Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

dün ankarayla görüştüm eksk evrağım ulaşmış bana dosya numarası verdiler artık aramanıza gerek yok dedi bayan sonuç nedir anlamadım

birimg

8 ay sonra sonuç Evis te gözükür dosya numaran evis te dosya no yazan yere gir orda sonuç çıkar ama 8 ay sonra

Nisan ayı çok az kısi olması lazım az ama hiç gelen yok 14 nisan

Bir arkadaş 17 Mart, benimki geldi diyor.
Benimki 5 Mart, bu nasıl iş anlamadım.

hasantunc

benim ocak mesela bunu anlayabildin mi? anlamaya calısma, sorgulama bekle.... yapacak bisey yok :))) bunca insan yılardır anlayamadı. hiç yorma yani kendini

bence kendisinden sonra raporu gelenler kendi vergi dairesine gitsin sorsun belki evis düşmemiştir o yüzden görünmüyordur gelmiştir yani

Captan gusto
4-5 aydır mutemadiyen hergun yaklasık 25-30 kere arayan birisi olarak ulasamadım.

buyuk mükellefleri her hafta bası arıorum... onlarda da yok.

Endereren

Kardeş sonu 3294 olan teli ara sürekli mutlaka çıkıyor ne zaman arasam çıktı senin rapor kesinlikle sonuçlanmış olması lazım

slmlar eskı işyerıdekı dostumla konusduk öğlen konu ankaraya geldı vergı ındırımı 15eylulde göndermiş 10 ARALIK dada onaylanmıs ınanmadım fotosunu yolladııı öğlenden beri şokdayım.....uyu uyuyabılırsenn....

Aganglionik Megakolon %25
Kalp Stend + Tansiyon %37
Lenfoma %60
Ic hastaliklari %10
1. DERECE % 83
1 yillik sureli verdiler daha ne hastalik olmasi lazimmis bilemedim.
Umarım Süreli Gitti Süresiz Gelir
28.07.2020 Gidiş Beklemeye Devam...

Günaydın arkadaşlar umutlar dilerim hepimize

Amerika ve İsrail uzaylılarla anlaşmış ama biz Ankarayla anlaşamadık halen

MEHMET DNCKL

inşallah abı biirileri rapor ankaraya gıtmıcek fılan dıyordu yaa acaba ondan mı oyle oldu..bilmemkı..yoksa 3ayda nasıl gelebılır boyle bı surecde...

Üst Alt