Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ertugrul Aydın

benim kayınbrader epilepsi rahatzığından engelli raporu çıkarıp emekli oldu ama onun ayağında da bir kaza dan dolayı kesilme aşamasına gelecek kadar bir problem vardı yalnızca epilepsi değil di yani

anladığım kadarıyla ülkemizdeki emeklilerin büyük bir bölümü engelli emeklisi.bu sayı aşırı şekilde çogaldıkça artan başvurularda paralel olarak çoğaldı.normal emeklilik yaşı 65 olunca uykusunda horlayanlar grip olanlar yağmurda ıslananlar engelli raporu peşine düştüler.hal böyle olunca kurunun yanında yaşlarda mağdur olduk.aylarca uzayan süreçler tekrar tekrar geri gelen evraklar.bitmek bilmeyen bir süreç halini aldı sistem

Selam arkadaşlar ankarayla görüştüm şubata 6 tıncı aylar işleniyor dedi kadın ona göre hesaplayın durumunuzu 5 6 ay surüyor sonuçlanması hayırlısıyla gelir bir an önce. 85846

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Eksik evrak tamamlanınca öne alıyorlar mı yoksa baştan mı başlıyor süreç acaba...

Arkadaşlar benim aklıma şöyle bi fikir geldi. Ankaraya gönderilen evraklar bizim gönderdiğimiz rapor kayıt no su sistemden verilen no ya göre gidiyor galiba mesela raporun sonucu en son gelen arkadaş bize rapor kayıt nosunu yazabilir mi acaba benim adana vergi dairesinden aldığım rapor no 94404 . En azından en son gelen raporun kayıt numarasını bilebilirsek süreyi de ona göre hesaplayabiliriz
benim aklıma gelen naçizane fikir bu.daha önce böyle bir uygulama yapıldımı acaba. Gönderilen süreye değilde ankaraya giden raporun kayıt numarasına bakıp yorum yapabiliriz. Ne dersiniz.

HERKES YAZSIN BAKALIM ANKARAYA GİDEN RAPORUN KAYIT NUMARASINI.

Merhaba herkese sağlıklı günler dilerim,vergi indirimi sağlık kurulu pandemiden dolayı ayda kaçkere toplanıyor ayrıca ayın hangi gününde bilgisi olan varsa yazabilirmi

Iyi akşamlar herkese benim sorum olucak vergi indirimi yazisi aldıktan sonra ne yapicam ben şu anda özel sektörde çalışıyorum sgk müracaatında işyerinden çıkış kağıdını almam gerekiyormu yardımcı olursaniź sevinirim.Saygilarımla

Merhaba,
Görünüşe bakılırsa, dilekçe tarih ve sayıları arasında doğru orantı yok. Yani fikir verecek anlamlı bir bilgi çıkmayacak.

Merhaba,
Görünüşe bakılırsa, dilekçe tarih ve sayıları arasında doğru orantı yok. Yani fikir verecek anlamlı bir bilgi çıkmayacak.

Vergi indirim yazısı işyerine yada vergi dairesinden elden aldıktan sonra iş yerinden çıkış belgesini alıp, şayet SGK emeklilik şartlarını taşıyorsanız emekli olursunuz .

prestige7171

Sen yağmurda islanipta mi aldın boş boş konuşuyorsun , hakediyorki Doktorlar veriyor yasalara göre

Son düzenleme:
tmcn doğru söyluyorsun arkadaşım.ne diyim bilemiyorum. anlayamadık bu sistem nasıl çalışıyor. çözemedik yani.
sabır.. sabır.. 5 agustos sabır..

irfan.gunes ağzının payını vermişsin ona gore engelli uvuz kaybi,ama,organ kaybı kendisi sanki bunlardan biri varmış gibi konuşuyor hastalığı damar tıkanıklığı imiş 😡 adamlar heyete giriyor iş gücü kaybı ne kadarsa onu doktor veriyor bakkaldan almıyorlar

Son düzenleme:
Endereren

Merhaba Ender Eren bey, tansiyon, aort anevrizması, kapakçık ve uyku apnesi.. muhtemelen uyku apnesinden dolayı kontrollü 1 yıla düşüldü. Cpap cihazı kullanıyorum. Aynı gün cevap yazamadım kusura bakmayın.

Hayırlı olsun.
idogan71
Amin.

İnşallah bekleyen kardeşlerimize de hayırlı olsun demek mutluluğuna kavuşuruz.

Arkadaslar herkeze hayirli gunler 10 nisan 2020 ankaraya giden raporum dün evisse düşdu 53 le gitti ayni şekilde süresiz onaylanmiş hastaliklarim kalp pili 30 köha 20 bel boyun fitik 14 sol omuz hareket kaybi 3

issaglam

rica ederim ne demek. bende aynı rahatsızlıklardan müzdaribim. bendede hipartansiyon aort anevrizması var. kaç aldınız bu ikisinden. Mitral kapakçık ile eser miktarda diyor. ondan bir oran cıkacağını sanmıyorum. Birde sol ventrikül var bende

Slamlar arkadaşlar dün 29.01.2021 günü Ankara maliyeye bizzat gittim danışmadan tlfnla gorustum. Şu anda 6. Ay bitmek üzere dediler.benim raporum 27.07.2020 olduğunu söyledim ne zaman gelebilir diye sordum .mart ayı başı veya ortalarına diye Cvp verdiler yani kısacası mart ayı içerisinde inşallah saygilar

Gib maliye çalışma saatlerinin sabah 10.00 ile 1600 arasiymis

Doganayoz

Hayırlısı 6 ay ıyi ilerleme var gözüküyor. Benim ki de 04.08 .2020 hayırlısı ile bi çıksa bıçak kemiğe dayandı artık. % 79 süresiz raporum var .32 yıllık sigorta 8300 gün

Herkese selam olsun benim rapor 07.07.2020 şubatta sonuçlanır diye tahmin ediyorum.

Herkese merhaba ,emeklilik evraklarını 20.01.2021 de vermiştim.Şubat ayında inşallah maaş ödemeleri başlıyor. Hesaplama yapıldığı için ne kadar maaş alacağımı göremiyorum. Bekleyen herkese sabırlar .ben vergi indirimi evraklarını 12 mayısta vermiştim 7 ay bekledim sabırla .İnşallah bekleyen herkesin sonuçları bir an önce gelir.

Engelli emeklilikte benim primim 4253 gün hesap yapılırken 5400 den mi hesaplanıyor acaba

Merhaba arkadaşlar tip 2 şeker ve kalp hastasıyim saglık raporumu heyete girerek kendim aldım %46 sürekli yani süresiz saglik raporum var engelli vergi indirimi icin vergidairesine basvurdum 26 /12/2020 de eviste rapor bakanliga gönderildi diyor benim sorum şudur kendi imkanimla aldigim engelli saglik raporum ankaradan onaylanir mı bide ne zaman sonuclanir bilgisi olan arkadaş cevaplarda sevinirim tesekkür ederim

Üst Alt