Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

arkadaşlar biraz önce vergi daireisi ile görüştüm 1 ay da dönenler olmuş.yeni siteme geçildiği için bir iki ayda cevaplanan indirimler olmuş.

hayırlısı artık

Engel sorun mu aynen isyeri muhasebesine gelmis
1 hafta oldu hala eviste yok emeklilik içinde başvurumu yaptım

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba hepinize kolaylıklar diliyorum. Kontrol muayene tarihim Kasımda ama ben işlemleri hemen başlatmak istiyorum. Sgk ya gidip sevk isteyeceğim, ama benden istenen belgeler nelerdir bilgi verir misiniz?

. başvuru tarihi.

Başvurunuzu hangi ayda yaptınız şimdiden hayırlı olsun

Endereren

Güzel bir olay peki emekli olurken tazminatımızı gene alabileceğiz sanırım onda bir sorun olmaz umarım

sonra işten ayrılmadan işimize devam edebileceğiz hemde emekli maaşı alacağız

Ben yarın vergi dairesine gitsem sorsam mı kendi durumumu 28-07-2020 gidiş

Endereren

"bizim sirket tazminatı vermiyor devam ettiriyor." demişsiniz, bu durumda hem maaşınızı hem emekli maaşınız alabileceksiniz o zaman peki tazminatın durumu ne olacak? mesela 1 sene sonra ben ayrılıyorum derseniz kıdem tazminatınızı alabilecekmisiniz?

Volkano80

zaten hiçbir sartta kendi isteiğinizle ayrılırsanız tazminat alamazsınız. Onlar çıkartırlarsa hiç bosluk vermeden normal bir sekilde tazminatı alıyoruz.

Endereren

cevap için teşekkürler, ancak benim demek istediğim emekli olmak için işten ayrılınca kıdem tazminatı alınıyor, dolayısıyla işten ayrılmadan emekli olunursa bu tazminat hakkı yanacak mı?

10.02.2021 tarihinde interaktif vergi dairesinden online başvuru yaptım vergi dairesine sadece raporu götürdüm sonucu sms olarakta bildireceklermiş ne zaman sonuçlanacak bakalım.

ankarada vergi indirimi için başvurdum.süreci nasıl takip edebilirim

gokseldbuga
sgk normal olarak 3 ay önceden size sevk yazısı gönderiyor.sgk ya gittiğnizde hangi hastaneye başvurmak isterseniz o hastaneye sevk yazıyor.herhengi bir belgeye gerek yok.sgk nın verdiği sevk yazısını gittiğniz hastane engelli sağlık kurulunaveriyorsunuz kontrol muayenesi olmak için geldiğinizi söylüyorsunuz.sonra muayeneler yapılıyor hastane sgk ya rapor sonucunu gönderiyor.sizin başka bir işlem yapmanıza gerek yok.işlemleri sgk evrak takip sayfasından görebilirsiniz.

torun geldi.bugun:15 gün
şafak karanlık.moreliniz düzelsin

ruhsat babamın üstüne ama aracı sürekli başkası kullanacak

Slm arkadaşlar ist vergi dairesi engelli servisi dahili numarayı bilen varmi acaba

Degerli arkadaslar bugun ist vergi dairesiyle gorustum haziran ayi sonuclari geliyor dedi bende temmuz 28 de gelen evrak var benim 7 temmuz dedim. Tc ni soyle dedi bakti hala ankarada dedi .yeni sistemi sordum oda sisteme eklenirseniz surec ok hizli olur dedi 1 ay bile surmez dedi.son durum bu

Arkadaşlar kolay gelsin bir sorum olacak ben ağustos 19 da evraklarımı ist Vergi dairesine verdim yanlız e devletten girip işlem durumum tıklayınca işleminiz sonlandı,ilgili evraklar tıklayınca evraklar bulunamadı diyor ama dilekçelerim bölümünü tıkladıgımda verdiğim evraklar taranmış şekilde gözüküyor acaba problemmi var yoksa normal bir durum mu yardımcı olursanız sevinirim ALLAH'A emanet

E devletten nerden gözüküyor evraklar hiç görmedim ben e nabıza baktım sadece engelli raporumu bulabildim bu işle ilgili

Üst Alt