Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Kastamonu 12
Geçmiş olsun vergi dairesine verin onlar tarayıcıdan taratıp hemen gönderiyorlar.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@osmancık123 hayirlisi olsun hemserim simdi seni Sgk konrol muayenesine sevkedecek evine Sgk dan sevk kagidi gelicek kagit gelir gelmez hemen rapora basvur bir an once tekrar yollansin ve sonucun Ankaradan gelsin erken yaptirman senin menfaatine Izmirde hangi hastane sevk ediyorlar bilmiyorum ama doktorlara tek tek giriyorsan randevularini al hakkinda ha6yirli olsun
@Serhat39 @bulentyaman tebrikler

Evrakları gelenlere hayırlı olsun yanlız hangi ay da gönderdiklerini yazarlarsa bizde öğrenmiş oluruz şubat da gönderdim bende her hafta ankarayi 1 kere olsada düşürüyorum halâ haber yok

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir takip ediyorum yazmak bugüne nasipmiş. Evrakım 18 Haziran 2020 Ankara' ya varış listeye beni de ekler misiniz. % 35 uyku apnesi % 10 ankilozan spondilit % 30 kalp 3 sitent %10 hiper tansiyon ve % 20 astım toplam % 71 raporum var süresiz

Arkadaşlar dün emine hanımla gorusmemde İstanbul a gönderdik dedi bugün sabah İstanbul fatih vergi dairesi telefonu açtı bir bayan çıktı evrak size şu tarihte gönderilmiş su işime gelmiş diyorum bakıyor ve bize gelmemiş Ankara'da dedi ısrarla sorfum ve yok dedi emine hanımda gonderdik dediya dün bana isrearla bana söylediği ismi fatih vergi dairesindeki bayana söyledim ama ısrarla soyledimki hemen yan masasındaki beye verdi baktı ve evrakiniz gelmiş bir haftaya üst yazısı yazılır işiniz biter dedi yani haftaya inşallah gidip elden Alican sonucu.demem iki arkadaş lar fatih vergi dairesinde çalışanlarda bizleri sallıyorlar bugün ısrar edip sormadan daha Ankara'dan gelmedi diyecek arkadan da muhabbet sohbet gülüşmeler geliyor yani düzgün çalışmıyorlar bizler umutları da değiliz süreler i uzayanlar isarla takip etsin arasın arkasini bırakması derim ben benim 11aylik serüven haftaya Perşembe cuma bitecek inşallah sonucu alınca son durumu yazarım ama hep burdayim

darkness_38

Ben ekledim sizi geçmiş olsun

13 eki bekliyor 49serkan

22 eyl bekliyor cengav
11 eyl bekliyor savcılı
10 eyl bekliyor Sorciere
04 eyl bekliyor YILDIRAY BOZOK

25 ağu bekliyor Ercanuzel
24 ağu bekliyor Twilight06
20 ağu bekliyor Kowalski
13 ağu bekliyor idogan71
12 ağu bekliyor @barsah
06 ağu bekliyor prestige7171
05 ağu bekliyor SERO01

28 tem bekliyor @irfan.gunes
27 tem bekliyor Engel sorun mu?
27 tem bekliyor aliturgut35
27 tem bekliyor erdem.77
27 tem bekliyor hakan4242
22 tem bekliyor hkt
20 tem bekliyor Funda kayaman
13 tem bekliyor Aksi_54
12 tem bekliyor ErdI
02 tem bekliyor ozi35

23 haz bekliyor atlas61
23 haz bekliyor Akman1981
18 Haziran @darkness_38
12 haz bekliyor Metinö
03 haz bekliyor MİKAİL ankara

Akif sonu 3259 biten numarayı 16.50 den 17.40 kadar ara ben hep ozamanlar düşürüyorum

Ah be kardeşim Cimere yazıyoruz çocuk avutuyorlar sıradasınız daha iyi hizmet için çalışmalarımız devam ediyor falan filan Ankarayı arıyoruz temmuz giden evraklara daha 4 ay var diyor bir çok arkadaş istanbuldaki vergi dairesine gidip ortamın lakayitliğinden bahsediyor
bu ülke böyle işte ne yapalım

Son Gelenler

28 şub Şehmus demir
10 şub noktacom
16 oca göksel35
25 ara Serhat39
12 ara bulentyaman
04 ara Otosan41
03 ara osmancık123

Birde Ankara ya ulaşabilen arkadaşlar rica etsem şuan kurul ne aşamada hangi ay kurulda hangi ay gönderiliyor onuda sorabilir mi ?

Evet. Emeklilik kontrol muayenesi. Birkaç gün sonra SGK birikmiş maaşlarımı da yatırdı.

nerdeyse 1 yıl sonrası bugün bende 2 yıl sürekli onaylandım Allah dostlara sabır versin

En sonunda İstanbul telefonu açtı Ocak ayları geliyormuş ama benimki halen piyasada yok umutlandım kaç aydır ilk kez telefonumu açan biri oldu sanki raporum gelmiş gibi sevim fakat sevincim kısa sürdü beklemeye devam....:(

Merhaba arkadaşlar söyle bir umut atayım forma bugün arkadaşım aradı eskişehir'de ikamet ediyoruz 15 mart giden evragi olduğu gibi süresiz 44 onaylanmış ve evine posta ile evrak yollanmis benim 6 mart ssk ya gidip işlemlerini bile halletti raporlu olduğu için sskdaki memur raporun biter bitmez iş yerinden çıkışını alıp evrakları doldurmaya gel demiş bana haber verdi geçen hafta bende sizler gibi sayısını bilmediğim kere ankarayı aradığımda ilkdefa formda ünlü olan emine hanımla görüşmüştüm mart ayları kurulda çıkanlarda imza aşamasında demişti ama dosyaniz hangi memur arkadaşta olduğunu göremiyorum burası çok karışık hangi dosya hangi memurda bilemiyoruz demişti tel nomu aldı öğle kaldı şuan martlar imza aşamasına kadar geldi her arkadaş ankaraya ulasamayanlar kendi ilindeki vergi dairesini muhakkak ara ara arasınlar çünkü gelipte orada dahi bekletilen ler var çay kahve hesabı bilginiz olsun 6 mart beklemeye devam

teşekkürler ama ben dün Emine hanımla görüştüm (büyük ihtimal emine hanımdı adını soramadım birden birde Ankara telefonu açınca tutuldum) benimki 27 temmuz olduğunu ve çok yeni olduğunu ve ve 4 ay beklemem gerektiğini söylemişti yani 4 ay daha ölüyüm

Pegalife

06 11 2020 de geldi evrağım gittiği gibi geldi%46 SÜRESİZ

Darısı bekleyenlerin başına inşallah tez zamanda herkesin gönlünce gelir evrağı

Yardim edermisiniz lutfen

Slm.abiler benim vergi indirim geldi isyerine sgk ya basvuru yaptim sgk dediki gun toplama dilekcesi vereceksin onuda yaptim 25 gun sonra 3600den vergi indiriminden emekli olursunuz yazisi sgkdan sms geldi 1kasimda isten cikis kagidimi verdim sgkya simdide ise geri giris yapicam tahsis no olmadan giris yapamiyolar sgkdsy evrak takibinden bakiyom tahsis talep dilekcesi yaziyo smsde ama gorunmuyo edevletten bakiyom yok sgk gittim 3600den emekli olur yazisi istiyolar bu nedemek beni basindan savmak icinmi yapti yoksa oyle bi evrakmi var gunum dolu 4200gun bu tahsis nosu nezaman gelir ben dogru yoldamiyim

Arkadaşlar merhaba, 21 subat 2020 de gönderdigimiz rapor sonucu 05 kasımda gelmişti. Bugün itibariyle de iş yerine ulaşmış zaten sistemde görünüyormuş e-tebligat olarak. Yüzde 80 ile gönderildiği gibi süresiz gelmiş.
Hastalıklar ; işitme kaybi %52 konuşma %30 psikoz % 40
Raporu alirken tüm hastaliklarin ilac raporu epikriz gibi eldeki bütün dosyalari kağıtları toplayıp fotokopilerini heyete vermiştim.
Umarım sizin için bir yardımı dokunur bazı arkadaslara bir fikir verir.
Hayırlı haberlerinizin tez zamanda elinize ulaşması dileğiyle iyi akşamlar

Kontrol raporum temmuz sonunda Ankara'ya gitti,acaba kontrol raporlarında en yakın tarihli gelen ,hangi ay ,temmuzda raporu gidip sonucu gelenler ,var galiba , yanlış okumadiysam ,

Şevki şengöz
Merhaba 14 temmuz giden kontrol 23 Ekim sgk ya gelmiş 6 kasım dys de gözüktü. Az öncede sgk dan mesaj geldi birikmiş 2 aylık maaş hesabıma gönderilmiştir diye. Bilgine kardeşim.

@atilla3500 hayirli olsun gelen rapor sonucunu ogrendinizmi ?Sgk dan mi geliyor sonuc yoksa Ankara gib den vergi dairesindenmi ogrenicez raporun sureli veya suresiz oldugunu ?Tesekkur ederim iyi aksamlar

Captan gusto
2 gün önce sgk ya sordum henüz işleminiz bitmedi dediler. Bu gün akşam saatlerinde sms geldi sgk dan birikmiş maaş yatmış diye. Pazartesi sgk ya gidip rapor sonucunu ve kontrol şerhi varmı diye sormaya gideceğim.

Üst Alt