Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Bak bir yaz daha geçti
Son kuşlar geçti gitti, nerdesin?
Biraz hasret biraz gayret
iki tuşa bası ver bir zahmet
Belki yarın belki bugün, bekledim nerdesin
Bugün emeklilik için başvurumu yaptım rapor 1 yıllık ti ama kontrol muaynesi 10.2021 diye geldi umarım herkez9n sonucu biran evvel gelir şubat 17 ankara'ya varis bu arada raporum
Captan gusto sene olarak bişey yazmıyo sadece 15.10.2021 tarihinden önce yeniden engelli durumu degisebileceginden yeniden rapor yenilemem gerektiğini yazmis
Ne kadar zor birşey beklemek,
Ne kadar kötü birşey kendini değersiz hissetmek,
Ne kadar acı birşey devleti yanında görememek,destek görememek,
Birşey demeyeceğim,aklım almıyor.
Sadece YAZIKLAR OLSUN...
İşin kötüsü şu şimdi 1 sene bekliyoruz vergi indirimi için aldık diyelim Emekli olduk 1 sene sonra kontrol muayenesi emeklilik iptal ediliyor sil baştan Muz cumhuriyetinde bile butür kanunlar yoktur. yansam yansam ona yanarım Düşünsene Emekli oluyorsun ve 3 ay sonra rapor kontrolu için emeklilik iptal ediliyor şaka gibi
08.04.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
Nisan ayından beri beklemekteyim. Zaten bir sürü sağlık sıkıntısı ile zor durumdayken bir de bu olayın sitresini yaşıyoruz. Bir kanun var şu oranda sağlık sorunu-engeli bulunanlar bu hakkı alır diye. Ama pratiğe ve uygulamaya gelince sonuç yok veya çok çok geç elde edebiliyorsunuz! Bu da adalet gibi geç yerine gelince kıymeti kalmıyor.
Yok mu burada yazanları görüp de bu işe el atabilecek bir adam gibi yetkili ? Görün artık bizi...
selamlar serkan baba bende şöyle bir bakayım dedim senin yazını gördüm. beklemek gerçekten zor ama inşallah sabrın sonu selamettir hayırlısı ile rabbim herkesin gönlünden geçenleri gerçekleştirir.Bence Allah C.C önce dert veriyor ve sınıyor biz kullarını isyan ediyormuyuz yoksa sabredip sarılıyormuyuz Allah'a
inşallah rapor bekleyen tüm arkadaşlarım sonunda istediklerine kavuşacaktır..
Evet kardeşim bir iş için Ankaraya gitmişti rica ettim gidip evraklarımı sormuş 1 hafta önce istanbula göndermişler. Yarın istanbulu arayıp sonucu öğrenmek kaldı.
Arkadaşlar hic mi raporu gelen yok Nisan ayı kabus oldu 9 ay oldu hiç haber yok ne yapalım toplanalım sesimizi duyurmak için birşeyler yapalım bu ne ya
Ben 28 ocak 'ta istanbul a göndermiştim. 12.02.2020 ankaraya varis ,aslinda pazartesi ben istanbul ile görüşmüştüm ama gelmedi dediler . Ankaradaki memur elektronik ortamda gönderdik demiş yarın ulaşabilirsem istanbula sonuçu öğreneceğim burdan paylaşırım şimdilik iyi geceler .
Hiçbir yerden takip edemezsiniz telefonlara bakan yok internette yollar kapalı Rabbim hastalara sağlık ve sabır versin vergi dairesi arıyorsun 8-10 aySürer diyor traji komik durun
Arkadaşlar bakın aklıma ne geldi biz bu forumda çok kişiyiz aslımda bu vergi indirimi zırvasını hızlandırabilir hatta pratik hale getirilmesi için bir nevi örgütlenebiliriz bu platformu yapanlardan Allah razı olsun arkadaşlar Lutfi Elvan Yeni Bakan instagram üzerinden bu sorunu durmadan Dm uzerinden yazalim twitter üzerinden durmadan yazalım emin olun bu soruna kalıcı bir çözüm bulurlar bence hedef Lutfi Elvan ben yazdım bile sizede yazın derim.
Günaydın öncelikle bu konuyu mat ayından beri takip etmiş biri olarak hiç bir şeyin sonuç vermediğini hatırlatırım cimer e yazılan yazılar yok millet vekilini arayıp bu sistemin hızlandırılmasını gibi şeyler yapıldı veyahut konuşuldu sonuç kocaman bir 0
o yüzden beklemekten başka çaremiz yok bu benim 2. raporum ilki 3.5 ayda gelmişti 2.si malum sebepten dolayı neredeyse 1 sene olacak allah sonumuzu hayrellesin ..
Bu formdaki arkadaşların %50 si cimere yazı yazdı zaten her keze aynı kopyala yapıştır cevap geldi birisi tv kanalına yazdı ses yok Millet vekil ininin kendine hayrı yok bana göre en boş insan topluluğu boş gidip boş gelen insanlar yalan dolan işleri Arkadaşın dediği gibi bekleyelim.
Bugünde Cuma biliyorsunuz Bugün 81 il müftülüklerine yağmur duası için tebligat gönderilmiş bugün tüm camilerden Yağmur duası okunacakmış
fakat işin tuhafı 1 haftadır meteoroloji söylüyor şiddeti yağış var şimdi aynı güne denk gelen bir dua bugün zaten yağmurlu bunlar dua etti yağdır zihniyeti nerden aklıma geldiyse
Evet çok güzel bir tespit yağmur duası göz boyama başka bir şey değil
diyelim ki bekleyelim yapacak bir şey yok kontrol muayenesinde ne yapacağız tekrar beklemek zorunda kalacağız kontrol muayenesi daha kötü bir süreç emekli maaşın kesiliyor çalışmıyorsan hiç bir gelirin kalmıyor
kesinlikle bir çözüm üretilmeli bir an önce