Merhabalar. 06.11.2019 Tarihinde %50 Süresiz sağlık kurulu engelli rapor aldım ve vergi indirimi için Maliye Bakanlığına ulaştırılmak üzere Vergi Dairesine teslim ettim. 9,5 Ay sonra Maliye Bakanlığından 1 Yıl süreli vergi indirimi geldi ve bununla SGK ya müracaat ettim ve emekli oldum. Sonrasında SGK Tekrar Devlet Hastanesine sevk etti ve 27.10.2020 tarihinde tekrar %50 Süresiz engelli raporu aldım fakat SGK yeni genelgeyi göre emekliliğimin devam edebilmesi için tekrar hakem heyeti sağlık kurulu raporu almam için Balıkesir Şehir Hastanesine sevk etti. 23.11.2020 tarihinde tekrar sağlık kuruluna girdim, burada çıkan sonuçta engel oranım %50 olarak tekrar verildi. önceki 2 raporumda süresiz olmasına rağmen, son olarak Balıkesir Şehir Hastanesinden aldığım raporumun süresiz değil de 1 yıl süreli verilmesi neticesinde cimer e şikaye yazdım cimerden:KONU HAKKINDA GEREKLİ İNCELEME YAPILMIŞ İLGİLİ BİRİM SORUMLUSUNDAN BİLGİ EDİNİLMİŞTİR.EDİNİLEN BİLGİYE GÖRE G47,3 KOD NUMARALI UYKU APNESİ TANINIZDAN DOLAYI YILLIK KONTROL GEREKTİĞİ İÇİN SÜREKLİ SAĞLIK KURULU RAPORU VERİLEMEMEKTE OLDUĞU BİLGİSİ EDİNİLMİŞTİR.GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZLE BİLGİLERİNİZE SUNARIZ. Mesajı geldi. Bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Saygılarımla.