Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar 15 OCAK, ta giden evrak eksik diye geldi bu gün tekrar gönderdim. Yine 10 ay bekleyecekmiyim yoksa öne alınıyormu bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirmi

neymis eksik olan??? rahatsızlık neydi üstad Akciğer solunum testini hastane göndermemiş

Orhan6081

Bu günkü Ankara ile konuşmamda eksik evrakları öne alıyorlar mış gibi anladım bence Ankaraya arayın benim aradığım saatlerde 5 .46 gibi aramıştım akşam

Engel sorun mu ?tamam teşekkür ederim. aylardır arıyorum ama açan yok

Kontrol muaynesi bekliyen arkadaşlar en son hangi tarihli sonuç geldi bilgi lütfen..

atilla3500 merhaba dun Sgk ile gorustum engelli raporumu hastane gondermemis hastaneye gittim gonderdim diyor Sgk gelmedi diyor neyse raporu elden kendim teslim ettim Sgk ya ve bugun gitti abi takip etmesem aylarca bosuna bekliycem zaten gec geliyor tesekkur ederim sayenizde Dys yi ogrendim. Islem yapilmayinca kendim hallettim .Bugun Dys den raporumun Ankaraya gittigini ogrendim insallah benim ve arkadaslarimin raporlari tez zamanda gelir.
kaya46 Merhaba sizin ne zaman gitmisti Ankaraya raporunuz?

kaya46
Benim kontrol muayenesi 14 temmuz Ankaraya varış, 23 Ekim sgk ya gelmiş. 6 kasım dys de gözüktü.
Captan gusto
En kısa zamanda gelir inşallah, hayırlısı olsun.

kaya46
Eli kulağında seninki de gelir inşallah. Tarihler yakın.Dys den kontrol et ara sıra. Hatta bağlı olduğun sgk ya bir git sor. Ben 3 Kasım da gittim yok dediler, halbuki 23 Ekim de evrak sgk ya gelmiş. 6 kasım da dys de göründü hareketler.

26.10.2020 de gelen evragim icin ayni gun emeklilik basvurusu yaptim.03.12.2019 da maliyeye evrak ulasmis.bugun sgk dan mesaj heldi 3752 tl birikmis maasiniz ptt banka yatirlidi diye.bekleyen arkadaslara allah sabirlar versin.sonuc 1 yil sureli.

irfan.gunes
Dys, sgk nın emeklilik işlemleri, kontrol muayenesi vb. İşlemlerin evrak ve hareket takip edildiği e devlet uygulaması. E devlet arama kısmına" dys evrak" yazın uygulamaya girersiniz.
Maliyeye gönderdiğiniz ilk vergi indirimi işlemini buradan takip edemezsiniz. Onu evis veya vergi dairesi üzerinden takip edersiniz.

MCGOKMEN
Hayırlı olsun kontrol muayenesi miydi

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

25.12.2019 Ankara varışlı,1 yıl süreli raporumun 323 gün sonra onaylandığını,gelen e-tebligatla öğrendim.“Başvuru tarihinden itibaren(29.4.2019)vergi indiriminden faydalanabilir”diyor.Herhangi bir süre yazmıyor.Galiba süresiz.Darısı sizlerin başına.

Arkadaşlar. evrakım işyerine geldi. beni bekleyen listesinden düşürebilirsiniz.Darısı sizlerin başına

Kardeş sen nasıl gönderdin eksik testıni eldenmi verdin ben de aynı durumdayım
Orhan6081
Kardeşim sen nasıl gönderdin eksik testıni bende aynı durumdayım bilgi paylaşırsan sevinirim

Endereren
Eski gata da bügün yapılacak ama öncesinde corona testi yapıldı temiz cıkana yapıyorlar.şimdi sonucumu nereye vermeliyim hızlanması için bilgisi tecrübe si olan yardımcı olsun bir yıl daha beklemiyim
MEHMET DNCKL
Senin de eksik evrakmıydı kardeşim

Kastamonu 12
Vergi dairesinden eksik evrak için sevk aldıysan hastane için, normal şartlarda hastane vergi dairesine gönderir. Şayet raporu sana verirler ise elden teslim et vergi dairesine.

Üst Alt