Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Emekliysen bu durumda maaşın kesildiyse raporun ankaraya yeni gönderildiyse en az 8ay sürüyor onaylanırsa geriye dönük maaşını alır diye düşünüyorum dimi arkadaşlar
Merhabalar benim raporum bakanlığa gönderildi onay bekleniyor diyo ben 07.04.2020tarihinde gönderdim halen cevap gelmedi acaba sonucunu nasıl hangi numarayı arasam öğrenebilirim bilgisi olan varmı arkadaşlar rica ediyorum
çotanaklı_28
Merhaba şu anda mart ve Nisan yapılacak diyorlar Aralık ta sonuna doğru inşallah gelir olmazsa ocakta kesin gelir hayırlısı 03125153294 sürekli ara
Cevaplariniz icin herkese teşekkür ederim.
Biraz yaşayıp göreceğiz.
Umarım 8 ay sürmez.
Bu ekonomik şartlarda nasil borc isterim onu düşünmeye başlasam iyi olur.
Kademeli olarak süre uzatiliyor.eski mesajlara göre yıllar önce 3 ayda gelen raporlor zamanla 6 aya uzamış.simdi biz 9 ay hesapliyorken gördüğümüz kadarıyla 12 ayları bulacak.pandemi bahanesiyle zamanla bu süreç 15 ay hatta belkide 2 yıla uzanarak iyice insanları soğutmak hedef.bu işlere hiç bulaşmayın 65 yaşından önce kimse emekli olmasın zihniyeti
Bizim başlık çöktü galiba 3 yada 5 kişi haricinde yazan yok bende ekran hep açık içinden gelmiyor yazmak Bu zihniyetin herşeyi yalan olduğu gibi Emekli olup maaş alanların bile maaşını kesiyorlar nasıl bi insanlık dışı yönetimdir-ki millet halen ÖLÜRÜM ONLARA diyebiliyor gülüyorum
01.12.2020 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
05.02.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor.
Şimdi burada suçlu kim merak ediyorum. Ben mi, raporu veren hastane mi yoksa evrakları teslim alırken neler gerekli olduğunu söylemeyen memur mu? Ya da bizi umursamayan ve olmamamızı isteyenler mi?
Arkadaşlar merhaba, 25.12. 2020 tarihinde raporumu bulunduğum ilin defterdarlığına teslim ettim. Bugün dosya numarasını aldım ve bir milletvekiline işin hızlandırılması için yardım istedim benim durumumda olan kendisini arayan 3 kişinin olduğunu Ankarada yazıyı hazırlayan personel sayısının(10 kişi) az olmasından kaynaklı gecikme olduğunu öğrenmiş ama OCAK 2021 tarihiyle birlikte yazıların bulunduğumuz ilde yazılacağını ve sürecin kısalacağını öğrendim. Bilgilerinize.
Arkadaslar bir umitsizlikle girdim 68 5 yil sureli raporum, 68 suresiz olarak onaylanmış. Rapor gidisi 12.03.2020
Rapor Sonucu: OLUMLU
Kayıp Oranı: %68
Engel Derecesi: 2. Derece
Yararlanmaya Başladığı Tarih: 11.03.2020
Yararlandığı Süre: DEVAMLI
Yararlanacağı Son Tarih: