Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
barış Ç
Evet başlangıç tarihi doğrudur ama o vergi indirimi başlangıcı. Çalışıyorsan eğer geriye dönük o tarihe kadar gelir vergisi iadesi alabilirsin. Emeklilik içinde hak kazanırsın ama emeklilik için sgk başvuru tarihi esas alınır.
Sgk vergi indirimi belgesi olmadan emeklilik dilekçesi almıyor maalesef.
atilla3500 iyi aksamlar kontrol muayenesinde psg sonucu gonderemedim hastane sgk ve maliye psg testini kabul etmedi gerci raporumda ahi degerim yaziyor agir osas olarak bir sorun olurmu hemserim eksik evraktan endiseliyim
Dostum selam, PSG raporu istememişler bence,istenen evrak işyerinden alacağın çalışma belgesi eksikmiş(Tarihli,İmzalı ve Kaşeli)
Bende vergi dairesine başvururken çalıştığım şirketten bu yazıyı eklemiştim evrakların içine.İnteraktif vergi dairesine üye olduysan orada teslim ettiğin evrakları görebilirsin.Üye değilsende çok kolay yeni üye olabilirsin.
Ya arkadaş insanı küfür etmesi için nasıl da zorluyorlar. 19.02.2020 de evraklarım Ankara ya gönderildi. dile kolay 9,5 ay oldu halen cevap yok. Bu konu da bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum.
Cimere 4 defa yazdım kimsenin iplediği yok.
yabancı devletler uzaya mekik gönderiyor. biz de Ankara ya EVRAK gönderiyoruz.
Ülkeyi 20 sene öncesine götürdüler. Pandemi falan hikaye çalışmamak ve gün doldurmak şahane.
Ama sorsan ülkeyi yönetenlere çağ atladık ve ALMANYA bizi kıskanıyor.
Sanırım hastalıklara bakıyorlar detaylı olarak.onyargililar.bircogumuzun haketmedigini düşünerek olabildiğince oteleyip kiminin vazgeçmesini kiminin belki ömrünün yetmemesini planlıyorlar.hepimiz aynı gemideyiz kimse üstüne alınmasın ama ülkenin yarısı engelli adayı.bu işte sanırım istismarda yok değil gibi
Sozar
Sevgili izmirli hemşehrim çok iyi niyetlisin. Bu yazı şekliyle evis ten gelen tüm bildirimler maalesef hastalık bulgusu ile ilgili eksik evraktır. İşyerinde çalıştığına dair belge zaten ilk başvuru anında verilen evraklar içinde var. Eksik evrak değerlendirilmesi tekrar baştan, yeniden başvuru gibi işyeri evrağı da tekrardan isteniyor. Eğer çalışmıyor iseniz eski başvuru üzerinden işleminiz devam ediyor.
atilla3500 BENİM EVRAK NE ANKARADA NE AYDINDA AYDIN YANLIŞLIKLA BAKANLIĞA GÖNDERMİŞTİ ŞİMDİ EVRAK İKİ YERDEDE DEĞİL WAY ANASINI ARKADAŞ YA MAAŞ KESİLECEK BEN TIRT
Merhaba
Benim raporumun suresi doldu ve yenilenerek GIB ANKARA"ya 10.ayda gönderildi. Ben BANKA SANDIKtan emekliyim.
Okuduğum kadari ile genel olarak beklemeler 7-8 ay. Surec hep böyle mi? Neden derseniz eve giren tek gelir benim emekli maasim.
Başka işe girersem ozel saglik yardimlarini kaybediyorum.
Hastalığımın tam teşhisi yok. Doktorum 2 kere geri getirdi.
Gerginlikten içimi döktüm kusura bakmayın lütfen.
Şimdiden teşekkürler.