Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
büyük mükelleflerin sitesi yine iptal olmus... Yahu raporu gelen arkadasımın sorgulama ekranında rapor soncu gorünmüyor hala 1 ay oldu. bunlar bu veri bile girilmeyen siteli nasıl bozuyorlar anlamadım. yapacağınız isin ta.................
Benim 11.03.2020 tarihinde Ankaraya ulaşan raporumdan hala haber yok.Anladığım kadarıyla raporların Ankaraya ulaşma tarihi ile ilgili herhangi bir önceliklendirmeleri yok.Haziranda yollanan rapora onay geliyor,Ocak veya martta yollanan rapor sahipleri hala haber bekliyor,çok ilginç.
Arkadaşlar Iyi akşamlar.benim raporum 1. Yılı doldu 12 kasim 2021 bitecek.Ben haziran gibi tekrar başvursam hastaneye rapor için olurmu?yoksa ekim kasımı beklemelimiyim.
Emekli etmek gibi niyetleri yok zaten şubat 2019 dan beri bekliyorum %55 süresiz raporum var 2 kere eksik evraktan geri geldi en son gidiş 9 temmuz 2020 halen cevap bekliyorum 6 kere cimere yazdım 50 kere Emine hanımla görüştüm mezarda emeklilik dedikleri bu oluyor heralde herkese günaydın
Allah hepimize sabır versin. Gerçekten anlaşılabilir bir durum değil. Sanırım ne kadar az kişi emekli olursa o kadar iyi diyorlar. Cimer'e yazmayan yok gibi, çok iyi bilinen bir durum. Engelli insanları mağdur etmeyin lütfen daha fazla...
Zihniyet şu bence
çalışanlar zaten gelir var dır bekleyebilir
çalışmayanlar zaten bir şekilde ayakta duruyordur şimdiye kadar gene durur
sonuç hiç kimse emekli olmasın EYT beklesin ENGELLİ emekli olacaklar beklesin bu mantık
Arkadaşlar Ankara maliye ile şimdi görüştüm mart ayın da olduklarını söylediler benimki temmuz 27 2020 ne zamana gelebilir diye sordum 4 ila 5 ay daha sürebilir dediler malesefff
Bu gün bir arkadışımla konuştum geçen hafta cuma yani ayın 11'inde sonucu gelmiş, 02 mart Ankara'ya varış, piskoloji ve uyku apnesi raporu 1 yıl süreli gittiği gibi onaylanmış.