Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Sorun yasamazsin sen tam tésekkullu devlet hastanesinden almişsin raporu sıkıntı olmaz bundan sonra sonucu bekliyeceksin artık

Kowalski

bende varım 11.08.2020 beklemede yim

televizyonlarda cıkıp engelli arkadaşlara gerekli tolerans yapılıyor deniyor hakları cok var deniyor.bunlar engelliyi burda masa başında bitiriyor bunaltıyorlar ne demek bir evrak 1 senede onaylanıyor o memur a ozaman o maaşı neden veriyorsunuz ücretsiz izne ayır ozaman boşu boşuna verme para bize gelince hemen ücretsiz izin yapıştır.bence üst tarafdan böyle yetki aldılar işleri gec yapıp bizi emekli etmek istemiyorlar nekadar gec olursa okdar işlerine geliyor ama unutmayın öbür dünyada var allaha şükür ben calışıyorum ama calışmayan arkadaşlar var zor durumda olan arkadaşlar var suriyelilere verin maaş kendi halkınıza vermeyin.allah herkesin yardımcısı olsun ben evraklarım gec gelsede olsun benden daha kötü durumda olan arkadaşalrımın işleri cabuk olsun isterim. hakkımızda hayırlısı olsun

Geçmiş olsun bende kas hastası yım frederik ataksi yüzde 86 olan raporum 63 olarak geldi.size önerim tekrar üniversitesi te hastanesi ne başvurun devlet hastanesine değil

bu olay çok rezil bir olay olmaya başladı acaba diyorum 3 yıl kalmış normal emekliliğime rapordan vazgeçip normal emekliliğimi mi beklesim diyorum ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
bu hükümete de güven olmaz ki her an yeni bir yasa ile emeklilik olayını öteleye bilir her şey olabilir

bunu bende cok düşündüm.benimde normal emekliliğime 2 yıl 5 ay kaldı.eksik evrak yada tekrar tekrar hastane köşelerinde koşturmak zorunda bırakılırsam artık yoruldum.bir yandanda şöyle düşünüyorum bizi yıpratıp vazgecirtmek içinmi bu işkenceye maruz bırakılıyorux

Cimer yazın itiraza cevap süresi60 gün benimde Ankara sağlık oranını düşürdü itiraz süresinin sonunda cevap gelmezse dava yoluna gidicem

Biraz önce antalya vergi dairesi engelli birimini aradım. Hazıran ayı yogunluklu geliyor suan dedi benım 11 ayın 26 sı 4 5 a y surer daha dedi

Arkadaslar benim raporumu göndereli 15 ay olacak. Sizler hangi telefondan ulasiyorsunuz. Ben (312)415 32 92 ve 94 nolu telefonlara ulaşmaya çalıyorum. Gunde en az 30 kez arıyorum. Ama cevap veren yok. Nasil iletişim kurarim.

prestige7171

sanki birisi yazmıştı normal emekliliğine az kalmış o yüzden süresiz vergi inidirim vermişler diye olabilir mi böyle bir şey acaba?

benim 3 yıllık.eğer 3 yılık onaylanırsa normal emekliliğimde oluyor.ama bakalım bekleyip göreceğiz.genelde bu aralar 1 yılık veriyorlar

1 yıllık verirlerse raporu geldiği gün mart ise 4 ay sonra süre bitiyor
tekrar mı ben rapor alacağım göndereceğim 4 ay maaş alacağım sonra maaş kesilecek 1 yıl bekleceğim
anlamadım ben bu işi ya benim 2 yıllık raporum var hem niye 1 yıllı olabilisin ki

evet ama en azından maaş kesilse bile ikinci raporda sanırım o kesilen tarihten itibaren toplu alınıyor.ve süreç daha hızlı diye biliyorum ikinvide

ilk başvuruda öyle olsa 8_9 ay bekleyip
8_9 ay toplu maaş alabilsek kimse bukadar mağdur olmazdı

6 Ayı Geçtik Bakalım Hala Bekliyoruz Şubatta Geldi. 27.07.2020 Ankaraya Gidiş

ARKADAŞLAR ŞU OLAYA BAKARMISINIZ!

Perseverance (eski adı ile Mars 2020), NASA'nın Mars Keşif Programı'nın parçası olarak yapılan bir keşif aracıdır. Fırlatılma tarihi 17 Temmuz 2020 ve inişi Jezero kraterine 18 Şubat 2021'de olacak şekilde planlanmıştır.

BENİM EVRAKLAR 27 TEMMUZ 2020 ANKARAYA VARDI
HALEN BEKLİYORUM
MARSA BİLE ANKARAYA GİDEN EVKARTAN ÖNCE MARSA GİTTİ

cimere yazmıs olduğum sikayete istinaden cevap gelmis. Bakılacak inecelenecek cevap verilecek. Yani kısaca aynı terane. 1 yıl gecti neyi cozemediniz. arayın ben yardımcı olayım bari ..........

Arkadaşlar bir süredir işlerimden dolayı giremedim foruma benim raporun Ankara'ya varış 18/06/2020 bu ay içinde gelme ihtimali var mıdır?acaba süreç bitti mi? bugün tam 230 gün oldu.

Darknes senin evrak gelmek üzeredir evisten kontrolünü yap yada ankarayi ara

Selam arkadaşlar akrabam vergi dairesinde çalışıyor neden 9 ay surdu benim evrak dedim bazen o kadarda uzun surmeye de oldu arkadaşların evrakları geldı dedim her memura 100 evrak veriliyormuş bazısı yapıp gönderiyor bazı memurlardan yavaş davrandıkları için miş gec geliyor pandemide olunca bahane oldu uzadı dedi

Cevatalp

evis yok kayseri vergi dairesinde. Kayseri vergi dairesine soruyorum 9 aydan önce gelmez martlar geliyor daha dedi 28 ocakta

bende yeni adana vergi dairesine sordum. onlarda mayıs ayları gelmeye basladı dedi.

Darknes memurlar bilmeden atıyorlar 6.aylar almaya başladı yazısınıDarknes memurlar bilmeden atıyorlar 6.aylar almaya başladı yazısını

Cevatalp

yarın gideceğim vergi dairesine yine sorarım. Yanlız oradaki bayan bana evraklar gelince biz 15 gün gibi bir sürede veriyoruz yazıyı çok yoğunuz demişti bakalım kısmet.

Mamimami75347534

Ya arkadaşlar ankarada memur dediğiniz kim o rapurlara orda Ankara da heyet doktorları bakmiyormu kim ropuru onaylıyor olumlu olumsuz veya derece düşürme yukselte , süreli süresiz kim kararlastiyor orda

Tabii memurlar sıraya koyup doktorlara sunuyor kararı doktorlar veriyomuş ben telafonlada konuştuğumda bayana sordum
kararı süreli süresiz doktorlar veriyordedi evrak eksik diye geri döndü dedim doktorların kararı dedi kadın benim akrabam istambulda çalışıyor bana yararı olmadı

Üst Alt