Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

08.mayıs. 2020 evrak engelli tespit derecelendirme başkanlığına ulaşan evrakta halen ses seda yok

Kanser hastalarına öncelik veriyorlardı Haziran ayı geliyor dedim ama gelmiyormuş öncelikli hastaların raporlarıymış
Geçmiş olsun dilerim arkadaşlara Allah şifa versin yardımcınız olsun ve raporunuz hayırlı olsun

Engel sorun mu?
Kanser 3 ve 4 evre oncelik veriyorlarmis allah razı olsun rabbim bütün hastalarımıza acil şifa versin

türkiyemeltean
3 ve 4 evre oncelik veriyorlar siz tel de görüşüp bildire bilirsiniz pet sonucda evresi yazar cok gecmis olsun

biraz önce istanbul vergi dairesi ile görüştüm şuan ocak ayları geliyor mayıs 2 ayı bulur dedi ne dosya no sordu ne tc no 21.05.2020 beklemeye devam

Bence arayıp öncelik talep etmeniz gerekiyor sanırım ben aradığımda kanser değilseniz öncelik vermezler demişti bana ben 2018 yılından beri uğraşıyorum o yüzden öncelik talep etmiştim ben kanser değilim

Ne garip bir sistem arayacaksın ben kanserim diyeceksin oda ulaşabilirsen. Vergi indirimini vergi dairesi alıp gönderirken not düşse olmuyormu bu kişi önceliklidir dese kimseleride uğraştırmasa inşallah herşeyi zamanla düzelir.

Bu arada biraz önce telefonda görüştüğüm bayan mart ta sıra dedi19 mart benim Aralık ikinci haftasına kesin çıkar yazısı dedi Allahı bizim için en hayırlısı olanı nasip et artık

Bugün ankarayla görüştüm şubat 17 ankara'ya varisli raporum müdürün odasindaymis akibetini sordum ben uykuapnesi ve hipertansiyon tan kurula girmiştim uyku apnesi psg raporunu gondermeme rağmen kuruldaki nöroloji doktoru sanırım uyku testini yeniletmemi istiyormuş sanırım nasıl bir iştir anlamadim haftaya arayın kesin bilgi verelim dediler bi aksilik çıkmasın diye bunlardan girmiştim heyete astim bel boyun fıtığı sol ayakta 3cm kısalık nedeni aciklanamayan denge kaybi ve panik atak hastasıyım işe gitmekte zorlanıyorum büyük çoğunluk sil baştan başlıcaz rabbim sen büyüksün diyecek söz bulamiyorum

Arkadaşlar benden solunum testi istendi yaptırdım ama doktor baktı tamam dedi kaşe basmadı test ankaraya gidince sorun olurmu ben Gine tedirginim bilen bilgi versin gitmeden ankaraya kaşe yaptırayım

lider77 teşekkürler sadece sen mesajıma yanıt verdin senin gibi herkes duyarlı olup mail bombardımına tutsaydık aaa burada bir eksiklik var bi bakalım deyip ilgilenecekler dir sağol

Son düzenleme:
muratesesli

PSG raporunun nesini eksik bulmuşlar zaten şimdi çıkartan yine 8...9 ayda bakıp sonuçlandırıyorlar yine başa dön Allah hepimize hayırlı sonuç ve haberler versin bende uyku apnesinden göğüs doktorundan. bpap cihazı kullanıyorum benim rapor nasıl gelecek hayırlısı bakalım

Alpertuncer önümüzdeki haftaiçi netlik kazanacak durumu paylaşırım psg raporunu göndermesem tamam di cem ahi 68 nefes en kısa 20 en uzun 80 sn durmuş herşey ayrıntılı biçimde 4 sayfa yaziyo daha ne bekliyorlar anlamadim eğer yeniden rapor isterserlerse ondan Korkuyom 1 sene randevu bulamam gibi geliyo nasıl yapicam kafam karışık umarım sende bi sıkıntı çıkarmazlar

bende solunum testi yaptırdım dün vergi dairesine teslim ettim hadi hayırlısı inşallah tez zamanda gelir

Bugün 3 gibi Ankara ile görüşebildim en sonunda saolun konuştuğum bayan çok ilgilendi
Şuan mart ayı raporları neticelendiğini söyledi
Aralıkta Nisan ocak ta mayıs ayı bakılacakmış şuanki sistem bu şekildeymiş
Yani süreç 8 ayda tamamlanıyor

Üst Alt