Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

296. gün bekliyorum hala...Godot bile geldi ama benim onay hala gelmedi...

ankarayla görüştüm şimdi solunım testi istiyorlar 9 ay sonra gelen sinir bozucu cevap şimdi ne yapapacağım şimdi arkadaşlar

arkadaşlar 11 ay bekledikten sonra bugün eviss e "Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
" yazısı geldi bu ne demek oluyor ne yapmam lazım bilgisi olan var mı ?

Merhaba
bende annem için başvurmuştum ocak ayında raporumuz %50 süresiz.
istanbul vergi dairesini aradım 23.11.2020 pazartesi günü %50 sürekli olarak rapor onaylanmış;1 haftaya işyerinize tebliğ edilir dedi.
İşyerini arayıp haber verdim,gelince dönüş yapacaklar.
Şöyle bi durum var. 3. dereceden emekli olunabiliyor.
18 yılı ve prim günüde doldu.
19 yıl tamamlanması gerekiyor.
kronik rahatsızlığı olduğu için mayıs ayından beri evde ve kısa çalışma ödeneği alıyor.
Normal şartlarda 2021 kasım ayı emekli olabiliyordu.
Bu durumda nasıl emekli olacak. bilgisi olan var mı?

alpertuncer
teşekkür ederim.
Evet istanbul vergi dairesinden gönderim yapmıştık.
Malum ankara hiçbirşekilde ulaşamadım.İstanbul vergi dairesi engelli vergi birimiyle görüştüm öğrendim..

Selam arkadaşlar ankarayla göruştügümde onaylanmış dedi raporun bugün vergi dairesi ile konuştum solunum testi vereceksin dedi 9 ay oldu başa döndüm yani

Selam arkadaşlar ankarayla göruştügümde onaylanmış dedi raporun bugün vergi dairesi ile konuştum solunum testi vereceksin dedi 9 ay oldu başa döndüm yani

Bunlar nasıl iş yapıyor ya hastane rapor hazırlamasını bilmiyor yada kurul hangi belgeleri istiyeceğini nasıl iş bende aynı şeyin başıma gelmesinden endişe ediyorum yazık oluyor bize.

Yuzde 40 astıma vermiştiler çalışam az diyede raporda yazıyor şeker tansiyon da ayrı toplam 62 ile giti anlamadım üzgünüm gö dersem ne kadar sürede geri gelir bidaha bilen varsa yasın

Son düzenleme:
ne ankara cevap veriyor ne istanbul mayıstan beri bekliyoruz bilgi alacağımız bir yer yok bıktım artık

İyi günler arkadaşlar bu eksik evrak çilesini ben hala bekliyorum Ankara eksik evrak diye gönderiyor hastane ve vergi dairesi eksik evragi ne olduğunu bilmiyor . Hastane tekrar heyete gireceksin diyor ben eksik evragi tamamlayın benim raporum var diye itiraz ediyorum sonuçta yine heyete giriyorum ilk raporla yeni rapor aynı heyete girmemize rağmen farklı olabiliyor sonuç tekrar itiraz tekrar rapor ankaraya gidiyor raporda acil yazmasına rağmen yeniden sıraya alınıyor 9 ay 1 sene bekle babam bekle hayırlısı bakalım bekliyoruz moralinizi bozmayın 2019 yılının mart ayı

raporu haziranda onaylanan başka arkadaş yok mu ya
anlamıyorum bi akrdaşın gelmiş ti haziranda onun nasıl olurda geliyordu diğerleri gelmiyor bu işte bir enayilik var sanki

sistemleri bitmiş her kurumun aynı emin olun Tek vergi dairesi gününde cezaları istiyor :)

OKUYUN LÜTFEN! Tecrübeli arkadaşlardan ricam. Ben şubat 2020 ayında %42 suresiz rapor alarak süresiz Vergi indirimi ile vergi dairesi başkanlığı onayı ile emekli oldum. Sgk nin kontrol muayenesi istemesi sebebiyle hastaneye sevk edildim ve sevk edildiğim hastane corona nedeniyle muayene etmeden haziran ayında raporumu %19' a düşürdü. Bende il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim beni hakem hastaneye sevk etti ve buradan yine suresiz olarak temmuz ayında %44 rapor aldım. Ilgili raporları sgk ya teslim ettim, sgk raporları yine vergi dairesi başkanlığına gönderdi buradan raporum bugün itibarı ile %19' a düşürülmesi sebebiyle emeklilik işlemlerim sonlandırılmış bulunmakta başına böyle birşey gelen varsa takip edeceğimiz yol nedir yardımcı olursanız minnettarım.teşekkürler

12 Mart 2020, Malye Bakanlığı varış. Tek hastalık ve %60 ile 1 yıl süreli. Halen bekliyoruz
Aelamlar

kaya46

Raporunuzda yönetmenliğe göre hangi hususlarda oran verilmişti. Bunlar belli ise oranı düşürmemeli gerekliydi.

idogan71
Kalça protezi nedeniyle ortopedik
EK-1
MÜRACAAT ŞEKLİ

0
ORTOPEDI VE TRAVMATOLOJI

ENGELLLİKLE İLİŞKİLİ PUANLAMA SONRASI BUNA GÖRE TABLO 3.33 A'YA GÖRE
HASTANINTOTAL KALÇA REPLASMANI SONRASI KÖTÜ SONUÇ OLARAK BULUNARAK
KİŞİNİNÖZÜR ORANI %38 OLARAK BULUNMUŞTUR.

FIZIKSEL TIP VE REHABILITASYON
SOL TOTAL KALÇA PROTEZİ + FİBROMİYALJİ 2013 YILINDA SOL KALÇA PROTEZİ
YAPILMIŞ SOL ÜST BACAK ÇAPI 48 SAĞ ÜST BACAK ÇAPI 50 SOL ALT BACAK ÇAPI
35 SAĞ ALT BACAK ÇAPI 36 SAĞ BACAK UZUNLUĞU 86, SL BACAK UZUNLUĞU 85 .
SOL KALÇA FLEKSİYONU PASİF 90 DEREC AKTİF 50 DERECE , SOL KALCA
ABDUKSİYONU 25 DEREC, ADDUKSİYONU TAMA YAKIN LİMİTLİ.EKSTERNAL
ROTASYON SOL KALÇA 30 DERECE , DBKT +/+ ,FABERE +/+ LOMBER MRG : L3-4
L4-L5 DİSK PROTÜZYONU SERVİKAL MRG : C2-3 SANTRAL FOKAL DİSK
PROTÜZYONU TABLO 1.7 YE GÖRE %5+%4
9
SAĞLIK KURULU RAPORUNUN SONUCU
Toplam %44 ve süresiz

kaya46

Allah yardımcımız olsun aynı durum bendede var SGK dan gelecek yazıyı bekliyorum bende

kaya46

Herşey açık ve net nasıl düşürülür anlamak zor. Bizde yandık

Son düzenleme:
Değerli arkadaşlar merhaba, 02.03.2020 tarihinde %59 la gönderilen raporum %59 la onaylandı ve iş yerime geldi , bekleyen arkadaşlar tez zamanda sizlerde güzel haberler alırsınız

Üst Alt