Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar az önce maliye ile görüştüm Mart Nisan dosyalarına bakıyorlarmış.
İşlemlerin hızlanması için sistem değişikliğine gidiyorlarmış daha hızlı sonuçlanması için, 100 bin dosyadan bahsediyor. Benim evrak 17.ağustostu ne zaman sonuçlanır dedim Ocak Şubat gibi dedi. Görüştüğüm tel 03124153124 saygılar

Artık o kadar çok umut verici yazışmalar oldu ki kendimi zorluyorum inanmak için ben görüştüğümde temmuz 27 si için 2021 martı işaret etmişlerdi öncesi süprüz olur sevinirim artık ne yapayım

Selam herkese sonu 24 le biten telefondan ulaştım digital sisteme geçiliyormuş 20 temmuz başvurum beklediğimizden daha erken sonuçlanabilir dendi bilginize

49serkan

Benim görüşmemde bayan dosyalar direk kurul doktorlarına düşeçeğini bizlik birşey olmuyacağını söyledi. Senin dediğin gibi

Mart nisan aylarını yapıyoruz dedılerse kesın bı yalanlar var... Ben konustum henuz martı yapıyoruz mart bıtmedı demıslerdı. Aylar once konustugumda da sonucun ekım sonu kasım bası gıbı gelecegını soyledıler. Aralık sonuna razı ettiler :) 23 mart İst. 02 Nisan Ankara

Değerli arkadaşlar,
Umutsuzluğa kapılmayın.Mart ayından itibaren 3 ay sağlık raporu verilmedi. Tahminim çok uzun sürmeyecektir.

Bugün raporum Ankaraya gönderilmiş 26,11,2020 benide listeye ekleyebilirseniz sevinirim. Umarım bir sıkıntı olmadan gelir. Eksik evrak vs bir problem cıkmaz inşallah. BYPASS oldum 4 damar degişti 100/50 rapor şeker 100/20 tansiyon 100/10 kolestrol100/10 100/68 ile gitti bakalim kısmet. 25 yıl sıgortalılık 7000 bin prim sgk sayfasında ek odeme ile 2350 maaş gorunuyor. Martan beri kısa calışma odenegi alıyorum 3 aydır istiratlıyım . Allah zorda olan herkeze yardım etsın inşallah

Ankara maliye ye ulaşmak mümkün değil çalıyor ,çalıyor, aradığınız abone Cvp vermiyor diiiiyooor ama tekraaaarrr caliyorrrrrr biiiiip diye kapaniyorrrrr arkadaş bu çağda bu evrakların bu kadar beklemesini suuu elektronik ortamda mümkün değil amaccc bekletilllmeekkk

Allah darda kalıp evraklarinin gelmesini bekleyen cümle arkadaşlarımıza Rabbim yardım etsinnn

Uyku apnesi vergi indirimi.

Uyku apnesi ve HT sebebiyle %42 engelli raporum var. Bir kaç hafta önce vergi indirimi için evraklarımı yolladım. Maliyenin istediği evraklara ek uyku apnesi PSG raporunun sonucunun evraklara eklenmiş olması gerekiyor mu? Sadece sağlık raporu yeterli mi. Eğer gerekiyorsa eksik evrak istenmeden yollanabilir mi?

05.02.2020 Ankara' ya giden % 66 (ağır uyku apnesi, orta derece koah ve bel+boyun fıtıkları) ile derecelendirilmiş raporum Eviss' te görünmüyor ayrıca İnteraktif vergi dairesinde telefonuma mesaj gönderilmesi kaydım olduğu halde her hangi bir bilgi gelmediğinden dolayı İstanbul Engelliler Vergi Dairesine gittim. Raporum hala Ankara' da gözüküyor...Kendi ve yakınlarına bilmem kaç tane implant onayını ve ömür boyu parasız tedavi hizmetini hemen aynı gece yasadan geçiren bu değerli milletvekillerinin şahane çalışmalarından dolayı kızıl tamuya kavuşmalarını dilerim.

İlk rapor 30.7.2019 ankaraya gitti 12.12.2019 eksik evraktan geri döndü hastane tekrardan sevk edildim yeniden hastaneden yeniden rapor çıkardılar ilk rapor %86süresizdi ikinci çıkan rapor %56 düşürdüler 2 yıl süreli rapor verdiler hastane raporu ankaraya 24.01.2020 tekrardan gönderdi tam 300 gün oldu hala bekliyorum bu gidişle 2021 bulacak herhalde raporun gelmesi hastalım ankilozan spondilit ve yüksek tansıyon
.

Slm arkadaşlar raporu 05.02.2020 tarihinde v.dairesine verdim. 01.06.2020 tarihinde onaylanmış ama benim bulunduğum v.dairesine ulaşması 18.10.2020 bulmuş.benim haberim 30.10.2020 tarihinde oldu. Allahtan 09.11.2020 tarihinde Ankara'dan gelen yazıyı zar zor elden alarak emeklilik başvurusunda bulunabildim. Düşünün 4,5 ay sadece sevk edilmeyi beklemiş ve hala v.indirim yazısı iş yerime ulaşmadı.Onun için umutsuz olmayın. Herşey dilediğiniz gibi olsun.

Emeklilik dilekçesi 17 _11_2020 verdim ne kadar sürer sonuçlanması arkadaşlar bilen varmı teşekkürler

3 haziran 2020 tarihinde vermis oldugum evragim isyerine ulasmis 68 olarak bekleyen arkadaslara en kisa surede gelmesi dileklerimle

Üst Alt