Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Captan gusto

Merhaba
Yok benimki yeni rapor %45 süresiz gitti
Inşallah bi aksilik olmadan kısa sürede gelir
Tşk ederim

Captan gusto

Aynen sgk kontrol muayenelerinde hastaneye sevk ediyor onun sonucunda 40 üzeride olsa,aşağıda olsa hakem hasteneye sevk ediyor sonuç sgkya gidiyor,sgkda maaşı ya kesiyor yada devam ettiriyor.Şimdiki uygulamaları böyleymiş....

Captan gusto Kamildurkut Merhaba yasadığımı bildireyim. SGK sevk etti ve Buca seyfi demirsoy hastanesine kontrol muayenesine sevk etti. İşlemlerim bitti raporum eskisiyle aynı çıkıtı süresiz ve 61. Buna istinaden SGK bu sefer hakem hastane olarak Bozyaka eğitim ve araştırma hastanesine sevk etti, sevk yazımı cuma günü aldım. Tekrar randevu aldım ve süreci tekrar yasayıp, sonucuna göre maaş devam ettirilecek veya ettirilmeyeceğini bildirdiler. Sonuç olarak emekli olanların kontrol muayeneleri Ankaraya gitmiyor ( ben emekli olduğum için diyorum, süreli vergi indirimi olup çalışanların durumu nedir bilmem )

egeli_35 Merhaba hemsehrim tesekkur ederim verdigin bilgiler icin ben de emekliyim bir yil sureli, kontrol muayenesi icin Sgk beni Pamukkale universitesine %63 rapor aldim simdi Sgk beni tekrar mi sevk edecek baska bir hastaneye Gecen yilki ilk raporum %47 idi.Gerci Denizlinin hakem hastanesi Pamukkale Üniversitesi tekrardan sevkmi edicekler acaba yarin Sgk ya gidip durumu arastiracagim arkadaslar .Konu hakkinda size bilgi veririm yorumlariniz icin Tesekkur ederim .Insallah sonuclarimiz en kisa surede gelir.Saglicakla kalin

Captan gusto

Merhaba bende Denizliden yazıyorum kaptan bende uyku apnesi ve ortopedik süresiz 55 gitti hayırlısı 18 mart gidiş beklemekteyim hayırlısı

Cevap gelince banada mesaj gelirm i e tabligat aktivasyonu var

alpertuncer Merhaba hemserim uyku apnesi kontrol muayenesi gerektiren hastaliklar listesinde suresiz raporunuzu sureli gelme ihtimali yuksek benim 2.raporumda 2 yil sureli bendede uyku apnesi var.Tabi buna kurul karar verecek insallah suresiz gelir.E tebligat aktivisyonu benimde var ama gelen mesaj ve vergi indirimi sisteme yansimadi ona guvenme Denizli Vergi Dairesi engelli birimini surekli ara bende e tebligata guvendim 1 hafta once gelmis sonuc yansimadi kardesim

Maytakson

Hatırladığım kadarıyla sanırım Eskişehir' liydiniz derdime ses olmuşsunuz 28 ekimden beri Eskişehir v.dairesinden onaylanan raporumun iş yerine gönderilmesini bekliyorum. Herhalde deve kervanı ile göndereceklerdir geçmemiş olacak ki onu bekliyorlardır başka ne olacak..

Captan gusto DYS sisteminde ne gözüküyor baktınız mı, benim bu şekilde oldu. Ankara ya göndermek yerine 2. bir hastane raporu istiyorlar benim bu şekilde 17 Kasıma randevu aldım. Yaşayıp göreceğiz.
Umityalcin benim biraz farklı oldu. Yeni oldum, vergi indirim sürem 1 yıllık tı. Sürenin dolmasına 1,5 ay varken emekli oldum ve hemen kontrol muayenesine gönderdiler.

egeli_35 Merhaba benimde sizin gibi 1 yillik sureli vergi indirimi geldi ve emekli oldum.1.5 ay kala Sgk beni hastaneye sevketti ve %63 2 yil sureli rapor verdi Pamukkale Universitesi .DYS ekraninda su an bir sey yok sanirim daha hastane raporu SGK ya gondermedi.Sizin kac gunde gondermisti hastane Sgk ya .Yarin Sgk ya soracagim surec nasil isliyor Iyi aksamlar

@alpertuncer uyku testi her kontrol raporuna basvurdugunda uyku merkezinde yatman gerekiyor yeni test istiyor doktorlar apne degerini olcmek icin 1 yillik sanirim

Captan gusto 15 gün sonra SGK ya gelmiş bir 10 gün kadarda orada bekledi. 28/09/2020 tarih ve 11507237 sayılı Vergi indiriminden yararlanarak aylık bağlananlardan kontrol muayenesine sevk edilenler yazısına istinaden 2. sevk yapıldı.

xyzabcd hayırlı olsun arkadasım.
bende senin gibi kalp, tansiyon ve işitme hastalıklarım var. 5 ağustosta gitti... beklemedeyim.
bu aradaistersen 9 aylık gerıye dönük vergi indirimini alabilirsin
.onun için de çalıştiğın işyerindeki ik ya başvur.eğer yardım etmezlerse
bağlı bulundugun vergi dairesine bir dilekçeyle aylık bordrolarını , iban no nu hesap no nu da yazarak gönderip alabilirsin.
iyi günler.

Captan gusto

cihazın hafızasındaki bilgiler uyku testi yerine geçmiyor mu acaba bana öyle demişlerdi tekrar yatmana gerek yok uyku apnesi için verilen cpap cihazı nın hafısasındaki bilgiler bakıoyruz

zaten öyle zor ki uyku apnesi için test yaptırmak hem çok geç veriyorlar tarih hem sonuç çok geç çıkıyor birde bu panemi en az iki yıl sürecek kimse randevu vermiyor ki ben cihaz kullanalı 5 ay oldu ilk bir ay için kontrol istemişti uyku apnesi doktor randevu alamadım (bu kısım Ankara ile ilgisi yok)

İyi haftalar diliyorum inşallah güzel haberler alırız.

Uyku apnesinde ahi derecesi ve devlet hastanesinde yatma ile özel hastane arasında yatmak süreli süresiz raporu etkiliyor devlet hastanesi süresiz geliyor. Tabi şunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor uyku apnesi 3 çeşit obstrüktif santral misk. Obstrüktif tıkanma yoluyla burunda kemik boğaz darlığı dilin geride olmasından kaynakli (süreli gelir) santral beyinden direk nefes alma komutunun gelmemesi (süresiz gelir) misk solunum ortamı olup beynin komutu yerine getirmemesi. Naçizane bilgilendirme Allah herkesin gönlüne göre versin.

egeli_35

@egeli_35 sgk alsancak devlete sevk etti aynı oranı kontrol muaynesınde aldım. oncesı ve kontrol muaynesı raporlarım suresız vergı ındırımım 2 yıl surelı ıdı. sgk ya henuz dys ye dusmedı. sormak ıstedıgım ıllakı sgk hakeme sevk edecekmı ? yoksa devm dermı
hakem hastanesıne sankı rapor oranlarında farklı oldugunda gıdıyordu.
benım son calıstıgım ıs yerı ankara oldugu ıcın rapor sıhhıyeye gıdecek.

hsnpiyi iyi günler benimde ilk raporum %61 ve süresizdi ( vergi indirimim 1 yıl süreliydi emekli oldum ve kontrol muayenesine gönderildim. ), kontrol muayenemde %61 ve süresiz şimdi kontrol muayenesinin kontrolü için ( illaki hakem hastaneye sevk ediyor, çünkü artık Ankara yerine 2. bir hakem hastaneye sevk ediyor. ) tekrar hastaneye sevk oldum. O sürece de haftaya başlayacağım.

AYNI surecı yaşıyoruz hakem hastanesınde komple tekrar heyete mı gırılıcek. bırde benım uyku abnesı 35 puan var kontrol muaymesınde ılk baska vermek ıstemedıler sonra aldıgım maske raporları 2019 2020 tarıhlı olunca verdıler acaba hakem uyku testı ıstermı yoksa 2 rapora bakıp 2016 uyku raporuna gore onlarda puan verırmı kafada delı sorular :) @egeli_35 haberleşeim

hsnpiyi süreç bitince buradan haber veririm. Uyku testinin PSG raporu olduktan sonra tekrar uyku testine sokacaklarını sanmam

hsnpiyi moralini bozmak istemem ama tekrar isterler hemserim sizin 3 yil olmus benim daha bir yil oldu tekrar istediler belli olmaz doktora bagli cpap kullandiginiz icin kabul ederler ama kesin karari verecegi icin hakem hastane ister

noktacom

Evet Eskişehir iyim bence bekleme vergi dairesine git elden teslim al yoksa daha beklersin bunlar çay kahve içmekten işleri igcene yavaslattilar. Farkındaysan oraya yukarı çıktığında oturmaktan başka bir işleri yok ben gittiğimde hiç bir is yaptıklarını hiç görmedim

Selam arkadaşlar ilk başvuru 01/08/2019 eksik ekrandan 17/01/2020 bugün sonuçlandı %55 ile süresiz giden rapor aynı oranda 2 yıl süreli geldi allah bekleyenlere sabır versin beklemek zor

Devletimiz çok hızlı maşallah. Kuah ,hiper tansiyon iş kazası sebebiyle belde l1 -l2 kırıgı ayak tabanı dagılması sebebiyle yüzde 43 süresiz raporum mart başında gönderdim.18 yıl sonra 1 ay önce iskele devrilmesi sonucu kırık olmayan tabanımda dagıldı .pansumanımı yapan kızımdan covid kaptım Bunlar raporu onaylayana kadar ben ölürüm

Üst Alt