Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Rapor gönderim tarihim 02.07.2020 geçen hafta İzmir vergi dairesiyle görüştüm yeni sisteme geçildigini söyledi rapor tarihimi sordu Temmuz dedim iş yerimi sordu çalıştığım kurumu söyledim tamam dedi yeniden sisteme tarattı en geç 1-2 ay içerisinde sonuç gelir dedi. Şuan da rapor işleme alındığı tarih 03.03.2021 olarak görüyorum.

Yeni sistem hakkında

Ometek

S.a izmir vergi dairesinden gönderdim bende evraklarımı 7 ocak 'ta benim ki yeni sistem mi oluyor acaba ,izmir vergi dairesi telefonunu paylasabilirmisin

darkness hayırlı olsun.anladığım kadarıyla nasıl bir sistemse bu onaylandıktan sonrada işleyiş çok çok yavaş.2 şubatta onaylanan rapor 9 martta nerdeyse 40 günde işyerine ulaşıyor.sabretmekten başka çaremiz yok gibi

taratma olayı ayrı bir muamma.telefonla ulaşabilen derdini anlatabilen ve aktif çalışanlarınki tesadüfler gerçekleşirse taratabiliyor diğerleri milli piyango sistemi

Yeni eski derken yeni bir kanun çıkartıp kovmasınlar bizi .angaradaki ağamız biz marabalarıyla dalga geciyor

Üç gün dediler beş gün dediler aylar oldu hala vermediler........

Sabah izmir vergi dairesine gittiğimi evragimin tekrar taratildigini söylemiştim an itibariyle sisteme ikinci kez 09 03 2021 tarinde maliyeye gönderilmiştir diye evise düştü bazı arkadaşlar taratma yok diye ısrar ediyor 8 şubat 2021 tarihinden önce basvuru yapanlar tekrar tartılacak ama sırayla eğer bizzat gidip başvururlarsa hemen o gün içinde taratiliyor telefonla olmuyor bu işler umarım yardimci olabilmişimdir tek şart çalışan olacak.

Bende az önce Ankara vergi dairesi ile görüştüm ve Ağustos aylarında giden evrakamı yeni sistemde tarartırırsam 1ayda sonucunuz çıkar dediler ama bunun için çalışıyor olmamız lazımmış taratmazsmda 1veya 2 aya sonuç çıkarmış yani anlayacağınız tarattıranlar daha erken sonuç alabiliyor

Engel sorun mu?

Sakin ol be kardeşim hepimiz aynı durumdayız aklını oynayacaksın yolun sonuna yaklaştık bu ay olmazsa öteki ay olur .ok mi

Idogan hangı numaradan aradınız hıc bırını acmıyorlar paylasırmısınız rıca etsem

Ben çalışıyor görünüyorum 9 ay oldu öncelik diye bir şey yok bence

Yeni sistem

Arkadaşalar ben şimdi istanbul vergi dairesi engelliler bölümü ile telefonda görüştüm yeni sistem geldi evraklar yeniden taratılması lazımmış gelip kendimiz mi taratacaz yeni sistem hakkında bilgi verirmisiniz dedim..evet yeni sitem geldi evrakları biz taratıyoruz buraya gelip boşuna zaman harcamayın bizim işleyişimizle ilgili günde en az 300 kişi arıyor dedi bide çalışmayanlar nasıl oluyor dedim ben calışıyorum sadece bilgi amaclı sordum calışmayan evraklar girince siğortası görünmezse olmuyor dedi calışmak bir işyerinde olmak zorunda dedi bana denilen bu arkadaşlar yeni sistem var bekleyeceksiniz bu süreci diyor benim tam 242 gün oldu hayırlısı bilginiz olsun ulaştıgım numara.: 0212 453 82 00 dahili 8332

darkness_38
hayırlısı olsun gözünüz aydın , darısı bizlerin başına
iş yerine yazılı olarak mı geldi ?

aslanbeyaslan36

Dün ben de konustum kardes sgkli olanı sisteme atıyoruz sgk si olmayanlara da yeni bir uygulama yapılıyor. Yapılınca onlarida atacağız dedi bana

ersina

vergi dairesini aradım. 9 ay oldu her aradığımda gelmedi dediniz diye söyledim. bugün baktılar T.C den aaa biz 4 martta işyerinize yazıyı gönderdik. dedi. Peki 02.02.2021 de gelen evrağı neden beklettiniz gelmedi dediniz dedim. bıdı bıdı v.s.....

25.11.2020 de dilekçemi ve raporumu vermiştim. Bugün interaktif vergi dairesine e-tebligat geldi. Rapor gittiği gibi onaylandı. Yarın emeklilik dilekçemi veriyorum. Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına.

arkadaslar temmuz 2020 de gondermıstım raporu kızım otızm hastası engellı ındırımı ıcın hala evsıs den bakıyorum rapor bakanlıga yollandı cevap beklenıyor dıyor bu normalı

Selamlar. 3 şubat 2021 de hastaneden aldığım yüzde 42 süresiz rapor ile ilgili az önce bir SMS aldım. ........ rapor numaralı talebiniz sonucu oluşturulan EVIS (erişkin % 40 ve üstü) işleminiz tamamlanmıştır. şeklinde bir SMS. Bunun detaylarını nasıl görebilirim.

Ozi 35 memur sana yalan söylemiş ben ankarayla görüştüm bu sabah 7.aylar kurulda gözüküyor dedi 2 hafta sonra elinde olur yazı dedi

ozi35
Tarattiktan sonrami tarih degisti acaba

Bende bugun ist vergi dairesine gittim 07/10 giden evragimi sordum yeni sistemi sordum calisiyo oldugum icin bakdilar tarattiklarini soylediler bekliyceksiniz dendi ama arkadaslarin soyledigi gibi eviss de gozukmuyo taratildigi yeni tarih

7.aylara tekrar söylüyorum bizim raporlar yeni sisteme girmiyor çünkü yeni müracat edenler giriyor yeni sisteme şuan 7.aylar kurulda şuanda vergi daireleri insanları başından atıyorlar .bu sabah ankara maliye görüştüm çünkü.

Üst Alt