Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Selamün aleyküm arkadaşlar benim de bu gün geldi aradılar gib den alabilirsiniz gelmemize gerek yok dediler gittiği gibi %50 süresiz onaylanmış inşallah sizinkiler de tez zamanda sonuçlanır Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi akşamlar 2 şubata giden raporum dan la haber yok ne yapmam bilgi verirmisiniz

Şehmus demir

Teşekkür ederim sürekli aramam lazim

Benimde raporunu bekleyenler gurubuna kayıt edermisiniz rıca etsem

13 eki bekliyor 49serkan

22 eyl bekliyor cengav
11 eyl bekliyor savcılı
10 eyl bekliyor Sorciere
04 eyl bekliyor YILDIRAY BOZOK

25 ağu bekliyor Ercanuzel
24 ağu bekliyor Twilight06
20 ağu bekliyor Kowalski
13 ağu bekliyor idogan71
12 ağu bekliyor barsah
06 ağu bekliyor prestige7171
05 ağu bekliyor SERO01

28 tem bekliyor irfan.gunes
27 tem bekliyor Engel sorun mu?
27 tem bekliyor aliturgut35
27 tem bekliyor erdem.77
27 tem bekliyor hakan4242
22 tem bekliyor hkt
20 tem bekliyor Funda kayaman
13 tem bekliyor Aksi_54
12 tem bekliyor ErdI
02 tem bekliyor ozi35

23 haz bekliyor atlas61
23 haz bekliyor Akman1981
18 Haziran darkness_38
12 haz bekliyor Metinö
03 haz bekliyor MİKAİL ankara

21 şub bekliyor 2020 Mamimami75347534

17.07.2020 tarihinde ankaraya gidiş tarihi hala bekliyoruz İnşallah Aralık ayında sonuçlanır. bir umut pandemi süreci nisan-mayıs- döneminde Kurul çalışmıyordu inşallah sonuçlanır tüm bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum tez zamanda sonuçlanır gelir inşallah benimkisi 1 göz yok ve hiper tansiyon kollestör % 46 süresiz di bir düşürme veya süreliye çevirme olurmu yardımcı olurmusunz

benimde 27 temmuz ben iki gün önce telefonla Ankara ile görüştüm 4 ay daha var dedi sizin raporun çıkmasına yani 2021 martı bulur

Akman1981

hayırlı olsun raporun ankaraya ne zaman gitmişti ve rahatsızlıkların ne idi.

haziren ayları gelmeye başladı galiba???

tşklr

10.02.2020 tarihinde Ankara'ya gitti hala bekliyorum, Ankara'ya telefonlarla ulaşamıyorum :(

İki kişi kalmişiz şubat ayından inşallah tez zamanda Bi haber gelir bizde beklemek çok zor 9 ay oldu insaf artık diyorum mart nisan gelen var nasıl iş bu nasıl düzen acaba anlamadım

Benimde 3 MART v.d teslim ama ne zaman Ankaraya gitti bilmiyorum. Benide eklermisiniz.

Benimde şubat mami daha kimler vardır allah bilir 1.5 aydır ankarayla görüştüğümde kağıtlar arkadaslarda dönüşümlü calisiyor deniliyor sonuç hep aynı

Arkadaşlar İVD' den dilekçemi sorgulaya tıklıyorum; "dilekçe sonlandı" uyarısı veriyor. Bu ne demek?
Benim de 5-6 ay oldu dilekçeyi vereli Ankara Maliye Gelir İdaresini arıyorum açan yok.

evis ten bakabilirsiniz dosya numarası yazmanın gerekiyor onu vergi dairesinden alabilirsiniz telefonla yada E devletten alınıyormuş ama ben bilmiyorum e devletten hiç denemedim
o dosya numarını evise yazın tabiki kimlik numarıs da ister orda ankaraya ne zaman gittiğini görürsünüz bundan sonrada ordan takip edebilirsiniziz büyük ihtimalle nisan başları olabilir sizin şu süreçte üzerine 8 ay koyun o zaman gelebilir ama şu süreçte yani ilerde değişir belki hızlanır hepimizin umudu beklentisi o

02.12.2019 gidiş tarihi,2 gün öncede ilk defa telefona cevap veren oldu ,Emine hanım ile görüştüm ,bana dönüş yapılacağını söyledi.2 gündür ne arayan var ne soran:)

İnanın hatırlamıyorum 4-5 tane numara var ,
zaten açtılar şaşırdım kaldım önce.03124153217-4153205-4153218-4153678 hepsini arıyorum .

Anlaşılan bu haftada boş geçti.pek evrak gelmedi

Hata bizde 8-9 ay geçmeden beklentiye girmemeliyiz demekki

s_senay

Herkese aynı şeyi söylüyorlar sanırım , beni de arayacaklardı 15 gün oldu henüz arayan olmadı

Arkadaşlar ben haftaya Perşembe vergi indirimi ni alip emeklilik için muracat edicem ne kadar sürer maaş bağlanmasi ve SGK'ya ay sonu ay başı müracaat etmek bir farkı varmmi

Üst Alt