Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

prestige7171

Doğru söylüyor sun ben gokuz ay burada neler duydum neler Allah sabırlar versin çok şükür benım rapor geldi darısı bekleyenlerin başına

Ankara vergi dairesin arıyorum açmıyorlar İstanbul vergi dairesini arıyorum açmıyorlar
tek umudumuz burası burdan öğreneceğiz artık nisan mayıs haziran temmuz gelsin

Arkadaşlar ben size bir güzellik yapayım geçen hafta emine hanım beni bu numaradan aramıştı birde bu numarayı arayın şansınızı deneyin 03124153678 benden aldığınızıda söylemeyin

Telefon açınca masada bekleyen evrakların imzalanması bana çok garip geliyor.bu evraklar imza asamasindaysa neden imzalanmiyor.sanirim talimatlarla ilgili belirli bir süre geçmeden işlemleri kasıtlı sonlandırmıyorlar.pandemi esnek çalışma biraz bahane gibi.ortalama 9 ay sabretmek zorundayız benim anladığım bu

Arkadaşlar bu Ankaraya ulaşan varmı herşey durdu gene ne telefonları açıyorlar nede bilgi alabiliyoruz nolcak bizim bu halimiz

Ne Temmuz u yaaa daha Aralık Ocak bitmedi benim Şubat 12 2 aya gelse iyi diyeceğim artık Temmuz nerde ay sonuna hangi aydan bahsettiniz 275 gündür bekliyorum haber yok

mart bile gelmeye başladı bazı arkadaşlara takip ediyorum ben burdan siz takip edin görürüsünüz ben her gün giriyorum 50 kere bakıyorum

Dosyalar masalarda imza bekliyor arayan ulaşan imzayı attırıp işini erken bitiriyor...tam sopalık bu imzaları atan bekletenler müdürler..

Arkadaşlar merhaba. daha önce yazıldıysa affedin. İşyerine Ankaradan gelen evrak sonrası süreci anlatır mısınız. Sgk mı yoksa
istifa mı etmek gerekiyor?

Selamlar arkadaşlar.dys evrak takipte ikinci karar işleme alındı yazıyor bugün.anlamı nedir acaba,benim maaşım durdurulmuştu.inşallah açılmış müjdesidir.

Arkadaşlar yemin ederimki saat 17.46 itibari ile ankara telefonumu açtı gerçekten de çok nazik bir bayan ile konuştum ismini sormadım ama 4. ay gidenler kurula girmiş benim temmuz çok yeni olduğu için 3 ay 4 ay daha beklersin dedi
Kanser hastası değilseniz öne almazlar hiç bir şekilde dedi ben daha öncede başvurmuştum 2018 den beri uğraşıyorum
artık burayı çok sık ziyaret etmeyeceğim kendime hakim olabilirsem

Arkadaşlar iki gün önce emine hanımla görüştüm müdür beyin masasında dedi imzalattı bugün yine görüştüm saat 16 45 de İstanbul'a gonderdik atila beye dedi ben vergi dairesine gitsem elden alabilirmiyim şu an calismiyorum işten çıkardılar pandemiden dolayı Nisan ayında bugün emine hanıma su numaradan ulastim 0312 415 36 78

16:00 itibarı ile duşürdüm sonuc yok dedı göremiyormuş ne gunlere kaldık yaa 04,03,2020 gidiş...

Merhabalar
Büyük Mükellefler Vergi Dairesi'nden raporum 10 Şubat 2020 tarihinde Ankara'ya gönderildi ama hala sonuçlanmadı :(
Ankara Merkez Sağlık kurulunu burada yazılan telefon numaralarını bu gün 20 kez aradım ulaşamıyorum. Ulaşabilen var mı?

Her gün arıyorum benim telefona cevap veren yok Ankara'ya ulaşan arkafaslarin telefonu ne marka benim telefon mu problemli

Gakgo
Evrak sgk da işlemde. Benimde 6 kasımda bu yazı çıktı. Ankara gib kontrol muayenesini göndermiş 23 ekimde 6 kasım 2.karar servisi yazıyor. Bu yazıdan 1 hafta içinde bağlanıyor muş maaş. Sgk dan bu şekilde bilgi aldım.

Toprak Bektaş

Merhaba
Bende ayını durumda yaşandı Bursa vd
Aynı gün sonuçları bana verdiler sağolsunlar Sizede verirler diye düşünüyorum

blue eye
biz 10 aydır ulasamıyoruz :)))

buyuk mükelleflere (0216) 547 40 00 buradan ulasabilirsin. genelde her aramayı acıyorlar

Toprak Bektaş
iyi sans varmıs üstad... iki gun üst üste.. ben 10 aydır düseremiyorum.. :))

Üst Alt