Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

26,11,2020 Bulent78
20.11.2020 49serkan
11.11.2020 Captan gusto
09.11.2020 Ginerk

20 ekim 2020 MEHMET DNCKL
19 Ekim 2020 Ali12345
10 ekim DenizTurgut16

22 eyl bekliyor cengav
11 eyl bekliyor savcılı
10 eyl bekliyor Sorciere
04 eyl bekliyor YILDIRAY BOZOK

31 Ağu bekliyor tmcn
25 ağu bekliyor Ercanuzel
24 ağu bekliyor Twilight06
20 ağu bekliyor Kowalski
13 ağu bekliyor idogan71
12 ağu bekliyor barsah
08.08.2020 lider77
06 ağu bekliyor prestige7171
05 ağu bekliyor SERO01

28/07/2020 İlkan
28 tem bekliyor irfan.gunes
27 tem bekliyor Engel sorun mu?
27 tem bekliyor aliturgut35
27 tem bekliyor erdem.77
27 tem bekliyor hakan4242
22 tem bekliyor hkt
20 tem bekliyor Funda kayaman
13 tem bekliyor Aksi_54
12 tem bekliyor ErdI
02 tem bekliyor ozi35

30 06 2020 bekliyor ismailank
23 haz bekliyor atlas61

18 Haziran darkness_38
16 haziran mrtdemir
12 haz bekliyor Metinö

21 şub bekliyor 2020 Mamimami75347534

Mamimami75347534
Beylikdüzü devlet hastanesindeki doktor kaşe bastı imzaladı. Heyete girdigim hastanedeki doktor solunum testi yaptı fakat kaşe basmadı.
Vergi dairesine raporu teslim ederken iki solunum testinide koydum dosya icine

Teşekkür ederim ben korkuyorum Gine sorun çıkaracaklar diye bende devlette yaptırdım ama baktı götur saglık kuruluna ver dedi kaşe basmadı kayıt açtı teste gönderdi sadeceheyete girdiğimde hepsi kaşeliidi bu testi bidaha istemişti 9 ay sonra yaptırdım bidaha sizinde ikincisindemi kaşeyi vurmadi

Mamimami75347534
Değerler nasıldı senin testte artı üzerinde devlet hastanesinin ismi yazihosa bence sıkıntı olmaz

Fev1
Fvc
Fev1Fec
Değerlerin kaç cıktı

Epsi eksi en sondada1. 32 yüzde böyle yazıyor anlamıyorum bu kagıta yazmıyor hastane ismi maliye sevk eti oraya bende orada yaptırdım kaşe basmayınca tedirginim

27.07.2020 Ankara bakanlığa raporunun gidiş tarihi 5 /6 ay sürer demişlerdi .o zaman ama şimdi ne olacak bilmiyorum ist vergi dairesi ne gittim 7/8/9 ay sürebilir diyorlar

Baba yorgun artık ,ey Ankara sıkın ti büyük duy bizi artık

Kardeş benim işim Allah a kaldı artık başa dö ndüm test yapıldı kaşe vurmadı kurumlar arası gönderilecekmiş kabül olurmu ol azmı bilmiyorum sinirlerim iyice bozuldu artık 21 şubatıda cıkarın zahmet olmasa

Mamimami75347534
Allah kolaylık versin mamir kardeşim .engelli kartını aldinmi birde kaç ti puanin mami senin rapor bu gün mu geldi bakanlıktan ne zaman gitmişti

23 de geldi testi istediler 26 sında yaptırdım yüzde 62idi engeli kartı nı nereden alıcam bilmiyorumki

Nasrettin hocanın fıkrasına benziyor.kazan dogurunca iyi ölünce kötü.yuzde 48 den yüzde 61 e çıktığına inanıyorlar.yuzde 48 in altına düşerse niye tehdit ediyorlar.oran yüzde 40 olduğunda kanunen zaten yeterli.ya bu işte bir yanlislik var yada sistem kafayı emekli etmemeye programlamis

Bu işlerin bu kadar gecikmeside bu yüzden herkes defalarca rapor almak zorunda bırakılıyor.belki bir kişi ortalama 5-6 kez aynı işlemleri yapmaya zorlanıyor.bu sebeple biriken dosyalar yigildikca bekleyen biz garibanlara olan oluyor.Allah yardımcımız olsun

Sistem emekli etmemeye programlanmış.Diyabetik nöropati rahatsızlığım var orta derecede ağrı var lyrica 225 mg sabah akşam , yetmediği için duxet 60 mg 2*1 verdi nöroloji uzmanı heyet doktoruna gittim bana ilaç raporları bir önem taşımıyor diyor. Saçmalık burda başlıyor .Ankara şehir hastanesi %10 oran veriyor. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi %5 verdi. Göz hele evlere şenlik sol gözüm şaşı,sağ göz kapağım düşük iki gözümde de uzağı görememe var Şehir Hastanesi %25 veriyor , Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi şaşılıkı dikkate almıyor sadece göz kapağı düşüklüğü ve miyopi %2 veriyor. Ne bir test yaptılar 2.hastanede bir koltuğa oturttu baktı.Şehir hastanesi muayenesi mükemmeldi, görme alanı testi yaptılar, iyi muayene ettiler, ankara eğitim araştırma hastanesi tam amatörce muayene etti, test yapmadı şaka gibi birde hakem hastane görevi yapıyor. İşin farklı bir boyutu kronik rahatsızlıklarım var işkence olsun diye 2 ayrı hastaneye gönderilmem. Şaka gibi arkadaşlar rahatsızlıklar geçici değil ama geçiciymiş gibi süresiz rapora 1 sene vergi indirimi veriliyor. Neymiş doktorlar korkuyormuş. Neden korkuyorlar korkuyorsan neden bu işi yapma? Hasta insanları süründürme acayip sinirliyim. %61 olan rapor %46 olarak çıktı.Şimdi maliyeye gidecek aylarca bekle şaka gibi. İtiraz edeceğim başka hastaneye yönlendirsinler.

23 de geldi testi istediler 26 sında yaptırdım yüzde 62idi engeli kartı nı nereden alıcam bilmiyorumki

Merhaba kardeşim Aile ve sosyal politikalar bakanlığından alacaksın sana en yakın olan yerden

Merhaba kardeşim Aile ve sosyal politikalar bakanlığından alacaksın sana en yakın olan yerden
Başvuru yapıyorsun 2 adet fotoğraf engelli raporu ile beraber 2 hafta sonra gelin alın diyorlar

PSG raporunu Hangi hastaneden almıştınız. Özel mi, Kamu mu???

Teşekkür ediyorum Arkadaşlar Allah razı olsun sizden birde evrakları verdimya çalışıyor olmamı gerekiyor işten çıkarsam sorun olurmu rapor onaylanırsa

Mamimami75347534 yazdı:
Bugün 21:19
Teşekkür ediyorum Arkadaşlar Allah razı olsun sizden birde evrakları verdimya çalışıyor olmamı gerekiyor işten
( bende çıktım günüm dolu işten çıktım rapor onayını bekliyorum)

Son düzenleme:
Bence cimer de otomatik bir sistem var mesajın içeriğini okumadan cevap gönderen bir sistem şayet okumuş olsaydı farklı durumlar için aynı cevabı yollamazdi bu durumda cimer i kime şikayet edeceğiz.dedim ve bu mesajı aynen cimer e yolladım

Özür oranınız bu cetvele göre veriliyor hastalığınız neyse oranı yazıyor güncel cetvel
AŞŞAĞIDAKİ MESAJIMDAKİ LİNKTE

Cimer otomatiğe almışlar şikayetimi farklı izah ettim gene aynı mesaj gelmiş
sıradasınız
sistem yenileyeceğiz
falan filan

Üst Alt