Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

49serkan

Yok kardeşim engelli ehliyetim normal ehliyet var yani demem oki biz rapor ile ilgili haber alamıyoruz bunun gibi firmaların nerdwn haberi oluyor

Arkadaşlar benim rapor onaylandı gönderildi dedi ama oran gözükmüyor dedi giden oran 62 onu dedi sizce olumlu olumsuz mu acaba bilgi verin eviste bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor daha

Arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım 02.07.2020 de vergi dairesine başvurdum.Bakırköy sadi. Konuka gönderdi ..toplam. hastaliklarimdan %49 puanlamis %41 süresiz erişkin engelli raporu vermiş .engelli kartımı aldım şu an kullanıyorum %41süresiz yazıyor.maliye bunu düşürebilir. mi .birde kaç ayda gelir. Bu konuda yardımcı. Olmanızı rica ederim

Evet kardeşim benim hastalık kronik iyileşme durumu yyook

Şu anda hangi aylar geliyor acaba .birde martta ,haziran 1.e kadar hiç bir hastane engelli raporu vermedi sanırım o aylar boş galiba

Insaalllah herkesin niyetiinne göre ölü kardeşim Tsk ediyorum iyi aksamlar

alpertuncer

Vergi indirimi 25 şubatta ankaraya gitmişti cevap cuma geldi .bugün emeklilik işlemleri yaptirdim yıl sonuna kadar emekli olursunuz demişlerdi. İnşallah dediginiz gibidir en düsugu. Rabbim burdaki herkesin muradını verdin darısı isteyen tüm kardeslerime. Sizede çok teşekkür ederim

Engelli vergi indirimi 2020 de sonuclananlar bilgi rica ediyorum

14.08.2020 tarihinde çorlu vergi dairesinden vergi indirimi için başvurumu yaptım 18.08.2020 tarihinde Tekirdağ devlet hastanesinden 80 özür raporu aldım ve raporum 09.09.2020 tarihinde ankaraya yollandı durumu nereden nasıl takip edebilirim telefon demeyin cevap veren yok yada yaklaşık kaç ay sonra sonuçlanır

Bugün Ankarayı tam 141 kere aradım ama açan olmadı ve bir daha aramama kararı aldım.

İki haftadan bu yana sonu 3259 olan numarayı yani Emine hanımla konuşan oldumu ya hasta oldu veya açmama kararları aldı telefonları

Maalesef arkadaşlar bende çok kez aradım ama maalesef açan yok. Geçenlerde İstanbul engelliler vergi dairesine bizzat gittim sordum ama oradaki bayan arkadaş bana aşağı yukarı 8 ay sürebilir pandemiden dolayı dedi.oysaki benim raporum( 27 .07 2020 tarihinde eviste bakanlığa gönderildi ) dediği zaman 5/6 ay gibi gelir demişlerdi . Şu an 4 ayı geçti hiç bir haber maalesef yok yorumlara baktığımda 9 aydır bekleyen arkadaşlar var malesef

Cimerdende yazdım ama bir sonuç yok

Cimerdende yazdım ama bir sonuç yok

Bakanlıktan rapor sonucu gelen arkadaş var ise paylaşırsa sevinirim

Bakanlıktan rapor sonucu gelen arkadaş var ise paylaşırsa sevinirim

Hayırlısı ile yedirmeyi nasip etsin Allahı darısı bekleyenlere inşallah.

Hayırlı olsun kardeşim

Ocak şubat marttan gelenler var hazirandan 1kişi geldi sanırım.
2020 martı haziranı mi kardeşim

Şubat 12 sinde giden raporum gittiği gibi onaylanmış 280 gün İzmir'den göndermiştim darısı bekleyen arkadaşların başına

Öncelikle hayırlı olsun. Benim raporum da 14 şubatta ankara'ya ulaşmıştı ama hala bir cevap yok. Siz raporunuzun cevaplandigini nasıl öğrendiniz acaba? Evis ten mı baktınız , telefon ile mi öğrendiniz yoksa mail mı aldınız? Cevaplarsanız sevinirim

Teşekkür ederim Allah sizede tez zamanda nasip etsin güzel haberi Dün telefonla öyrendim 6 gün olmuş evise duşmedi daha barış bey bulunduğunuz vergi dayresini arayın

Günaydın öncelikle hayırlı olsun diliyorum darısı bekleyenlere
Ankara ya hiç ulaşamadım artık o bant kaydını dinlemekten beynim sulandı

Gelen arkadaşların hepsine hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza

Arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım 02.07.2020 de vergi dairesine başvurdum.Bakırköy sadi. Konuka gönderdi ..toplam. hastaliklarimdan %49 puanlamis %41 süresiz erişkin engelli raporu vermiş .engelli kartımı aldım şu an kullanıyorum %41süresiz yazıyor.maliye bunu düşürebilir. mi .birde kaç ayda gelir. Bu konuda yardımcı. Olmanızı rica ederim

Hayırlı olsun. Uyku apnesi hangi seyivedeydi. ( hafif, orta, ağır ). uyku apnesine kaç puan verdiler.

Benim. %20 tip 2 şeker,%10uyku apnesi %5 göz kapak düşüklüğü,%5 deri,%5 bacak kaval kemiğinden ameliyat olmuştum femeuur ,%4 kulak tan duyma kaybı verdiler toplam hastalık %49 ama %41 sürekli rapor verdiler. Uyku apnesi orta %10 verdiler

Arkadaslar selam Allah isinizi gucunuzu rast getirsin benim %46 suresiz raporum var dun vergi dairesine teslim ettim ama raporun ciktisini e devletten aldim gidip hastaneden almadim bi sıkıntı olurmu birde maliyedeki arkadas 10 ayda belli olur dedi o kadar uzunmu sürüyor simdiden tesekur ederim

merhaba, rapor frak etmez e-devletten olur fakat 10 ay az demişler :) 22 ay bekleyen var formda

Arkadaslar selam Allah isinizi gucunuzu rast getirsin benim %46 suresiz raporum var dun vergi dairesine teslim ettim ama raporun ciktisini e devletten aldim gidip hastaneden almadim bi sıkıntı olurmu birde maliyedeki arkadas 10 ayda belli olur dedi o kadar uzunmu sürüyor simdiden tesekur ederim

Bende aynısını yaptım sorun yok..

ilk zamanlar 10 yıl önce 2 ay diyorlarmış
2 yıl önce 6 ay idi bizzat ben tecrübe ettim
şimdi 8 aya varıyor
sizede 10 dedilerse
sizden sonraya boş ver kardeşim hiç uğraşma diyecekler her halde

Üst Alt