Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

İşimiz gücümüz beklemek "Olumlu sonuçlandı, yazıları hazırlanıyor." Diye yazıyor aradım bir hafta kadar sürer dediler. Bu yazı işyerine gönderilmeden süreç başlamıyormuş.
Süresiz olanlarin süreli ye çevrilmesi sonrası süreç hakkında bilgisi olan varmı? İnternette doyurucu bir bilgi bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Benim hala oyle gozukuyor eviste am ayazilar e tebligatla isyerime gitmiş. Sizde isyerinizdrn takip etmesini isteyin

Arkadaşlar merhaba bu yazıyı bilgi amaçlı yazıyorum.Ben bu platformla 2018 yılında tanıştım.çok faydası oldu.ilk raporumu aralık 2018 de 2 yıllık kronik rahatsızlıklar ile aldım ocak 2019 ankara'ya gitti çok zor bir bekleme süresinden sonra 2019 mayısta(5ay sonra) 2 yıl süreli ankaradan vergi indirimi geldi.Ben şahsen ankaradan süresiz bekliyordum fakat olmadı 2020 aralıkta kontrol muayene vardı kontrolü beklemeden 2020 ağustos ayında tekrar rapor aldım o da 2 yıl süreli çattık dedim süresiz rapor alamıyorum bir türlü rahatsızlıklarım (tip 2 diyebet kardiyoloji klas 2 ,kolestrol) günlük 4 çeşit ilaç kullanıyorum hangisini düzelteceklerse süresiz rapor alamadım bir türlü ağustosta sgk sevkli ankara'ya gitti raporum kasım sonu itibariyle ankara süresiz onaylamış.Anlatmak istediğim eğer raporunuz cetvelde uygunsa hiç sıkıntı yapmayın sadece biraz sabır ve ankara'ya güvenin ankara daki heyet bu işten anlıyor adamlar gerçek ne ise ona karar veriyor.benim şimdiki hastane raporu 2022 de süresi tekrar bitiyor indirimler ve engelli Kimlik için 2022 de tekrar rapor çıkaracağım ona da kesin yine 2 yıllık verecekler demem o ki hasta ne doktorları rapora kronik yazıyor ama 2 yıllık veriyor ankara ne ise onu veriyor ama anladığım ilk raporları ankara da süreli veriyor ikinci raporlar kronik rahatsızlıklara süresiz veriyor.ben 3. raporumu 2022 de alacağım muhtemelen oda 2 yıllık olacak ben ankara'ya değil hastane doktorlarının bu işten anlamadığını düşünüyorum.

Anlaşılan daha çok bekleyeceğiz Şubat 12 beklemeye devam 10 ay. Oldu dile kolay canımız çıkınca mı gelecek sonuçlar anlaşılır gibi değil ne olumlu ne olumsuz hiçbir şekilde dönüş yapmıyorlar acayip bir sistem

TRBZKOBRA

iyi guzel de, bende bir yanlıs yorumunu duzelteyim... Ankaradaki doktor veya bir baskası bu isten pek anladıklarını sanmıyorum. Soyle ki; o kadar iyi anlasalardı, kronik rahatsızlık icin bir insana 3 kere rapor aldırtmazlardı. Bu ülkede hiçbir zaman düzen ve liyakat olmadı. bunların ceremesidir bunlar. Ahbap cavus iliskisi ile ülke yonetilidiği için, u isler bu noktalara geldi. Kim neyi sorgulayacak? Engelli olmayan kisilere 450 bin kisi bu arada, calısma bakanlığından maddi destek yardımı yapıldı. Sayıstay raporlarında var. Onlar hiçbir rahatsızlıkları bile yokken parayı cukka ederler, sen ben gibi insanlarda burda 10-11 ay bekleriz hakımız olanı almak için. Bu konuda sizler kadar iyimser değlim. Hak ise o hakkı mutlaka alacağım, ama burada ama diğer tarafta.

Merhaba,
Ankara'ya evraklarınız hangi tarihte iletmiştiniz. Benim 20.02.2020 tarihinde iletilmiş Ocak ayının 1. haftası aramam istendi tşk.
gerzelim57

Endereren size sormamıştım fakat tşk cevabınız için. İstanbul büyük mükellefler vergi dairesinden gönderildi bölge bölge il il değişiyor sanırım kontrol süreleri bazıları mart bitti nisan başladı gibi bilgi yazmışlar bu işleyişte tutarsızlık var sanırım üzücü maalesef

Tek tesellim sgk yılım dolması 16.03.2004 sigorta girişim %67 engel oranım 18 yıl emeklilik tablosuna göre fakat gün sayım doldu maaş kesinti yada nasıl bir hesaplama yapılarak aylık maaşa bağlanacağım fikrim yok onay gelse sgk görüşeceğim onay gelmeden görüşmede yapamıyorum sizlerin fikri yada ulaşa bileceğim bir kaynak var mıdır? Endereren

Şubatta giden rapora ocakta arayın dedilerse ilginç.11 ay yani.burdaki yazılanlar sadece kafa karistiriyor.kimse yanlış anlamasın.ya bunu paylaşanlar yada Ankara bizimle dalga geçiyor.bir diyor Eylül raporum bu ay geldi diğeri Ocak rapirumdan ses yok diğeri Şubat için ocakta ara dediler.piyango usulü çalışıyorlar yada kiminki denk gelirse

Slm arkadaslar bu Ankaradaki merkez saglik kurulunun acik adresi var mi? Yazarsaniz yarin Istanbuldan Ankaraya gidicem. Sorularimiza cevap bulmaya

prestige7171

Maalesef pinpon topu olduk bağlı bulunduğumuz vergi dairesi pandemi kaynaklı geçikmeli ilerlendiğini belirtmişti Ankara'yı aramak için burdan numara aldım aradığımda görevli bayan oldukça ilgilendi dalga geçse yaklaşık 10 dk uğraşmazdı sizde haklısınız yazılan bilgiler devam eden süreç arasında çok çelişkiler var. Benim anladığım bölge bölge kontroller yapılıyor yada Ankara da dayısı olan işini halediyor kimseyide yargılamak istemem.

Ben 14.09.2020 de gitti 29.11.2020 de onaylanip geldi 63 le ama benim kontrol muaynesiydi ankara merkez saglik kuruluna gitti

Merhaba arkadaşlar bugün raporu gelen kimse varmı

Merhaba arkadaşlar aranızda rapor sonucu gelen varmı bugün

Yada Eylül ayında gelen arkadaşın dışında kimsenin sonucu geldimi

Benimki de kontrol muaynesi ama temmuz ayından beri cevap yok

@Aydın0707 Merhaba hemserim gerzelim57 gelmis 2,5 ayda sizin olmus 5 ay aklim almiyor sizin 5 ay olmus Ankarayi aradinizmi gerzelim57 kontrol raporlarini Merkez saglik kurulunda 2.kurulun baktigini soylemisti.Bu yuzden erken geliyormus.

26,11.2019 tarihinde gönderdiğim yüzde 44 olan raporum ekim ayında eksik evraktan döndü 24 aralık itibariyle hastanede raporu tamamladım dün kontrol ettiğimde eksik evraktan dolayı hasteneye sevk yazıldı sonuç bekleniyor diyordu bu gün kontrol ettiğimde raporunuz merkez sağlık kuruluna gönderildi sonucu bekleniyor yazıyor bir seneyi devireceğiz bari süresiz raporum süresiz gelsede oradan bari rahat etsek tekrar aynı süreçle uğraşmam zaten 2 yılım kaldı bakalım ne zaman gelecek

1 mart 2019 gitti 2 kere eksik evrak var yazısı geldi en son temmuzun 9 da gitti halen cevap gelmedi 🙃

gerzelim57

kontrol muaynelerı merkez saglık kuruluna gıtmeyecek vb dıyorlardı buarada sonucu nereden ogrendınız dys den mı

@Doganayoz dys e.sgk.gov.tr den baglanacaganiz sgk ile ilgili basvuru ve evraklarinizin takip edildigi döküman yonetim sistemi e_devletten baglanabilirsiniz.

Üst Alt