Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Slm cümleten is kazasi sonucu sağ el parmaklarını ve avuc içinin yarısını kaybettim ayaktan ele başparmağı nakli yapıldı doktor hatası yüzünden tutmadı sgk hastaneye sevk etti heyete girdim 1 ay önce evraklar istanbul süreyya paşa ve sgk istanbul il başkanlığına gönderildi süreç nasıl ilerler

Is kazasi sonucu maddi manevi tazminat davası açtım bu konuda yardımlarınızı almak istiyorum
Benide grubunuza eklermisiniz 05315450674

slm arkadaşlar vergi iadesini nasıl alabiliriz maliyeye gittik alamazsın dediler bu konu hakkında bilgi olan yardımcı olabilirmi

Bu şekilde kimse yardım edemez daha detayli bilgi verirseniz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır

Etrafımda mart verip gelmeyen var nişan verip gelen var 1 hafta önce vergi dairesi ile görüşüp bu hafta temmuz aylarının kağıtlarını hazırlıyoruz diyen de var Tam bir kargaşa

İyi günler arkadaşlar. Bu gün iki arkadaşımdan öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim arkadaşlarımın raporları 2yil ve 3 yıl süreli olarak onaylanmış yaklaşık 5 ay önce ve ilk raporları. Geçen cuma günü sgk uğradıklarını ve raporlarının suresize çevrildiğini öğrenmişler. Ben pek bir anlam veremedim ama raporları süreli onaylanıp gelen arkadaşlar raporunuzu sgk dan sorgulatmanizi tavsiye ederim en azından tekrar rapor yenileme stresinden uzak olursunuz bende çok merak ediyorum bilgi verirseniz memnun olurum iyi günler

Selamlar yok arkadaşım en az 10 yıl süreleri var emeklilik için onlarda şaşırdılar raporlarının suresize dönmesine çünkü ankaradan raporları süreli gelmişti bana sende sorgula dediler ama daha benim sonuç gelmedi

Merhaba

Evrakları ankaraya gönderirken sağlık raporunun ekine hastanede muayene olurken kullanılan epiksizleri tahlil sonuçlarını da eklemekimiyim. Yoksa sadece sağlık raporumu koyucam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gülsüm yıldırım
Sağlık raporu artı puan aldığınız hastalıklar ile ilgili belgeleri ekleyin mutlaka

Peki raporu gönderirken belgeler

Sağlık kurulu raporu

İşyerinde çalıştığını gösterir belge—-ben bankacıyım. Bankadan mı yazı almalıyım. Sgk hizmet dökümü yeterli mi acaba

Dilekçe

Belgeler bu kadar yerli mi başka belge var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gülsüm yıldırım

dilekçe örneği
güncel işe giriş bildirgesi (edevletten çıkarabilirsin)
kimlik fotokopisi
sağlık kurulu raporu
puan aldığın hastalıklarına ait evraklar
çalışma belgesi

Muhakkak geliyordur ama rapor sonucunu bekleyenlerin hepsi bu siteye üye değil ki o yüzden gelse bile burdakilerin haberi olmaya bilir aramızdan birilerinin sırası gelmemiştir büyük ihtimalle yoksa gelen olsa hemen yazıyorlar sağolsunlar

Arkadaşlar cuma günü görüştüm 7.aylar kurula girmemiş daha halen 6.aylar devam ediliyormuş 07.07.2020 ankaraya gitti benim raporum 1 ayı bulur dedi memur

pandemi den dolayı sağlık raporları az olur .diye düsünmüştük ama öyle değilmiş .aksine daha da çokmuş.
hani rapor sonucu gelen de yok.

Üst Alt