Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hani Kanser tedavisi gören ve remisyon sürecinde olanlara öncelik tanınıyor deniliyor ama bununla ilgili bir kod yok ki telefonla da ulaşamıyorum.cimere de yazdım durumumu klasik cevabı veriyor o da Hadi gel çık işin içinden Ya sabır

Merhaba arkadaşlar eksik evrak diye dönenler mutlaka Ankara'ya ulaşsın durumu anlatırsanız 2 hafta olmadan sonuçlanıyor şube müdürü talimat vermiş zaten bu şekilde olanlar hemen sonuçlansın diye. Benim. 19.03.2020 gidiş 25.12.2020 eksik evrak tan geldi 29.12.2020 eksikleri gönderdim 07.01.2021 aradım durumu anlattım 22.01.2021 sonuç geldi hayırlısı herkezlere

Tabiki neden mahsuru olacak ortapedi sağ el bilek ve parmak hareket açılarını ayrıntılı olarak istendi bende tek doktor raporu aldım gönderdim

Rapor ankarada düşermi yada süreliye dönermi

Arkadaşlar ben şimdi toplam saglık raporum %54 gögüs hastalıklarından 20 iç hastalıklardan 43 aldım hastane baltazardan 54 de indi süresiz raporum şimdi ankara bu raporu degiştirebilirmi ? Rahatsızlıgım kalp tansiyon ve nefes darlığından aldım kolestrol bunlarda bir süreli gelme durumu olabilirmi yadapuan kırabilirmi ankara benim raporda 06.08.2020 da ankarada beklemede şimdiden teşekür ederim herkese

aslanbeyaslan36

Balthazard ile hesaplanan puanın düşürüleceğini zannetmiyorum fakat süresiz -süreliye, süreli -süresize değiştirilebiliyor.

bakalım teşekürederim ama kalpde düzelme olayı olmuyor onun için süresiz veriyorlar bakalım hayırlısı bekleyip görecez

bu haftada sıfır sonuçla bitti
şafak 74 merdesin temmuz gel bekletme.gelki ağustosada sıra gelsin

Arkadaşlar 30/06/2020 raporum bügün %60 onaylanarak geldi..darısı hepinizin başına inşallah çabucak sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.sanırım bu ayın ortalarında temmuz aylarıda başlar..

Raporumu teslim ettim SGK ya bu gün telf msj geldi..dys ye baktım beklemede diyor.bu ne demek bilen varmı...beklemede dys. Evrak takip

Merhaba raporun kuruldan nezaman çıkmış yani onay tarihi kardeş bilgi verirsen sevinirim

Fethi2323
Fethi Bey merhaba hayirli olsun adiniza cok sevindim benim de 30 haziran beklemedeyim hangi ilden basvurmustunuz

hayirli olsun kardesim. sgk ya sadece.vergi dairesinden gelen yaziyi mi verdin?

arkadaslar benim gss borcum var bir miktar. 170 i arayip sordum borcunuzu odemeden emeklilik basvurusu yapamazsiniz kuruma.borcunuz olmayacak dediler bilginiz olsun.

Burdur ilinden başvvurmuştum

Vergi dairesine gelen yazı ve raporun fotokopisi..ile başvurdum .

Önce işyerini aradım muhasebeci işten çıkışımı verdi..sonra SSK ya vergi dairesinden aldığım yazılar ve onaylanan raporun çıktısıyla.

Kuruldan bu gün çıkmış.aynı gün işlemleri yaptım..

aylar önce telefonla konuştuğumda marta gelir demişlerdi
şafak 45 gün en fazla
27-07-2020 gidiş

YusufCe
Arkadaşlar 30/06/2020 raporum bügün %60 onaylanarak geldi..darısı hepinizin başına inşallah çabucak sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.sanırım bu ayın ortalarında temmuz aylarıda başlar..

Raporumu teslim ettim SGK ya bu gün telf msj geldi..dys ye baktım beklemede diyor.bu ne demek bilen varmı...beklemede dys. Evrak takip

Arkadaşlar ankaramerkez sağlık kurulu hastane epikriz raporu ve ilaç dökümü ve ilaç raporlarını istiyor mu yardımcı olursanız sevinirim ben sadece raporyolladı

Büyük mükellerler engelli indirim sorgulama sayfasında hata alan var mı?

haziranlar cok kaldımı acaba
06.08.2020
şafak 72

hazirandan bekleyen arkadaşlar yazsınlar

Üst Alt