Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba şimdi vergi dairesine gittim 19 mart on güne kesin gelir dediler hayırlısı bakalım

Merhaba değerli arkadaşlar
şuan ankaraya ulaştım 0312.415.32.94 bu numaradan açılınca telefon çok şaşırdım.
ilgili bir bayan kontrol etti ve 11.03.2020 giden evrağımın 24.11.2020 de izmir vd ne onaylanıp gönderildiğini söyledi.
izmir vd ni aradım durumun bu şekilde olduğunu ilettim kontrol ettiler evrağın onlara ulaşmadığını söylediler.
haftaya perşembeye kadar evisden takip etmemi, görünmemesi durumunda tekrar aramamı ilettiler. bakalım rapor ne şekilde onaylanmış gelince bilgilendirme yaparım, harkesin sürecinin en kısa sürede tamamlanmasını dilerim.

Arkadaşlar 15 ekim sonrası yeni sisteme göre raporu kendi bölgesine giden ve sonuçlanan varmıdır bir umut ışığı belki dedim ....

Ne yani benden 3 ay sonra başvuru yapan benden önce mi sonuçlanacak diyorsunuz 15 ekim den önce bizim Ankaraya giden evraklarımız niye sonuçlansın diye kendi iline gönderilmiyor yada gönderiliyormu gönderiliyorsa niye sonuçlanmadı hem Ankarayı aradığımda öyle bir şey söyledemi telefona bakan bayan

Ankara'ya ulaştım gönderilen evrak henüz işleme alınmamış ocak ayını bula bileceği söylendi. Sanırım il il değişiyor en azından bilgi almış oldum

YARASAMSI

Dostum selam benimde seninle aynı tarihte evrağım Ankaraya gitmiş.Bugün izmir vergi dairesi ile konuştum,Ankaradan yazı beklediklerini bu ay sonuna kadar gelebileceğini söyledi.Şubat ayı evraklarının gelmeye başladığını mart ayı evraklarında bu ay içinde veya en geç 2021 Ocak ayının ilk haftalarında ellerine ulaşabileceğini söyledi.

Ekim ayından beri böyle uygulama artık ......ekim 15 ten itibaren evraklar kendi şehrinizdeki sgk da değerlendiriliyor
Pegalife HAYAL DEĞİL GERÇEK SADECE BİLGİLERİ TAKİP EDİYORUM
MEHMET DNCKL ESKİ YAZIŞMALARDA VAR EYLÜL AYINDA BELLİ OLMUŞTU .....

Arkadaşlar geçen yazmıştım yanlış anlaşılma olmuş nöroloji doktoru yokmuş o an biranlik yanlış anlaşılma olmuş pazartesi evraklarım eskisehir vergi dairesine gidiyormuş şubat 17 ankara'ya varisli raporum 1 senelik gelmiş uykuapnesi ve hipertansiyon kontrol muayenesine astim bel boyun fıtığı ayakta 3cm kısalık kolesterol bunlarida katacağım diğer sefere inşallah bekleyen arkadaslarinda biran önce sonuçlanır umarim

Ozl sizin dediğiniz konrol muayeneleri mi onu bir belirtin altını çizerek de belki olumlu süreli gelirse en azından o zaman için bir kolaylık olmuş olur

49serkan

Selamlar arkadaşım
arkadaşlar artık bundan sonra ki vergi indirimi heyet raporları ve kontrol raporlarıda dahil ankaraya değil bölgenizdeki sgk ya gidecek ve ankaranın yaptığı onaylama-sonuç-kontrol işlemlerini sgk yapacak
bu iyi bişey artık gecikmeyecek daha hızlı olacak diye düşünüyorum
kötü tarafı yeni doktorlar uygulamada umarım vicdanlı davranırlar
ve umarım yanlışlıkla giden evraklar (benim evrak yanlışlıkla ankaraya gitmiş) zamanında geri döner
bişeye daha açıklık getirmek istiyorum ankarada insanlar evden çalışmaya geçti ve deli gibi rapor giriyorlar ekrana hiç suçlamayın çalışanları durumlarına ben şahidim hatta bölgelerde kalsın engelliler madur olmasındiye sgk ile anşlaşmaya gidende ankaradakilerdir

Serkan kardeşim Allah yardımcınız olsun önceki gönderdigimde 10 günde gitmişti 9 ay bekledim u arım dediginiz gibi erken gelir artık

Güzel haber de halen sonuç değişen bir şey yok ki halen mart zor geliyor nisan yok mayıs yok haziran yok yok ta yok dosyası ekime kadar olanlar bekleyeceğiz yani bizim için değişen bir şey yok yeni arkadaşların gözü aydın o halde

Saat 5de ankara gible görüştüm mart aylarının yazışmaları yapılıyormuş nisan ve mayıs kuruldan çıkmış mart bitince nisan yazışmaları başlıyacakmış benim 4 nisan Romatoid artit 69 oran

ozlmasgr Dosyamı Vergi Dairesi Bşk.lığı 20 ekim de ankaraya gönderdiğini söyledi. Şimdi benim dosya ankaradan geri bağlı bulunduğum bölgeye mi gelecek.

@alpertuncer
inşallah umarım herkesin bir an önce sonuçlanır çok sıkıcı ve bunaltıcı bir süreç.

Sozar
umarım en kısa zamanda güzel haberi alırsınız

uyku apnesi için ozel hastaneye gitsek. oradan alacağımız sonuç geçerli sayıyorlar mı?

Endereren Ben uyku testini özel hastanede yaptırdım. Heyete Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde girdim kabul ettiler ağır uyku apnesi 35 puan aldim. Yalnız kabul etmeyen hastanelerde var.

Üst Alt