Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

büyük mükelleflerin sitesi yine iptal olmus... Yahu raporu gelen arkadasımın sorgulama ekranında rapor soncu gorünmüyor hala 1 ay oldu. bunlar bu veri bile girilmeyen siteli nasıl bozuyorlar anlamadım. yapacağınız isin ta.................

Bugün vergi dairesine gittim ve evrakımı sordum . Ankaradan sonuçlanmış, haftaya gelir dediler . Hayırlısı bakalım . 23 martta vermiştim evraklarımı.

arkadaşlar 12 02 2020 de giden raporum %66 ile gittiği gibi buğün işyerime iletilmiş süresiz darısı bekleyen arkadaşlarımın başına

avvocato

Çok şanslısınız hayırlısı olsun hakkınızda.

Benim 11.03.2020 tarihinde Ankaraya ulaşan raporumdan hala haber yok.Anladığım kadarıyla raporların Ankaraya ulaşma tarihi ile ilgili herhangi bir önceliklendirmeleri yok.Haziranda yollanan rapora onay geliyor,Ocak veya martta yollanan rapor sahipleri hala haber bekliyor,çok ilginç.

03/02/2020 tarihinde Ankara'ya %42 ile giden raporum aynı oran ve 1 yıl süre ile onaylanmış. Vergi indirimi yazısını alıp yeni raporumu gönderdim.

Arkadaşlar Iyi akşamlar.benim raporum 1. Yılı doldu 12 kasim 2021 bitecek.Ben haziran gibi tekrar başvursam hastaneye rapor için olurmu?yoksa ekim kasımı beklemelimiyim.

Hakankrs sanırım sen emekli olmuştun değil mi ?.vergi indirimin de süresiz di ..
Raporu neden yenileyeceksin ki.UZAK DUR.

Ne mart mış arkadaş yap yap bitmedi. Mart ayını yapıyoruz dedıklerınden beri tüm türkiye ye rapor cıkartılırdı yahu...

Emekli etmek gibi niyetleri yok zaten şubat 2019 dan beri bekliyorum %55 süresiz raporum var 2 kere eksik evraktan geri geldi en son gidiş 9 temmuz 2020 halen cevap bekliyorum 6 kere cimere yazdım 50 kere Emine hanımla görüştüm mezarda emeklilik dedikleri bu oluyor heralde herkese günaydın🙃🙃🙃🙃🙃🙃

Allah hepimize sabır versin. Gerçekten anlaşılabilir bir durum değil. Sanırım ne kadar az kişi emekli olursa o kadar iyi diyorlar. Cimer'e yazmayan yok gibi, çok iyi bilinen bir durum. Engelli insanları mağdur etmeyin lütfen daha fazla...

Zihniyet şu bence
çalışanlar zaten gelir var dır bekleyebilir
çalışmayanlar zaten bir şekilde ayakta duruyordur şimdiye kadar gene durur
sonuç hiç kimse emekli olmasın EYT beklesin ENGELLİ emekli olacaklar beklesin bu mantık

Arkadaşlar Ankara maliye ile şimdi görüştüm mart ayın da olduklarını söylediler benimki temmuz 27 2020 ne zamana gelebilir diye sordum 4 ila 5 ay daha sürebilir dediler malesefff

benden daha ne olabilirki kötü her bilgi kötü :)birtane olumlu bilgi düşmedi bu forma aylardır hep yalan bilgilerle zehirlediler biziz :)

benim raporun da ankaraya varış tarihi 20 nisan beklemeye devam inşallah hayırlı haber kısa zamanda gelir

arkadaşlar 10 ay bekle ssg git işlemim 5 dakikada emekli ol bugün müracaat ettim 1 haftaya maaşın bağlanır dediler

arkadaşlar 10 ay bekle ssg git işlemim 5 dakikada emekli ol bugün müracaat ettim 1 haftaya maaşın bağlanır dediler

birimg hayırlı olsun arkadaşım. darısı bizlere inşallah..beklemeye devam.... 4 .5 ay oldu. sabır.

amin inşallah bütün arkadaşların sonuçları bir an önce gelir beklemek çok zor haber almak zor kimseyle muatap olamıyorsun

Bu gün bir arkadışımla konuştum geçen hafta cuma yani ayın 11'inde sonucu gelmiş, 02 mart Ankara'ya varış, piskoloji ve uyku apnesi raporu 1 yıl süreli gittiği gibi onaylanmış.

Hayırlı akşamlar herkese biz de beklıyoruz inşallah bizimde çabuk gelir 2 ci kez eksik evrak falan deyipte geri göndermezler bidaha

Üst Alt