Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Günaydın arkadaşlar ben topatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi diypsunuzya ben bunu bilmiyorum nerden nasıl bakıcam sonuç lara

Son düzenleme:
Net bilemiyorum ama zannedersem olmaz herkes ilinin vergi dairesinden bakabiliyor biliyorum

Kocaeli evis kapalı. Anrakaya telefonla ulaşılamıyor. Nasıl takip edicez belgeyi.yeni sistemden taranıp gönderildi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

izmirdeki hastaneler engelli için saglık kurulu. hiç bir hastane randevu vermiyor.bilgisi olan varmı

Arkadaşlar yeni sistemde giden raporum 23 şubata giti bugün vergi dairesi ile görüştüm onaylanmış 2 yıl süreli Allah bekleyenlere yardım etsın

şubat 2021 de basvuranların sonucu gelmeye baslamış.sebebi yeni sistem miş.

Neden ilgin olsun insan hayırlı olsun der1 yılı geçti bu 2 çı kez gidişi ben yeni sistem dedim yorumlar eleştiriler çok oldu sonuç işte bu demek söylenenler dogru

Merhaba arkadaslar ben bugun istanbul vatan caddesinde bulunan vergi dairesine gittim evet yeni sistem diye bir şey varmiş raporları tekrar taratiyorlarmiş orda ki memur 7000 dosya var bunlari taratmak 2 ay surer dedi bilginiz olsun

Arkadaşlar izmir vergi dairesini.aradım çalışıyormusun dedi.evet dedim.şahıs firması mı dedi.evet dedim.onlar daha güncellemedi dedi.tabii benim kan beynime cıktı.dedim sahıs firmasında olunca ssk ödemelerimi az oluyor.ltd şirketde de aş şirketde de calısan aynı ssk primi ödüyor dediM. Benim yapacagım bir şey yok dedi kapadı..
https://www.facebook.com/groups/eng...86686613&notif_t=group_r2j_approved&ref=notif

devadam34
Slm bende vergi dairesine gidiyordum gitmeme gerek var mı sence temmuzun 7 sinde evraklarim ank ulasmisdi

mrtdemir
Aga sen bilirsin istersen git belki sana farkli bisey derler sabah gittigimde 20 kişi filan sıra vardi iceri girince sagda beyaz gomlekli bi şef var erkek zaten masasinda bi ton rapor var o bilgi veriyor

Mert Demir kardeşim Benim evrakida sorarmisin sana zahmet.Telefona bakmıyorlar.İkinci başvurum.ilk başvuru%64 den %32indirdiler.ikinci raporum da 2020 Eylül de Ankara da bakanlıkta.Parkinson hastasıyım.%95 raporum.Evden cikamiyorum.Kimsem de yok.Ad ve soyad:Akan Uluç

mstrdn

evet bende 1 martta görüstüm özellikle iki kez sordu izmir vergi dairesindeki memur şahıs şirketi mi diye ,anonim şirket deyince tarattı yeni sistemde ,su anda eviste 07.08.2020 ve 01.03.2021 iki kez maliyeye evrak gitmiş gözüküyor..

Merhaba sonucu gelenler nasıl öğrendi acaba,tlf mesajmı geliyor,yoksa iş yerine yazımı geliyor

Yeni rapor alıp maliyeye başvuranların halen çalışmakta ölenlerin vergi indirim başvurusu yeni sisteme göre hemen tartılıyormuş. Eskiden gönderip halen sgkli çalışanlarda keza aynı, ama sgk çıkışı olan benim gibi arkadaşların, ise eski sisteme göre sirasi gelince isleme alınıyormuş su an halen 6 aylar geliyor diyorlar .ankara maliyeye varis i önemli mesala benimki 06 .08.2020 tarihli varis yani 8. Aylara bu hesaba göre 2 ay var .birde yeni sistemden tarananlara öncelik verildiği için geri pilana atılmış öleceğiz gerisine Allah kerim

Son düzenleme:
Istanbul vergı daıresıne gıdıp tekrar taratabılen varmı varsa bılgı verebılırmı

Üst Alt