dairesine başvuru yaptığınız günden itibaren başlar. İş açılış zamanı dedikleri zamandır. Onay için beklediğiniz süre maalesef kayıp zaman.

Arkadaşlar özetlersek
Roporlar 8 aydan önce Ankaradan gelmiyor
süresiz gidenler süreliye çevrilebiliyor
eksik evraklar dön başa oluyor
kontrol raporları 4 veya 5 ayda sonuçlanıyor
kontrol raporları yeni sisteme göre ssk ankaraya yollamıyor hakem hastanesine yolluyor
ve ankara süreli raporları hangi gün onayladıysa o gün süre başlıyor vergi indirimi için

EKLEMEK VEYA YANLIŞIM VARSA DÜZELTMEK İSTEY

Arkadaşlar emeklilik dilekçesi bugün verdim vergi indirimi süreli geldi şimdi emekli olursam rapor bitince SGK haber verecek ben raporu tekrar yenildiğinde vergi indirimi için tekrar Ankara ya gidecekmi çalışmadığım için nasıl gidecek rapor bitince neler yapmak gerekir bilgisi olan beye başından geçen Bilgi verir de sevinirim teşekkürler

sanırım Ankaraya gitmiyor ssk sizi hakem hastaneye yolluyor ordan gelen sonuca göre vergi indirimi ve emekli maaşını kesiyor veya devam ettiriyor.
çalışman veya çalışmaman emekli olduktan sonra sorun değil tahminimce sonuçta emekli olmuşsun

@Toprak Bektaş merhaba benimde kontrol muayenesi vardi 11 kasimda gonderildi Ankaraya Sgk sizin evinize vergi indiriminin bitmesine 3 ay kala hastaneye sevk evragi gonderecek ve heyete gireceksiniz sonucu Sgk Ankaraya gonderecek.Sgk eski tarihli Raporlari Ankaraya gondemiyor.rBenim rapor gecen sene aldim 1 yil sureli verdiler.Sizin rapor yeni oldugu icin tekrar ankaraya gidicek.Hayirli olsun

Son düzenleme:
Arkadaslar 25 şubatta ankaraya gtmisti cevap gelmiş int baktım. Darısı bekleyenlerin başına
Şimdi emeklilik için gereken evraklar neler ?
Toprak Bektaş kardes de göndermiş ?neler acaba

Hayırlı olsun sonucu gelen arkadaşlara güle güle yemek nasip etsin inşallah darası biz bekleyenlerin başına

Üst Alt