Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

saolasın cenk büyük mükellefler(şişli vergi dairesi yani) aynı vergi dairesine bağlıymış şirketimiz,unkapanı'nı söylemen iyi oldu çünkü şişli sanıyorum ataşehir de biyere taşınmış bayağı zorlanırdık çok terste çünkü unkapanı ve ataşehir,eğer işyerine tekrar başlayacaksam tahsis no alacağım oda ok,,yanlız tekrar başladığımızda haklarımız ne varsa yanıyormu yahu onu yeni öğrendim,yoksa tekrardan aldığından yeni durumda devam edecek mi?saolasın cenk ilgin ve bilgilendirmen için,,,

enderim selamün aleyküm kardeşim sizi okumadan tekrar sormuşum soruyu :)olumlu haberini bekliyorum bilesin,,dua ile kardeşim,,

Beyler hiç Ankara vergi dairesinde çalışan yokmu gurupta bizi aydınlatsın bizde destek verelim arkadasa

Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere. benim rapor oranım % 71 ve 18/06/2020 ankaraya varış. raporum inşallah onaylanmak üzeredir diye umut ediyorum. ancak 1 aydır cok rahatsızlandım endokrin doktoruna gittim tetkikler yapıldı ve tip 1 şeker hastası olduğumu öğrendim. açlık şekeri 367-650 arası oynuyor, kolesterol 466 trigliserit 2279,gözde görme kaybı v.s. doktor bana insülin iğnesi verdi ve günde 3 defa 14-14-16 şeklinde vurmamı söyledi ayrıca diyet v.s sorum şu. diyelim ki bu ay içinde raporum onaylanırsa ve emekli olursam. daha sonra bu şeker-göz ve obeziteden dolayı raporumu yükseltmek için başvuru yapabilirmiyim. yapabilirsem bağlanan aylık kesilir mi nelerle karşılaşırım yardımcı olabilirmisiniz.

darkness_38

raporu neden yükseltmek istiyorsunuz ? şeker hastalığından %20 oran alırsınız,bu yine diğer hastalıklarınızla beraber baltazar formülüne girer,atıyorum %71 olan raporunuz %75-78 olur,size ne fayda sağlayacak ? vergi indirimli emeklilikte %40 ta olsa %80 de olsa maaşınız değişmez.

ayrıca mevcut raporu birkaç sene önce aldıysanız ve oranınız şu an %71,şu an tekrar rapor sürecine girseniz belki eski %71 bile altına düşme riski var

Selam Arkadaşlar benim rapor Eylül de Ankara’ya gönderildi. Sanıyorum sonuç Haziran ı bulur, doğru muyum?

Hayırlı olsun çok sevindim. Eviss den mi öğrendin nasıl haber aldın?

23.09.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
23.07.2020 Hastaneden rapor bekleniyor
Beni de listeye ekler misiniz rica etsem? 🙏

Merhaba. 30.03.2020 de giden raporum 24.12 de onaylanmış. Geçtiğimiz ayın 13 ünde gidip sgkya emeklilik talebimi ilettim. 28'inde talebim onaylanıp aylık bağlandı. Maaş günüm ayın 22 si olarak gözüküyor ama maaşımın ne kadar olacağı yazmıyor, birikmiş para da yok. Benim bildiğim emeklilik talebi verilen aydan sonraki ayın 1 inden itibaren maaş birikmeye başlar. Niye birikmiyor? Bir bilgisi olan var mı?

Herkese merhaba
Nisan ve mayıs aylarını çabuk geçtik ben de 30 haziran bekliyorum.Bu hizlanmanin sebebi kuruldaki değişiklikle raporlari okumanin hizlanmasi mi yoksa gecen sene nisan ve mayis aylarinda tam karantina oldugu icin o aylardaki basvurunun az olmasi mi bu arada kabul alan arksdaslara hayirli olsun

De-Kont Cevatalp arkadaşlar engelli emeklilik başvurusu yaptım ben 9. Ayda bakanlığa gönderildi sadece kafama takılan soru vergi indirimi başvurusu yapmadım su an çalışamıyorum rapor alıyorum vergi indirimi için başvuru yapayım mı ?

Vergi indirim yazısı olumlu sonuçlamam yokmu.07.07.2020 beklemeye devam

Eksik Evrak 11_11 _2020 gönderdim beklemeye devam Arkadaşlar Allah herkese sabır versin 15_01_2020 den beri bekliyorum ne arayan var ne soran nede telefonları açan var .....

Askere gittim 15 ay idi kardan krizi çıktı 18 ay yaptım (1991 de sigortaya başladım 3600 gün 25 yıl dediler 12 sene yaş vurdu 1999.da. )hastalandım rapor verdiler 3ay dediler .7ay oldu bakalım rapor sonucu anlamadan nasıl gelecek .laaaaannnneeet ollllsssunnn kader sanatsa emiiii hhicmi iyi olmaz bu kaderim talihimmmmm

1 Temmuz gidiş haber yok,ancak genel yorumlara bakılırsa sıra Temmuz' a gelmiş.

07.07.2020 herkese sabırlar diliyorum

Gib ankara da görüşebileceğim numara varmi varsa paylaşabilirmi

tahminen haftaya temmuzlar gelir öbür hafta temmuzların sonların gelir ve temmuzlar biter
şubatın sonunda temmuzlar biter HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN HEPİMEZE biliyorsunuz ne yediğin değil neyi hazmettiğin önemli

benim tahminim bu ay hiç temmuz gelmaz.martta haziran temmuz karışık gelir.nisanda temmuz biter.mayısta ağustos başlar

Merhaba.
prestij7171 arkadaşım. Tahminimiz neye göre anlamadim. Neden şubatta neden temmuz gelmeyecek. Bir açıklaması var mı?

Arkadaşlar eylül 2020 de Gib ankaraya gittim temmuz ayı 6 veya 7 ay sürer dedi bilginize.

Son rapor

irfan.gunes

En son 30 Haziran gelmişti bir arkadaşın. Bu hafta Temmuz ayından sonuçlar duyarız diye düşünüyorum.

Benim de 30 haziran beklemedeyim geldigi takdirde sizinle paylaşacagim

kusura bakma enderim inan o kadar zayıfım ki bu internet işinde şansa gördüm cevabını,saolasın kardeşim doğru ataşehirmiş,hayırlısı ve nasipse kardeşim emeklilik haberin gelsinde güzel günlerde harcaman nasip olsun emeklilik maaşını,sağlık sıhhat ve dua ile,,hayırlı pazarlar herkese,

mustafacım teşekkür ederim sanırım buda unkapanı sgk da olacak tabi işyeri oraya bağlı ise,

Üst Alt