Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Hayırlısı ile yedirmeyi nasip etsin Allahı darısı bekleyenlere inşallah.
2020 martı haziranı mi kardeşimOcak şubat marttan gelenler var hazirandan 1kişi geldi sanırım.
Arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım 02.07.2020 de vergi dairesine başvurdum.Bakırköy sadi. Konuka gönderdi ..toplam. hastaliklarimdan %49 puanlamis %41 süresiz erişkin engelli raporu vermiş .engelli kartımı aldım şu an kullanıyorum %41süresiz yazıyor.maliye bunu düşürebilir. mi .birde kaç ayda gelir. Bu konuda yardımcı. Olmanızı rica ederim
Arkadaslar selam Allah isinizi gucunuzu rast getirsin benim %46 suresiz raporum var dun vergi dairesine teslim ettim ama raporun ciktisini e devletten aldim gidip hastaneden almadim bi sıkıntı olurmu birde maliyedeki arkadas 10 ayda belli olur dedi o kadar uzunmu sürüyor simdiden tesekur ederim
Arkadaslar selam Allah isinizi gucunuzu rast getirsin benim %46 suresiz raporum var dun vergi dairesine teslim ettim ama raporun ciktisini e devletten aldim gidip hastaneden almadim bi sıkıntı olurmu birde maliyedeki arkadas 10 ayda belli olur dedi o kadar uzunmu sürüyor simdiden tesekur ederim