Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Cimere de yazdım oradanda 40 gündür yanıt yok yani bizi duyan yok yollar kapalı kulaklar tıkalı hak arıyacak merci yok

Kastamonu 12

Hastaneye gittim evrakın çıktısını aldım vergi dairesine verdim bu kadar

Benimde Ankara'ya varış 25 Mart 2020 az önce cebime mesaj geldi maaşınız bağlandı diye kontrol muayenesi benimki...akşam saat 8 de mesaj geldi Güney76

Son düzenleme:
Arkadaşlar %54 süresiz raporum var daha fazla oran alabilmem için nasıl yenileyebilirim

Ankaraya gidiş tarihimi 25 mart kontrol muaynesi okadar sürer mi temmuz geliyor diye biliyorum

Ankara maffettin bizi 8 ay nasıl bekletirsin insanları çalışan var çalışamayan var çok acı çok acı

Herkese hayırlı günler. Ayın 12 sınde raporum antalya kepez devlet hastanesınden yuzde 68 ile ciktı vergi dairesi sevki ile gittigim icin bana herhangi bir belge vermediler. Edevletten cıktı alabilirsin sıkıntı olmaz dediler. E İMZALI BELGE miş sızde de oylemi oldu yoksa hastane cıktı vermek zorundamı. Benim beklemek icin sanırım 1 seneyi gozden cıkarmam lazım allah herkezin gönlüne göre versin

Günaydın herkese maalesef beklettiler bizleri bizden sonra verenlerin geldi pandmiden dolayı 3 ay evde kaldım iş yeri işbaşı yaptırdı riks gurubundayım korka korka işe gidiyorum hasta olsam hesabını kim verecek acaba buradan bizi duyan yok yetkililerden işini yapmayan memur çok haram olsun aldıkları onlara benim kızım adlıyede çalısıyor 4 30 da çıkış ları o 6 7 gibi geliyor bekleyen evraklar var diyor vijdan olacak demek Allah korkusu olacak insan larda

Mamimami75347534
Haklısınız ama bir şey daşınmam gerek Ankaranın bizi bekletmesi sebebiyle uğradığımız hak kayıplarını mahkeme yoluyla telafi edilebilir mi? bu soruyu kızınız adliyede çalıştığı için bir Avukat hakim ile görüşebilir mi lütfen bi sorabilir mi 8 ay boyunca emekli maaşı alamıyacağız en kötü ihtimal 8 x 1500 = 12 000 mızdan oluyoruz

Bulent78
Bana da hastane hiç bir belge vermedi hastaneden sonra hiç bir resmi kuruma emeklilik için gitmem belge vermem gerekmedi E devletten raporum pdf indirdim ordan öğrendim %42 engelli raporu alabildiğimi sanki devlet sırrı hastane direk söyleyebilir di ama doktorlara o anda sormuştum onlardan da sözlü öğrenmiştim

umarım bir değişilik olur da hiç kimse 1 yıl falan beklemez ama sanki emekli olacaklara devlet gıcık gidiyor

arkadaşlar salı günü igdecem gib lıgına size yazarım burdan sonucu

@kaya46 kemal 73 un gelmis sizinde gelir eli kulaginda Ankarayi aradinizmi ?@Engelsorunmu benide ekleyin 11 Kasim 2020 Ankara gidis

ismailank
raporların gidiş tarihlerini güncelledim

11 Kasim 2020 Captan gusto
19 Ekim 2020 Ali12345
13 eki bekliyor 49serkan

22 eyl bekliyor cengav
11 eyl bekliyor savcılı
10 eyl bekliyor Sorciere
04 eyl bekliyor YILDIRAY BOZOK

25 ağu bekliyor Ercanuzel
24 ağu bekliyor Twilight06
20 ağu bekliyor Kowalski
13 ağu bekliyor idogan71
12 ağu bekliyor barsah
06 ağu bekliyor prestige7171
05 ağu bekliyor SERO01

28 tem bekliyor irfan.gunes
27 tem bekliyor Engel sorun mu?
27 tem bekliyor aliturgut35
27 tem bekliyor erdem.77
27 tem bekliyor hakan4242
22 tem bekliyor hkt
20 tem bekliyor Funda kayaman
13 tem bekliyor Aksi_54
12 tem bekliyor ErdI
02 tem bekliyor ozi35

30 06 2020 bekliyor ismailank
23 haz bekliyor atlas61
23 haz bekliyor Akman1981
18 Haziran darkness_38
12 haz bekliyor Metinö
03 haz bekliyor MİKAİL ankara

21 şub bekliyor 2020 Mamimami75347534

Son düzenleme:
hazirandan öncesini listeye ekmeyim o o arkadaşlar eli kulağında her an ankaradan gelebilir sonuçları şimdiden hayırlı olsun güle güle yemek nasip etsin emekli maaşlarını hayırlısı ile nasipse bize de

Selam arkadaşlar 06/05/2020 tarihinde vergi indirimi için Ankara'ya rapor gönderdim yaklaşık altı buçuk ay oldu hala ses yok bir evrağı incelemek bukadar zor bişey mi anlamadım

Üst Alt