Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

İstanbul Vergi Dairesi ile görüştüm süpriz eksik evrak tekrar sil baştan bunların taa. Neyse allaha emanet olun .

Arkadaşlar Hazinede Para BİTTİ
Eski Maliye Bakanı Damat Berat paşa Görevden Alındı
Esnek Çalışmaya Geçildi
Bu süreç tahminimce Mart Nisan gibi azda Olsa hızlanır
BU Gidişat 8 ay Değil 18 aya Çıkmasın diye Dua Edelim

merhaba hayırlı cumalar herkese eksik evrak hangi rahatsizlikdan kardeş

bu hafta kimseye sonuç gelmedi sanırım doğru dürüst Nisan ayı hiç mi yok acaba gelen

Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum
Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum
;)

Selamünaleyküm arkadaşlar bugün benim sonuç geldi. Dereceye giremediniz yazıyor. 2019 yılının 5 ayında aldığım %63 olan raporum eksik evrak olarak dönmüş sevk ettikleri hastane raporumu %35 düşürmüştü bende itiraz edip yeni raporu %53 olarak göndermiştim. Vergi dairesi raporunuz %35 dereceye girmedi diye telefonda söyledi. Rapor numarasını istedim görmüyorum dedi benim %53 son gönderdiğim raporumu düşürüldü bilmiyorum bunu nerdwn görebilirim ayrıca 35 olan raporumu gidiş tarihi 18.03.2020 eğer işlem bu rapora yapıldıysa halen mart ayı devam ediyor

Ercanuzel vergı daıresımı aradı senı usta...

allah belasını versın boyle duzenın tunusa 5trılyon hıbe etmeyı bılıyorlar neysee açmım agzımı....diger tarafdada AŞ..İŞ..örnegi....siz anladınız...

Arkadaşlar vergi inidirmim geldi kağıtları muhasebeye verdim bunla çıkış olmaz diyo 3 gündür bunlarla uğraşıyom sgk daki bayan bu kağıtla isyerinden çıkış yapican diyodu bugün gittim kıdem tazminatı için bi kağıt doldurdular haftaya gelir bunla çıkış alabilirsin dediler böyle bişey başına gelen varmi birde ben haftaya kadar çalışmak zorundamiyim

merhabalar bir şey sormak istiyorum özellikle hangi rahatsızlıgın oranlarını düşürûyolar bilgisi olanvarsa cep.sevinirim

Bu arada captan gusto engel sorunmu söylemeyi unuttum bugün heyete bakan yetkiliyle görüştüm uyku testi için yeniden yatis hakkinda bilgi almak istiyorum dedim uyku testi 2 yıl geçerliymiş

Uyku apnesi olan arkadaşlar kullandığımız cpap cihazının hafızası var bu hafıza resim bir belge olarak geçmiyormu yani tekrar yatmamız mı gerekiyor
Sanki bana uyku testi yaptığımız hastanede tekrar yatmana gerek yok cihazdaki hafıza kartının dökümünü al getir o yeter dediler gibi hatırlıyorum

Cihazda her saat kaç kere Ahi derecesi nefes tıkandığı yazıyor ber sabah bakıyorum genelde artık 1,5 Ahi çıkıyor cihaz kullanmadan önce 43 ahi çıkıyordu

Aynen alındığından itibaren 2 yıl geçerliymiş siz yinede teyit edin ben eskisehir sehir hastanesinden almıştım oraya sordum

Engel sorun mu?
Bende BPAP kullanıyorum Sgk bana zimmetledi yılda 1200 saatin altına düşerse geri alırız dedi verilen cihazı ölene kadar kullanacaksın dendi sadece cihazda takılı olduğu zaman sayaç çalışıyor başka ölçüm yapmıyor belki cihaz eski olduğu içindir

Birde ben konuştum Ankara ile halen yok ama ay sonuna kesin çıkar diyorlar 19 mart

Arkadaşlar 17.03.2020 bakanlığa giden raporum 11.12. 2020 evise düştü yazan yazı İşleminiz sonuclandı işyerinize gönderildi (dereceye girdiniz) Allah hepinize nasip eder inşallah Ben emekliye 2 ay sonra başvuracağım pazar günü rusyadayım

Bir sorum olacak ben bu evragı bulunduğum ilce vergi dairiresindenmi alacagım

Birde oranda düşme olmadı herhalde 42 gitmişti

alpertuncer merhaba hemserim senin haftaya gelir insallah gelir cpapp cihazi kullanimi olcmeye 1 sene oluncami cagiracaklar yoksa cagirmiyorlarmi.Kontrol muayenemin Ankara Merkez Saglik Kurulunami yoksa hakem hastanesinemi gidecegim konusunda Alo 177 kayit actirdim.Konu hakkinda 3 is gunu sonunda bilgi vereceklermis.Hakkimizda hayirli olsun .

Captan gusto
Alo 170 mi acaba demek istediniz bizede burdan yazarmısınız verdikleri bilgileri
cpap cihazındaki hafıza resmi bir geçerliliği var diye biliyorum şifreli falan sanırım her kes açamıyor içindeki bilgiye ulaşamıyor satın aldığın kurum açıp sana döküman veriyor sen de o dökümanla uyku apnesi testi yaptırdığın yere götürüp durumun ne söylüyorlar
ben böyle biliyorum
Ben yarın cihazı aldığım firmayı arayıp ordan bilgi almaya çalışayım bi de böyle deneyim bakalım benim dediğim gibimiymiş hastaneyi arıyorum açan olmuyor uyku bölümünü

Bir Allahın kulu cevap vesin istanbulda nerden alacagım bu evragı maliye derken vergi dairesindenmi

Captan gusto

Cihazı verirken söylediler daha 6 ay falan oldu bir sene olunca onlar çağıracakmış çağırmazlarsa evim yakın zaten gidip sorarım

engel sorun mu ? Merhaba Alo 170 yazacaktim yanlis yazmisim cevap aldigimda yazarim benim ay sonunda 1 yil olucak cpapp kullanimi bakalim cagiracaklarmi cihazi Sgk dan aldim eski oldugu icin ahi degeri falan goremiyorum yeni cihazlar kullanimi daha uygun veriler vermekte .Benim Psg raporum bir yillikti ama tekrar istediler.

Captan gusto

Hemşerim Sgk nın verdiği cihazlar eski model miş servisi söyledi Sgk nın karşısında sadece maskeyi taktığın süreyi hesaplıyor uykudaki ahi değerlerini göstermez dedi

Benimki süresiz gitti inşallah aynen gelir hayırlısıyla

belki yeni modellerde AHİ gösterdiği için tekrar uyku testine girmemize gerek kalmayacak

Aksaray da vatan da vergi dairesinin girişinde engeli vergi dairesinde girişte hemen sağ tarafta

Eyyy nisan maysı haziran ve Temmuz
bu 4 ay kaç tane dosya olabilir ki pandeminden dolayı raporumu haziranda almıştım temmuzda gitti Ankaraya

Üst Alt