Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

erdaletg

İnteraktif vergi dairesinden de alabilirsiniz internet üzerinden.Jayıt olmak çok kolay.

lider77

valla sorma 05 kadar uyuyamadım sınırleden bız marta yolladım ses seda yok adam eylulde yollamıs gelmıs ya...

Arkadaşlar en son hangi Ay geldi bilen varmı

Lütfen bilen varsa cevap versin kardeşlerim

Arkadaşlar Ankara da nereye gidiyor bizim evraklar tam adresi bilen yazabilir i Denizli den gitti

O Rapor Şubat 2019 tarihli. muhtemelen eksık evrak vs den gerı gelmıstır ve tekrar gıtmıstır dıye tahmın edıyorum. Yada kontrol muayenesidir.

Pegalife lider77 İlk basvuru beyler eksık yada kontrol muayneside degıl sıfırdan basvuruymuşş lınkler acılıyormu....

Aydın0707 enson eylul 2020 geldi... şaka gibi...

Engel sorun mu? onu özelıkle sordum kanser degıl ortopedı ve işitme oranları varmış okadar...

Arkadaşlar lınten bakarsanız 27/02/2019 tarihli sağlık rapopru diye başlıyor. Muhtemelen bu rapor eksik evraktan dönmüş daha sonra onaylanmıştır. Iyi okuyun

Zorlama kardeşim Eylül gelmez.

Subattir o subat

Eyluller Aralık'ta gelebilir.
2021 Aralık'ta belki

Hayırlısıyla Ocak Şubat martlar bitsin

Arkadaş az önce raporu bana yolladı
dediğimiz gibi 2019 tarihli rapor 2020 tarihinde onaylanmış normal

prestige7171 abı 15.09 dan ıtıbaren dıyor yanı 15 eylulde yapılmıs basvuru adam yalanmı soylıcek eylulde yaptım dedı 3ayda gelmıs işde ..
49serkan abı hosgeldın serkan abının evragıda 45 gunde gıtmıstı dedıgın gıbı bekleyene gelmıyor yada ıhtıyacı olana gelmıyorr

49serkan

Özlem onu söyledi aradan 3 ay geçti yalan oldu o iş yeni rapor alanları yazmıştı Ankaraya yollanıyor diye yine hüsran haber :)

kimse sıkıntı yapmasın her kes fark ettiği gibi 2019 ikinci ayından başlamış yani hepimizden daha eski
sakin ol rolaks merak etmeyin bir enayilik olsa zaten biz fark etmeyiz hissetmeyiz rahat olun

Merhaba bir tanıdığım bugün soruverdi Ankara da kendisi onada şubat aylarını yapıyoruz demişler ben geçen hafta konuştuğumda mart ayları yazılıyor demişlerdi eli kulağında 15 Aralık a kadar kesin cevap gelir demişlerdi ben anlayamıyorum nasıl bir sistem ya sabır

@49serkan abın dedıgını buldum arada boyke istisna oluyro demekki

serkan abıyle aynı gıden orjanın raporu nısanda onaylanıyorr @49serkan ların ekımde onaylanıyorrr.

adam yalan soylicekk degıl eylulde basvuru yaptım dedı aralıkdada onaylanmıs oldu bıttıı işde hayırlı olsun de geç....

Arkadaşlar benim belge bu gün onaylanmış ama süreli yazıyor. Allah bekleyenlere sabır versin.
Yararlanmaya Başladığı Tarih: 29.08.2019
Yararlandığı Süre: 2 yıl
Yararlanacağı Son Tarih:29.08.2021
Bu durumda bu süre dolunca bütün bu eziyetleri baştan mı yaşayacağım?

25/03/2020 tarihinde eksik evrak nedeni ile tekrar gonderim yapıldı. İşyerine yazı gelmesini mi bekliyecegim. Yoksa İzmir vergi dairesi ne mi gideceğim.

Üst Alt