Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
[FONT=sans-serif]Arkadaşlar selamlar 02.06.2020 başvuru 03.06.2020 ankaraya gidiş 25.01.2021 ankaranın onayıyla elime geçen vergi indirimi yazım 26.01.2021 emeklilik başvurusu 01.02.2020 emeklilik başlangıcı her ayın 20si ödeme günü şubatın 1inden 19 zuna kadar birikmiş ücretim bugün sgk dan gelen mesajla hesabıma yatmış 20 sindede normal maaşım yatacakmış.[/FONT] [FONT=sans-serif]Darısı tüm bekleyen arkadaşlara inşaallah[/FONT] [FONT=sans-serif]Bide emekli maaşını merak edenler https://emeklimaashesapla.weebly.com/[/FONT]
[FONT=sans-serif]Linkini tıklayıp doğru bilgileri yazıp hesaplarsanız %100 doğru çıkıyor bilginiz olsun
[/FONT]@Akol
Sgk ya ayın 1 indede son günündede emeklilik başvurusu yapsanız takip eden ayın 1 inden itibaren emekli maaşınız bağlanır çalışıyorsanız eğer emeklilik şartlarınız yıl prim tamamsa ayın 25 i gibi işyerinizden vergi indirimi kağıdınızla beraber gelen ekteki ankaranın onayladığı engelli sağlık raporunun çıktısını isteyin iş yerinizin bağlı bulunduğu içinde emeklilik servisinin olduğu sgk müdürlüğüne gidip emekli olur yazısı alın o yazıyla işten çıkışinizi yaptırin tazminatınızıda alırsınız tekrar sgk ya vergi i dirimi ekindeki sağlık kurulu raporu ankaranın onayladığı işten çıkış yazısıyla emeklilik başvurusunu yapın orada hazır emeklilik başvuru dilekçenizi doldurun teslim edin bekleyin hayırlı olsun
çalıştığım şirket büyük mükelleflere bağlı istanbul büyük mükelleflerin içerisinde emeklilik servisi varmı arkadaşlar,karşıya taşındı diye biliyorum boşuna gitmeyelim evraklarımız gelince nereye yönlendiriyor büyük mükelleflerde yoksa?
@barsah
Ben im dediğim emekli başvurusu için işyerinize gelen tebligatı ve ekindeki ankara onaylı sağlık raporunun çıktısıyla vergi dairesine değil iş yerinin bağlı olduğu içinde emeklilik servisi olan sgk müdürlüğüne başvuru yapılıyor
Selam. İşyerim Şişli Vergi Dairesine bağlı. Ben Kadıköy (erenköy'de yeri) SGK'ya gittim. Bana Unkapanı SGM'ye başvurmam gerektiğini söylediler. Dün Unkapanı SGM'ye gidip Zemin kattaki Emeklilik Hesaplama bölümünden, Emekli olabilir yazısı aldım, Hizmet Dökümü detayları ile birlikte. İşyerim emeklilik işlemlerimi başlattı. Hazır olduklarında beni işten çıkaracaklar. Ben yine UNkapanı SGM'ye gidip Emeklilik işlemlerine başlayacağım (1.kat 104 Nolu bölüm). Eğer aynı işyerinde çalışmaya devam etmek istiyorsanız, Emeklilik başvurusunda bulunduğunuzda size TAHSİS NO verilmesini isteyin. O tahsis numarası ile işyeriniz yeniden sizi işe alacaktır. Bu arada işyerinden alacağınız haklarınız; Kıdem Tazminatınız, varsa İzin günlerinizin karşılığı, fazla mesai ücretiniz. Ihbar vs. alamıyorsunuz. Bilginize.
neden tazminat alamıyoruz
ben 30 yıllık ssk girişim var pirim günümüde doldurdum sadece yaşı bekliyorum ben şimdi engelli emekli olursam tazminatımı alamayacakmıyım yani
15.06.2020 başvurum kabul edildi fakat 2 yıl da bir muayene şartı koymuşlar raporum sürekli neden olabilir ? 2 yılda bir engelli sağlık kurulu raporumu çıkaracağım ?
Selam arkadaşlar kontrol muayenesine rapor alınca sonradan çıkan hastalıklarıda ekliye bilirmiyiz yoksa raporda önceden girilen hastalıkları mecburmu tutuluyor
darkness_38
Bugün Öğleden sonra Kayseri Vergi dairesine gittim sordum raporum geldi mi Ankara'dan diye hayır halen bakanlıkta görünüyor dediler. henüz beminki gelmedi 18.06.2020 Ankara'ya varış. Raporu gelen arkadaşlara hayırlı olsun.
Hamza34 red gelirse vergi dairesine müracat edersin daha sağlıklı olur çünkü malulen emeklilik zor ve senin sonucun benim görüşüm red olur ama burda çok bekleticekler bilgin olsun.
Malulen başvurduysanız ve red gelirse itiraz vs uğraşmayın derim,aynısı başıma geldi itiraz etmedim,kime sorsam 2-3 yıl uğraşmış çoğuda olumsuz sonuçlanmış,sinir stres harbi cabası,saydığım sebeplerden sağlığınızda bu kötüye gidebilir,imkanınız varsa vergi indirimli devam edin sürece
HAMZA 34 rahatsızlığın neydi tabi sil baştan rapor alican ve rapor sonucu en az 8 ay bekliycen.sen bence rapor al vergi dairesine ver evrakini ankaraya gitsin ordan haber bekle benim görüşüm budur en azından raporun elinde olur raporunda oynama yaparlarsa 30 gün içinde vergi mahkemelerine başvurursun tüm haklarını alırsın.
Tebrikler @ismailank hayırlı olsun. Haziran ayı sonundan haber almak güzel. Bu ay Temmuzdan sonuçları gelenleri de okuyacağız bu platformda. Geri dönüş süresi 7-8 aya düşmüş gibi. Selamlar