Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bu ise karar verdigimde normal emekliligime 48 ay vardı.acaba degermi diye düşünüyordum.simdi 32 ay kaldı sonuçlanana kadar kafa kafaya gelecek

Hayırlı olsun kardeşim süreli mi süresiz mi

Mart ayı ile haziran ayının 1 ne kadar 2020 hastaneler pandemiden dolayı engelli sağlık raporu vermediler sanıyorum bu aylar boş geçti sanırım herhalde biraz iş yükü hafifler ankaranin

Engelli ulaşım ve engelli kimligi çabucak veriliyorsa isteseler emekliliğine kısa sürede sonuclandirabilirler

Mart haziran arası mutlaka az sayıda rapor vardır.ama mesele yogunlukmu yoksa isguzarlikmi onu göreceğiz.burdaki arkadaşlarımız Ankara'ya ulaştıklarında mesela temmuz başvuruları için 4_5 ay bekleyin diyorlar.onlar neden Mart haziran arası az yoğunluktan söz etmiyorlsr.umarim yanilirim ama hissiyatim sudur süreç yavaş ilerlemeye devam edecek.kimse 8--9 aydan önce onaylanacagini sanmıyorum.bu artık herkese alistirildi ve bilinçli olarak uygulanıyor.masada günlerce imza beklemek nedir

Emine hanımla telefonla görüştüğümde çok norma bir şey miş gibi ooo daha sizin çok var 8 ay tamamlarsınız gibi konuştu

ya bunlar ne konuştuklarının ne yaptıklarının farkında değiller

Zaten isteksiz oldukları için çok yavaş gidiyor.bak emir gelse 1 hafta sürmez bu isler

Günde 500 kere arıyom duseremiyom ankarayi 277 gün oldu hala cevap yok düşüren olursa murat ayvaz eskisehir benide soru versin 😁😁

Ben Ankarayı aradığımda saat 17,46 gibi bir saatte açtılar
ben 1 ay veya 2 ay boyunca ara ara değişik saatlerde aramıştım
hem arasan ne olacak ki kanser son evresi falan değilsen öne almıyorlar sırayla diyorlar
ben aslında 2018 yılından veri uğraşıyorum yani ilkinde dereceye girememiştim

Bir haftadır en azından Emine hanım telefonları açmıyor ya hasta veya açmama kararı aldı

Evet arkadaşlar 22 Nisan 2019 tarihinde Büyük Mükellefler vergi dairesi ile başladığım maraton bugün sonlandı.
19 ay süren, iki defa eksik evraktan geri gelen raporum 11 Kasım 2020 tarihi itibariyle %40 gittiği gibi süresiz onaylanmış. Ve işyerine gönderilmiş. Son gönderim tarihim 26 Şubat 2020.
Not: Büyük Mükellefler eviss sisteminde hâlâ "Rapor sonucu bekleniyor" yazıyor bilginize.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz 8-9 ay diyoruz aslında bu şekilde dolaylı yollarla 2 seneyide geçebiliyor.bende ilk basvurumda yüzde 30 aldım.onun cevabı 7 ay 7 günde geldi.ikincide yüzde 54 aldim aynı evraklarla.ankara şimdi düşünüyor acaba nasıl bir problem cikartsamda emekli etmesem bu insanlari

Evet az önce Ankarayla görüştüm yine aynı bayan aradığınız numara cevap vermiyor lütfen yeniden deneyin .😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Maalesef garibansan cokkk beklersin adamın olsa iki günde herşey oluverir biter ne yapalım bekliyecezzzz

Kader utansin

Arkadaşlar ben daha dün aranıza katıldım .benimde rapor bakanlığa 27.07 2020 yerinde bakanlığa gönderildi yazıyor .acaba tahmini ne zamana gelir

Dostlar herkese selamla

rapor tarihim 26.02.2020 % 42 engel oranım var.

09.03.2020 tarihinde İzmir Vergi dairesinden başvurumu yaptım,raporun Ankaraya yollanma tarihi İzmir Evis de 11.03.2020 Gözüküyor fakat hala cevap bekliyorum.

Mart ayında Ankaraya giden raporların hala sonuçlanmaması ilginç.Zaten Aralık ayına geldik artık. Ben çalıştığım iş yerinden emekliliğimi isteyip tekrar aynı işyerinde çalışmaya devam edeceğim dolayısıyla rapor gelsede sanırım Emekli dilekçem için Ocak 2021 i bekliycem.Şu an 24 yıllık çalışanım Aralıkda başvursam 24 yıl üzerinden Kıdem tazminatımı alırım ama Ocak 2021 i beklersem 25 sene üzerinden alacağım için 1 aylık SGK emekli maaşından feragat etmek durumundayım.

Maliye bakanlığı yılbaşından sonra eleman alacaklardı acaba bunlar o günü mü bekliyorlar yeni elemanlar gelsin işleri bitirsin diye kasmayalım
ama memur zihniyeti sanırım böyle dimi performans diye bir şey yok literetürlerinde

prestige7171

Olur mu olur valla .ama okuduğum yorumlara göre ,şuan mart ayı geliyormuş nişan ayı boş zaten haziran ve temmuz var .sanıyorum benim hesaplarıma göre ocak ayı içinde gelir sanirim

Öyle olmuyor malesef.ankara boş aylar içinde çok yoğun çalışıyor.bos boş oturuyorlar ocakta gelmesi imkansız 7 Nisan en iyimser tahmin

Evet Mart geliyor ama Aralık ocak Şubat henüz bitmedi.

prestige7171

Hayırlısı olsun bizim elimizden vatandaş olarak bir şey yok .engelli kartını 15 günde veren ücretsiz taşıma kartin iraporu görüp veren devlet baba maalesef vergi indiriminin prtokolunu bilerek uzatıyor yapacak bir şey yok beklemekten baska

Üst Alt