Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar ankaraylada konuştum 21 şubata giden raporum 19 unda onaylanmış vergi dairesi ni arayın artık dedi Allah bekleyenlerinde tez zamanda gelmesi i nasip etsin

0312 415 32 94 bu nodan konuştum aramak isteyenler arasın

Teşekkür ediyorum Ben sevindim Allah sizlerinde sevindirsin ne kadar vermişler onu yazmıyor dedi anlamadım artık giden oran gözüküyor dedi

Son düzenleme:
Ocak subatlara seviniyoruz 9-10 ay önce yapılan başvurular bitmek bilmiyor.tek tük Mart nisandan siftah yok.sabretneye devam bu gidişat süreç 1 yıl olacak artık ülke şartlarını göz önüne aldigimizdadaha raporu gelmeyen Ocak Şubat Mart hatta aralıktan bekleyen belkide binlerce kişi vardır.cok zor bir surecmis.

31 yıl SSK li çalış 8500 gün prim ode defalarca byypas ameliyatı ol.olumle burun buruna korona tehditleri bir taraftan çalış.is emekliliğe geldiğinde 3 günde bitecek işlemler uzatildikca uzatılıyor.yazik .tek kelimeyle

Arkadaşlar ben evragımı gittim bugün elden aldım istanbul vergi dairesinden eviste hala cevap bekleniyor diyor. Boşuna beklemeyin gidin bir ordan sordurun..

Bugün aradım sürekli düştü tesadüfen ikisinde önce vergi dairesi ile konuştum daha gelmedi dedi evrak ankarayı aradim açtılar 19 unda onaylanmış dedi ist yoğun un olduğu için gözükmez hemen dedi

Evragı bende gidip alsam ne yapmam lazım bana bilgi verir isiniz zaman kaybı yaşamak istiyorum artık

Bekleyen çok benimde şubat 17 umudum kalmadı artık akışına bıraktım ankara telefonları acmiyo eskisehir vergi dairesini aradım ocak şubat geliyo dedi benim halâ yok rabbim bekleyenlerin yardımcısı olsun

Eskişehir vergi dairesini araliklarla ara benim arkadaşımin mart 16 tarihli raporu onaylandı bende aradığımda ocak şubat geliyor tek tük martta geliyor dedi aralıklarla ara seninkine fazla sürmez gelir dedi mart 6 beklemeye devam

Herkese merhaba, mart ayında ankaraya elden teslim almadıklarından kargo ile gönderdim evrakları fakat takip edebileceğim bir dosya numaram falan yok. nasıl ve nereden takip edebilirim.

Teşekkürler

İyi günler. Benim de raporum %50idi. Ankara vergi dairesi rapor geldi %34 olarak indirilmiş. Vergi indiriminden yararlanamıyırum. Bu oran düşmesi ile itiraz merci nereye nasıl yapılır bilgisi olan var mıdır acaba

49serkan

Evet doğru yazmışsınız unipolar depresyon ne olacağı belli olmadan değişken olduğu için oran düşürebilir ama bipolar olsaydı olduğu gibi onaylaniyor yüzde 40 düşürmüyor oranı ama kısa vedade geçmişe bakıyor tedavi senelerine bakıyor daha yeni ve kısa vadeli tedaviye oranı tamamen düşürüyor seneler ce tedavi olması şart

Bende umutsuzca eviss e baktığımda bu yazıyla karşılaştım. İnanamadım. Çıktım geniden girdim. Evet doğru.
; % ; 40 e tebligat olarak işyerine gönderildi
BAŞVURU DURUMUNUZ
23.11.2020 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
21.02.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
27.01.2020 Hastaneden rapor bekleniyor

%20 penfigus vulgaris
%20 kalp

Teşekkür ederim arkadaşlar. Burada aylarca tebrik edilen arkadaşları gördük şimdi benim tebrik edilmem bana çok gerip geliyor. Sanki sürekli birilerinin haberi gelecek ve ben hep onların tebrik yazısını okuyacakmışım gibime geliyor. Çok şükür. Çok uzun zaman bekletiliyoruz. Çok klasik olacak ama gerçekten Allah bekleyenlere sabırlar versin. Burada ismini zikretmeden yapamayacağım. Bu grupta olumsuz yazı gelen arkadaşlarımız gördük. Ama Serkan arkadaşımıza gerçekten çok üzüldük. Bizde onun kağıdını aylarca kendi kağıdımızmış gibi sabırsızlıkla bekledik. Ama herşey nasip kısmet. Birçok doktorun onayladığı evrağın aylar sonra red gelmesi kadar kötü birşey yok. Önce Serkana sonra bütün bekleyen arkadaşlara da sabırlar diliyorum.

13.02.2020 tarihinde Ankara'ya giden raporum , 47 oranla gittiği gibi onaylandı.

Arkadaşlar bugün v.dairesini aradım.
Malesef 05.02.2020 tarihli gönderim eksik evraktan geri döndü.
Allah sabırlar versin

Sağolasın serkan
seni de takip ediyordum
Allah sana da sabırlar versin
iyi akşamlar 49serkan
sağolasın

Raporu onaylanıp gelen arkadaşlara hayırlı olsun. Merak ettiğim bir konu var benim rapor daha sonuçlanmadi ama otomobil firmaları sürekli mesaj atıyorlar engelli indiriminden yararlanıp araç almak istermisiniz diye.

Üst Alt