Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

egeli_35@ alpertuncer merhaba bugun Sgk ya gittim ve surecin ayni isledigini ve kontrol muayenelerinin Ankara Maliye Merkez Saglik kuruluna gittigini soyledi memur .Genelgeyi tekrar okudugumda suresiz giden ve kontrol muayenesine cagrilan eski raporlar icin Ankaraya gitmedigini ve hakem hastanesinin karari verdigini anladim

AAK

vergi indiriminden ne kadar süre yararlanabileceğiniz bakanlıktan gelen evrakta mı belirtilmiş acaba? gelen evrakta, "engelliler için uygulanan engelilik indiriminden şu kadar süre faydalanabilir" şeklinde bir ifade mi mevcut?

AAKhayirli olsun @hehe_he merhaba vergi indirimi sureli ise sure yazida belirtilir.Suresizlerde sure belirtilmez.

Merhaba,
Listenizde ismim yok ama uzun zamandır takip ediyorum sayfanızı.
10.03.2020 tarihinde Büyük Mükellefler Vergi Dairesi'ne teslim ettiğim 2 yıl süreli raporum bugün süresiz olarak onaylandı.
Yalnız Büyük Mükellefler Vergi Dairesi'nin sayfasından baktığımda hala "rapor bakanlığı gönderildi" olarak görünüyor.
Sonuçlandı bilgisi çıkmıyor.
Bilginiz olsun diye yazayım istedim. Oradaki sorgulama sistemi doğru değil. Arayıp öğrenmeye çalışın.
Darısı hepinizin başına.
İyi günler dilerim.

Herkese iyi haftalar dilerim benim raporum geldi çok şükür gittiği gibi onaylandı bugün aldım evrağı mı sonra SSK ya emekli müracatımı ettim bekleyen herkes tez zamanda onaylanır

Fatma yılmaz 5

hayırlı olsun oncelikle. bende büyük mükelleflere tabiyim. demek bosuna bakıyoruz "CALISMAYAN SİTEYE" bende sürekli bakıyorum rapor bakanlığa gnderildi diyor. sitenin bozuk oludğunu defalarca ilettim büyük mükfellefere. Demekki aramak lazım sürekli. hayırlı olsun tekrar

Slm şimdi ankara ile konuştum 59 biten nodan martlar bitmiş nisanlar başlamış benimkide 4nisan

Merhabalar 3 Şubat 2:20 Ankara teslimli kalp rahatsızlıklarımın olduğuRaporu %60 ile giden Aynı şekilde %60 ile gerisüresiz olarak döndü ,
Daha da bekleyecektim daha da uzun sürecekti 32 59 ile biten telefon numarası Emine hanıma ulaştım sağ olsun o çok yardımcı oldu yoksa benim raporum hala memur da yazımı bekliyor imiş sizlere naçizane tavsiyem Ankara’ya ulaşmaya çalışın inşallah bütün arkadaşlarım tez zamanda dileklerine kavuşurlar

Selam arkadaşlar 06.03.2020 giden raporum bu gün eksik evrak olarak geldi tekrar eksik olanı tamamladığında uzun sürer mi yine

@hece_he

evet ilk başvuru tarihi 01/08/2019 01/08/2021 tarihinde kontrol muayenesi olarak belirtmişler

Captan gusto

raporum süresizdi 2 yıl süreli geldi

Arkadaş lar 09.01.2020 giden evrak bugün saat 16:55 de bizim meşhur emine hanımla görüşmem sonrası müdüre imzalattı .1 gün veya 2 gün sonra sisteme düşer dedi.yani bekleyen süreleri uzayan arkadaşlar karın evrakları bence müdür imzası bekliyor.cunku emine hanım baktığında müdür beyin imzasını bekliyor dedi iki dakika bekle dedi ve imzalattı.yani müdür beyin insafına kalmışız.sureleri uzayanlar emine hanımı arasın bence 0312 415 32 59 telefonu bir ikincisi bana dediğinden anladigim 2 yıl kontrol muayenesi var dedi 2 yıllık gittiği gibi yüzde 60 onaylanmış şimdi ben emeklilik için SGK'ya gitcem 27 yıl 8500 günüm var maaş bağlanırsa rapor bittiğinde tekrar kontrol muayenesi yapicam rapor verilirse bu vergi indirimi için tekrar mi Ankara'yı beklicem bilgisi olan arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim

ben arıyorum arıyorum emine hanıma ulaşamıyorum siz nasıl ulaşıyorsunuz anlamıyorum çok bunaltıcı bir durum

bu müdür beyin işi de zor muş düşünsene binlerce dosyayı açacak okuyacak imzalayacak zor be

aynen. mütemadiyen arıyorum ve açan olmuyor. demekki sans hiç bizden yana değil. bari ulasabilen bir arkadas desinki, insanlar ulasamiyorlar, bunun için bir cozumleri var mı? kiminin sitesi bozuk, kiminde evis yok, kiminin raporu gelmis ama sisteme yüklü değil. bari bu isler için birini alsınlar açsın telefonu bilgi versin.. ne biliyim aklına ne geliyorsa. ya biyakalasam neler neler diyeceğim de belkide ondan sebep denk gelmiyor.

Toprak Bektaş
Sen emeklilik işlemlerini başlat. Emekli ol günü geldiğinde sgk seni kontrol muayenesine gönderecek. Muayene sonucuna göre artık sgk karar verecek.
28.09.2020 tarihli genelge ile bunu anlıyoruz. Artık Gib ten sonuç beklenmeyecek.

Öncelikle herkese merhabalar benim abime 4 evre kanser teşhisi koydular malulen emekli ettiler 3 yıldır alıyordu maaş hersene heyete giriyordu maaşını veriyorlardı şimdi maaşını kestiler hastalığı düşmüş diye kestiler maaşını bununla ilgili ne yapabiliriz

2019’dan bir ben kaldım galiba.321 gün oldu.Beklemeye devam.

Endereren
Yoğunluğun farkındayız
Esnek çalışıyorlarmış çok sayıdaki tekrar kontrol muayenelerin ve pandemi sürecini öne sürülüyor

atilla3500 Merhaba bugun Sgk ya gittim ve kontrol mayenelerinin Ankaraya gonderildigini soyledi Memur .Eski raporlarin kontrol muayenesine cagirilan eski rapoporlu engellilerin raporlari Ankaraya gonderilmeyecek ve hastane sonucu verecekmis.

selam arkadaşlar 05.02.2020 de başlayan serüven bugün SGK ya emeklilik başvurusuyla bitti. İşin enteresan yanı rapor 01.06 2020 tarihinde kuruldan çıkmış sadece sevk yazısı için 5 ay beklemiş üst yazısı 16.10 2020 tarihinde ancak gönderilmiş . 16.10.2020 tarihinden beride v.dairesinde bekliyor iş yerine gönderilmek üzere. Güç bela bugün Ankara dan gelen yazıyı alıpta emeklilik başvurusunu yaptım. darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma ( referans olması için 05.02.2020 v.dairesine başvurmam)

@atilla3500 bir sey degil ben tesekkur ederim insallah bir an once gelir 7 8 ayi bulur dedi memur seninde hayirli olsun darisi bizim gibi bekleyenlerin basina iyi aksamlar

Üst Alt