Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Şuraya,bak ya emekliliği 2019 son ayında haketmişsin emekli olamıyorsun şu ana kadar kaybettiğim maaş en düşük desek 1500 milyardan 16500 milyar kaybetmişim dahada bekliyoruz oda cabası ama allahtan engelli aylığı için kaymakamlığa başvurdum 851 tl engelli aylığı alıyorum

FEV1=0,14 L(11,38%) FvC=02L (1,32%) benim solunum testi sonucum böyle bilen varsa sonucu ne kadar çıktığını Bana bilgi versin lütfen bekliyorum

Kasım ayı bitti.umarim Aralık ayında Nisan ve Mayıs raporları bol bol gelir.ocak Şubat martlar tamamen biter.114 gün şafak en az 146

13 martta ankaraya ulaşan raporumuz cuma günü sonuçlandı ve Evise düştü dereceye girdiniz diye.Darısı bekleyenlerin hepsinin başına.

Merak ettiğim , Sgk da yeterli günümüz var. Maliyeden iş yerine kağıdın gelmesini mi beklemeliyiz yoksa direk vergi dairesine/SGK ya mı gitmeliyiz emeklilik için ?

Bağlı olduğunuz vergi dairesinden yada e devletten interaktif vergi dairesine gir orada gelen evrak bölümünden çıktı al sgk ya başvurabilirsiniz.hayırlı olsun

Mart ayının 13 ünlemi bakanlığa gonderildi
prestige7171

Sizin rapor anlamaya ne zaman gitti

Cok tesekkür ederim evet , mart ayının 13 ünde rapor bakanlıga gönderildi cevap bekleniyor yazıyordu sistemde

Bzpse
Eğer evrağın çıktısını bugün ulaşamaz isen, işten çıkışını yaptırdın isen, e devlet üzerinden emeklilik başvuru yapıp, 10 gün içinde bağlı bulunduğun sgk ya evrakları sonradan götürebilirsin. Ayın son günü malum 1 ay kaybetme istersen.

Benimde 23 Mart evrakların verildiği tarih . Hayırlısı bakalım hala haber yok . Ankara’yı aradım ama telefonlara bakan Yok !

Gokovali
Merhaba benimde 19 mart bu hafta bizimkiler gelir diye tahmin ediyorum hayırlısıyla cuma günü ben Ankara ile görüştüm onlarda aynısını diyor

Benim 11 Mart gönderiliş tarihi fakat hala Evis İzmirde cevap bekleniyor yazıyor maalesef

Doganayoz atilla3500
söylediğiniz evrağı sistemden bulamadım. bugün sormuş iş yerine de kağıt gelmemiş ama sistemde dereceye girdiniz yazıyor. istanbul vergi dairesine mi gitmeliyiz acaba ? bu arada işyerinde hala çalışıyor babam.

Merhabalar 04.07.2020tarihinde bakanlığa giden raporum sonucu halen gelmedi acaba nasıl bilgi alabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim

Herkese selamlar. Evis'te yayınlandığına gore,İzmir'den12 şubatta ankara'ya giden evrağım, iki yıl süreli olarak, gittiği gibi %53 ile onaylanmış bulunuyor.. Bekleyen diğer herkesin kalbine göre olmasını dilerim. Rapor yenilemek için iki yılımın dolmasını mı bekliyorum yoksa daha önceden islemleri başlatabiliyor muyum, bilen var mı?

13.02.2020 tarihinde gönderilen rapor aşağıdaki şekilde dönmüştür. (Uyku Apnesi ve Tansiyon %42 Süresiz.)

20.11.2020 920364 Tekrar Sevk (İŞYERİNDE ÇALIŞTIĞINA DAİR TARİHLİ, İMZALI VE KAŞELİ YAZI İLE BAŞKANLIĞIMIZA MÜRACAAT EDİNİZ)

nozkan72
Muhtemelen uyku apnesi için psg raporu istemişlerdir. Vergi dairesi sana bir belge verecek, bu yazı ile hastane kurulundan psg raporunu gönderteceksin vergi dairesine.

Raporun bitme süresine 6 ay varken yenileyebiliyorsunuz.

Ben evraklarımı Vergi Dairesi aracılığı ile göndermiştim. 13 şubatta gönderdiğim belgelere PSG raporunu eklememiştim. Daha sonra 6 ağustosta PSG raporunu dilekçe ile ekletmiştim.
atilla3500

Ben evraklarımı Vergi Dairesi aracılığı ile göndermiştim. 13 şubatta gönderdiğim belgelere PSG raporunu eklememiştim. Daha sonra 6 ağustosta PSG raporunu dilekçe ile ekletmiştim.

peki su durumda noluyor cok merak ediyorum... bu kadar uzun süreler bekliyoruz... raporun süresi bitti ve hala ankaradan onay gelmedi??? noluyor bu durumda. gerci pandemi nedeniyle raporların geçerlilği uzadı ama sonuç???

nozkan72
Vergi dairesine git hemen kurulun gönderdiği evrağı sana verecekler. En altta ne istedikleri yazar. Eğer psg yazarsa itiraz dilekçesi yaz vergi dairesine. Bir yandan da istedikleri evrağı hastane kanalı ile göndert. Tekrar heyete girme.
İnteraktif vergi dairesi ekranında dilekçeler kısmında ek belgelerde psg varmıydı.

Rapor olumlu sonuçlanır ise, Ankara ya varis tarihinden itibaren alacaklı oluyorsunuz. Benim şu anda içeride yaklaşık dokuz aylık alacağım var. Rapor elime ulaşınca, emeklilik için başvuracağım. Onlar da hesabıma yatıracak.

Teşekkür ederim

Psg nedir?

barış Ç
Emeklilik maaşı sgk ya başvurudan sonraki ayın 1 İ itibarıyla başlar. Emeklilik başvuru tarihi geçerli maalesef, vergi indirimi başvurusu değil.
Psg uyku testi sonucu

Üst Alt