Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba herkese sağlık sıhat dileri.

Merhabalar, ankaradan özellikle hangi rahatsızlıkları geri iade ediyorlar.ben tansiyon, kolesterol, tip2 şeker, klas2.kalp, hastaliklardan %60, rapor gönderdim, dönme şansı varmi.simdiden Teskurler.

Tekrar sevk. Hastaneden PSG raporunu istemişler. Hastaneye hitaben gönderilen yazıda bize kendiniz gönderin diyor.

Birincide 10 ay beklemiştik. Bir 10 ay daha beklemek ......

nozkan72
Vergi dairesi sonradan dosyama eklettim deyince bir cevap verdiler mi?
İnteraktif vergi dairesi dilekçelerim kısmında belge yok değilmi? Dosyana eklememişler mi?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bana bilgi verin lütfen ben raporumu gönderdim ankaraya gine 9 ay beklerim herhalde ama benim çalışacak gücüm kalmadı artık işten çıkmak istiyorum ama tazminatımı nasıl alırım birde işten çıkarsam rapor onaylanır gelırse sorun olurmu emeklilikte

Mamimami75347534

İyi akşamlar tazminatı olarak ayrılman için ya iş veren çıkaracak oda şu zamanda yasak.,ilk Sgk lı işe giriş tarihinizi bilmiyorum ama 2000 yılından önce sigortalı iseniz gün sayınız 3600 geçtiyse Sgk dan yazı alıp iş yerinizden tazminatı olarak çıkış alabilirsiniz diye düşünüyorum.

İşten istifa edersen tazminat alamazsın şimdi çıksan raporun 8 ay sonra onaylanırsa primin günün tamamsa sorun olmaz emekli olursun

Teşekkür ediyorum 99 dan önce olsaymış sgk alabiliyormuşum İnternete baktım böyleyimiş dayanmam gerekiyor biraz daha işe devam yani

Dogru diyorsun aslında rıske atmıyem bayagı alacağım var cunkü yakmayayın hakkımı teşekkür ederim

Selam Arkadaşlar,
Ben dilekçemi vereli 1 ay oldu. Henüz yeniyim. %42 sürekli rapor aldım. Bu oranın içinde hafif uyku apnesi oranım sadece %5. geri kalan kalp krizi ile ilgili. Burda sonradan gördüm psg raporu denen evrağı dilekçe ile birlikte vermemiştim. Bir sorun olur mu sizce, ve sorun olacaksa eksik evrağı vergi dairesine teslim etsem Ankara'ya giden dilekçeme eklenir mi? Teşekkürler

arkadaşlar farzedelim raolarımız onaylandı ssk ya dilekçe verince emekli ediyorlarmı ordada sıkıntı çıkıyormu 8200 günümvar 29 sene hizmet

3 Aralık Dünya Engelliler günümüz kutlarım daha sağlıklı olmak dileğimle tüm umutlarımız gerçek olur umarım

peki emeklilik dilekçesi verince 2 3 y sürermi ssk ya

rapor çıkınca sgk ya d,ilekçe verince inşallah ordada 8 ay sürmez

Tüm dostlarımızın Engelliler günü kutlu olsun
Arkadaşlar Bugün Ankaradaki Mağdurriyetini Bütün Sosyal Ağlardan twetter facebook instagram dan
Ankardan Raporumuzun sonucunun Geç geldiğini elinden geldiği kadar Devlet Yetkililerine bildirsin
#3AralıkDünyaEngellilerGünü
#farkındaol

Eklemişler. GİB.gov.tr de görüyorum. Ancak Hastanenin direkt kendilerine göndermesini talep etmişler. Beni eklettiğimi dikkate almamışlar.

arkadaşlar maliyeden raporunu alıp emekli oln varmı ssk da nekadar sürüyor emekli şlemi

ismailank
Başvuru yapılan tarihten sonraki ayın 1'i itibarı ile emeklilik hakediş başlar. Hizmet birleştşrme( bağkur+ssk vb.) yoksa sonraki o ayın 17 ile 26 sı arasında bir gün ilk maaşınızı alırsınız.

bana bir kişşi 3 ay sürer dedi

direk hep sssk 8200 gün var 29 yıl hizmet

Olaki emeklilik dilekçesi verdiniz, sonraki ay değilde 3 ay sonra maaş bağladılar size. 3 ay birikmiş olarak maaşınızı alırsınız. Ama dediğim gibi sgk hizmetleriniz çok karışık kurumlardan değilse ertesi ay maaş alınır.

nozkan72
İnteraktif vergi dairesi dilekçelerim kısmında psg raporun gözüküyor mu?
Bir de senin ilk başvuru vergi dairesi sevki ile mi yaptın?yani hastaneye vergi dairesi sevki ile mi gittin ilk engelli raporunu almak için.

Üst Alt