Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hsnpiyi ben ankarayla konustum merkez saglik kuruluyla ertesi gunde sgk aradım burda evraginiz dedi bidaki ay birikmis maas basliyo dedi evraginiz dys de bidaki ay gozukucek maasinizi 7sinde actik dedi valla 63 sureli gitmisti suresiz gelmis onuda soyledi riva minnet baktrdim

hsnpiyi
Merhaba kontrol muayenem kasimda Ankara ya gitti .Yeni genelgeye gore Ankarayami gidecek hakem hastanesinemi cevap alamadi.Alo 170 dende henuz cevap alamadim.insallah bosa beklemeyiz rapor geri gelmez.

gerzelim57

sizin adınıza sevındım hayırlı olsun. benım kontrol muaynemı sgk 09.12.2020 merkez saglık kuruluna gondermıs tesaduf merkez saglık kurulu malıye ıle tel ıle dusurdum bu kontrol bıze gelmemelı kurum kendı degerlendırmelıydı gerı gıdecek dedı

Değerli arkadaşlar,
29/06/2020 tarihinde Ankara'ya % 43 ile giden raporum aynı oran ve süresiz olarak onaylanmış. Eviss'ten göremiyorum ancak, telefonla vergi dairesinden bilgi aldım. Daha önce de ifade etmiştim. Beklediğimiz dönemlerde fazla rapor verilmedi, inşallah her bekleyenin tez zamanda iyi haberleri gelir.
Raporum, geçirdiğim bypass operasyonuna yönelik verilmişti...

hsnpiyi merhaba benimde raporum 11 Kasim da Ankaraya gonderdi memur yeni genelgeyi memura soyledim beni dinlemedi Alo 170 e kayit actirdim 3 isgunu icersinde cevap verecek dun tekrar sgk ya gittim memur is yukunun cok oldugunu ve beklemem gerektigini soyledi.Muhatap bulamadim.Olan yine bize olucak .Maliye yazi yazicak Sgk ya tekrar hakem hastane sevk edicek .Zaten memur yok isler yavas ilerliyor.Derdimi kimseye anlatamadim.😣Hsnpiyi sizin kacinci kontrol raporunuz Maliye merkez saglik kurulundaki memur ne zaman gelir dedi bilginiz varmi.

Captan gusto

ılk kontrol benımde şöyle bir durum var alınan rapor saglık bakanlıgı tarafından 6 ay bozulamıyor bu sebeple hakeme sevk etmıyorlar

avvocato hangi numaradan vergi dairesi ne ulaştınız kontrolmüydü birde eviste görüldüğü zaman ne yazdığını buraya yazarmısın ız hayırlı olsun benimde 19.06.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor ozaman sizinki kontrol deyilse ve kalp öncelikli deyilse bizimki eli kulağında

avvocato

hayırlı olsun çok şükür uzun süre sonra bir onay haberi geldi. 21.05.2020 beklemeye devam

@hsnpiyi hakkimizda hayirlisi olsun .Sgk bizi Ankara ya niye sevketti
anlamadim.Maliyeden yazinin gelmesi uzun surer .Bize yine beklemek duser.Allah sabir versin hepimize.

Hayırlısı olsun bende by pass oldum gönderim tarihimizde birbirimize çok yakın inşallah kısa zamanda bizlerde haber alırız

Hayırlısı olsun bende by pass oldum gönderim tarihimizde birbirimize çok yakın inşallah kısa zamanda bizlerde haber alırız

Kardeş gözünüz aydın olsun benim anlamadığım bir şey var ya ,250 gün oldu hiç bir haber yok telefona bakmıyorlar eviste yok vergi dairesine arıyorum cevap vermiyorlar benim raporu ma ne oldu nasıl öğreneceğiz

49serkan
hoşbulduk benimki red değil kardeşim inşallah bu sefer olur

lider77
memura dedim emg var yanımda bunuda gönderin diye gerek yok dedi. onun hatası yüzünden 1 sene boşa gitti

Günaydın arkadaşlar umarım bugün hayırlı haberler alırız inşallah 14 nisan yoruldum yahu bir haber

Daha kimsede yazmıyor herkes dertli ama bir umut korona bizi maf etti genede yazın okuyup birazda olsa rahatlıyoruz

Gunaydın arkadaşlar vergi dairesi ni aradım üstüne bide fıca atı kadın niye arıyorsunuz diye bizi engelliyorsunuz dedi işimizi yapamıyoruz diyor cevap vermekten gelir bekleyin diyor dedimki çok çalışıyorsunuz ondan 9 ay bekledik

2 gün önce aradım memurun bir güzelce konuştu hastaneden evrak gelmiş ama ankaraya gitmemiş dedi bugünkü dengedizde tecemi yarıya kadar sordu gelmemiş dedi ankaradan bakmadı yani ezbere cevap veriyor

şimdi ankarayı düşürdüm sonuçlanmamış dedii martları çalışıyoruz dedii bukadar..

crissangel
Sizede evraklarınız kurulda mı dendi kardeş geçenlerde 13 mart 18 mart gelenler olmuştu bu nasıl oluyor kurulda ne yapıyor bizim evraklarımız bu kadar

alpertuncer

sonuçlanmamiş dedi cok yogunuz falan fılan dedi basından sağdı yanı sormaa kardeşş sormaa anlamadım gittii ben bu işi...
10sene once trafik cezamı ödemedım daha sonra amelıyatlar filan derken 2 3 sene sonra ilk ssk girişimde hemen hesabdan çekmışlerdi aklıma o geldi şimdi...

Üst Alt