Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Merhabalar herkese geçmiş olsun,ben bugün evraklarımı Eskişehir vergi dairesine teslim ettim,ne kadar sürede Ankaraya gider bilgisi olan varmı.Takip edebileceğim bir yer varmı,evrakları alan memura sordum takip numarası veriyormusunuz diye hayır dedi.
ben demiştim demek istemiyorum
ama şubat ayında temmuz gelmez.memur yanlışlıkla eline temmuz ağustos gelse o evrağa bakmaz.onlar programlanmışlar cünkü en az 8 ay olmasına.3_5 tane haziran geldi diye hepimiz sevindik.ama henüz daha cok bekleyen haziranlar belkide mayıslar bile vardır
eksik evrak olarak 2 kere geldi benim başvurum 11 şubat 2019 son eksik evrak gidişi 7 temmuz 2020 halen bekliyorum raporum süresiz ve %55 cimere 2 kere yazdım cevaplar 5 ayda geldi şunu anladım ki oyalıyorlar şimdi gelecek cevap raporunu yenile derlersede şaşırmam Allah sabır versi hepinize
merhaba arkadaşlar, 30.06.2020 de Ankaraya giden 2 yıl süreli yüzde 49 oranlı vergi indirimim 27.12.2020 de eksik olarak geri döndü. eksikliği tamamlattım 22.01.2021 de tekrar Ankara ya gitti evrakım. Bu süreçte bende 10 gün önce Ankaraya giderek durumu anlattım. Bugün İstanbul Vergi dairesi engelli birimini arayıp durumumu sordum. raporum yüzde 49 olarak süresiz onaylanmış. sizlere iki sorum olacak. (hastalıklarım işitme kaybı ve ankilozan spondilit bu 2. süreli raporumdu)
herkesin sonuçlarının bir an önce gelmesini dilerim.
ayrıca arkadaşlar uzun süre beklediyseniz mutlaka Ankara'ya gidin. şube müdürüyle görüşün inanın yardımcı oluyorlar güzel şekilde konulup zorluklarınızı anlatırsanız. tavsiyemdir..
Gfyd
hemşehrim 1 hafta 10 gün arası ankaraya ulaşır.sonrasında 3-4 ay sonra ankara maliye sağlık kurulunu telefonla arayarak bilgi alabilirsin.telefon numaraları 0312-415 32 59 - 0312-415 32 94 sağlık raporun onaylanınca interaktif vergi dairesi sitesinde görünür.
Arkadaşlar 07.07.2020 raporum şimdi görüştüm gib ankarayla 7.aylar en geç 1ay içinde elinize ulaşır dedi daha kurula girmemiş daha 7.aylar bilginiz daha 6.aylat varmış haberiniz olsun.03124153259
kardesim atlayip Ankaraya gideceksin, saglik kurulu sube muduruyle goruseceksin aylardir bekledigini cok zor durumda oldugunu soyleyip yardim isteyeceksin. iki kere gittim ben bekleyerek olmuyor malesef. gittigindede yardimci oluyorlar.
Kastamonu 12
giriste telefonla gorusturuyorlar ben de zar zor gittim hocam. bi yakinini gonderebilirsen gidip anlatsin durumunu. iki uc haftaya kalmaz islemis sonuclanir abi.