Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar bu geriye dönük vergi indirimini nasıl alacağım bilgisi olan var mı

Arkadaş lar emine hanıma 5 e 5 varken açtı gün içinde ulaşa madim yada şansıma açtı evraklar müdürü n masasında anladığım kadarıyla imzalamak için neyi bekliyor anlamadım ben konuşunca bekle inzalatayim dedi geldi tamam iki güne sisteme düşer dedi

Hadi hayırlısı nisan ayina gectiler sonunda benimki de nisan 14 beklemeye devam

yaklaşık 1 hafta önce, vergi dairesinden işyerime raporum ile ilgili tebligat gelmesine rağmen eviss'te sorguladığımda sonuç görünmüyor. "Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor" yazıyor sadce. sonuçları vergi dairelerine sormak gerekiyor sanırım. sisteme çok geç işliyorlar.

Arkadaşlar sitede problem var galiba 10 kasım metnimi bilerek silmişler?

Bunlarda MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İSMİNE TAHAMMÜL EDEMİYOR BELLİ OLDU ( BEYİNDEN ÖZÜRLÜLER SİZİ ) BAŞKA SİTELERE GİDERİZ. BİZDE

şimdi buyuk mükellefler ile gorüstük. hala raporum gelmemis. En gec 1 ay içerisinde gelir dedi. Yine her zamanki gibi internet sitesini üzerine basa basa calısmadığını soyledim. Bizzat ilgileneceğim dedi. Bakalım....

Arkadaşlar bu geriye dönük vergi indirimini nasıl alacağım bilgisi olan var mı

İşyerinle görüşüyorsun. Onlar bağlı oldukları vergi dairesine raporun geçerlilik tarihinden itibren muhtasar düzeltmesi yapıyorlar.Vergi dairesi çıkan miktarı senin hesabına ya da işyerine iade ediyor.
Ben bu ayki maaşımda alıyorum 670 tl çıktı 9 aylık

Bu gün İzmir vergi dairesiyle görüştüm eviseten takip edin diyor dedimki her gün 10 kere bakıyorum o da çok iyi dedi dalga mı geçiyorlar bu kadar ciddiyetsizlik olmaz

Nerde bu rapaorlar lanet olsun. İnsanı canından bezdirdiler yeter be

Herkesin ortak derdi olan ve gelecek müjdeli bilgilere kilitlendigi bir forumda ülkenin en hassas konusunu gündeme getirirseniz nsanlarda böyle suspus olur.

Konumuz sadece Ankara'ya gönderilen evrakların sureci

Milliyetçilik laiklik terör enflasyon Beşiktaş v.s degil

Herkese iyi akşamalar .
dün sakarya vergi dairesine gittim evrak durumunu sormak için ,12.05.202 de vermiştim evrakı dedim.O zaman teslim ettiğim memur 10 sürer dedi.7 ay demiştin zammı geldi dedim.Daha şubat ayları geliyor dedi.muttemelen 2021 ocak şubat gibi gelir dedi .Kafam çok rahatladı.bekleyen herkese sabırlar ...

hayırlı olsun serkancım,darısı başımıza

enderim az kalmış hayırlısıyla inşallah,,,

Bir talihsizlik yaşıyoruz ama şu pandemiden dolayı Mart,nisan, Mayıs kurulların çalışmıyor olmasından dolayı inşallah işlemler hızlanır..

Üst Alt