Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Engel sorun mu?
Kardes senin kontrol muayne tarihin yok mu o hastaneden .cihaz kullanmıyormusun hastaneye kontrol muayenesine gidince belirteceksinn tekrar silbastan yapmayacaksın kendi doktoruna basvuracaksin

Doganayoz

cihazı kullanmaya başlayınca 1 ay sonra gel demişlerdi ama pantemi dolayısıyla gidemedim
Ankaradan sonuç gelsin birde uyku polikiliğine gidip kontrol muayenemi yaptırmak istiyorum o zaman doktoruma sorayım işi böyle çözebilirim sanırım

Arkadaşlar emeklilik dilekçesini bugün verdim. 15 gün sonra telefonunuza bilgi gelir dediler. Süresiz giden raporum 1 yıl süreli geldi. Allah tüm bekleyen arkadaşlara hayırlısını versin. Kalın sağlıcakla.

Engel sorun mu?

Benim de uyku apnesinden %35 oranınm var kontrol muayenesine gittiğimde ilk uyku apnesi raporlarımı gösterdim ve ikinci raporda da onlarla raporu aldım bu kez Ankara iki yıllık süreli verdi geçen gün de başka bir şikayet için göğüs hastalıkları doktoruna gittim uyku apnesi raporlarının ne kadar zaman geçerli olduğunu sordum bana 10 yıl geçerli dedi ama eğer istersen gel bir kontrol için tekrar uyku polikliniği'ne yollayalım dedi ,olmadı sağlık kuruluna gidip sormayı düşünüyorum,onların demesine göre hareket edicem

Şevki şengöz

Sağlık kuruluna giderseniz bizide haberder edin lütfen ben de uyku polikiliğine gidip hem kontrol olacağım hemed soracağım ama şu Ankaradan rapor sonuçlarım gelsin 3 hafta sonra

herkese iyi akşamlar, iş yerimde birlikte çalıştığım arkadaşımı bugün saat 17'de telefonla aramışlar eksik evrak diye işin tuhaf yanı benden 1,5 ay sonra başvurusu var.
21,09,2020 tarihli, hastalıkları: uyku apnesi (ağır ohsas)ve boyun fitiğindan toplamda %44 yarın vergi dairesine gidecek hangi evrak eksik söylememişler.

Aksi_54
PSG raporu kardeşim

Engel sorun mu?
Tekrar uyku apnesi ve diğer hastalığın için sıfırdan rapor almana gerek yok kardeşim, elindeki raporlarla, rapor sürenin dolmasına iki, üç ay kala tekrar heyet doktorlarına gireceksin.

Bugun dilekceyi verdim yalova vergi dairesinde.memur ankaradan bircok evragin geldigini soyledi.umarim uzun zamandir bekleyen tum arkadaslar kisa zamanda mutlu sona ulasir.sanirim bu normal mesailerinde baslamasi sureci hizlandiracak.hadi hayirlisi

Selam arkadaşlar benim raporum interaktif sayfasında görünüyor başvuru tarihi 08.07.2020 sizce benim kabul olmuşmu ama şu anda çalışmıyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Merhaba arkadaşlar miraç kandiliniz mübarek olsun bu gün bir arkadaşım aralık 2020 de engelli raporu almıştı 12 şubat da vergi indirimine başvurmuştu mesaj geldi raporu onaylanmış,biz beklemeye devam 200.gün oldu.tabiki raporu onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun karşı deyiliz.aksine seviniyoruz.ama ben ve benim gibi birçok bekleyen kardeşlerimiz var bu nasıl bir adalet şu mübarek günde tek dileğim kim görevini layıkıyla yapmayıp adaletli olmuyorsa Allah belasını versi ne yapacağımızı bilmiyoruz

merhaba arkadaslar 15,07,2020 tarıhınde %62 ıle gıden raporum 10,03,2021 bugun aynı oranla onaylanmıs olarak geldı hemen elden aldım raporu ssk ya verdım emeklı ıslemlerını basladı maas olarak 2000 tl cıvarın da olacakmıs bekleyen butun arkadaslara sabırlar dılıyorum

Arkadaşlar temmuz ayından gelen varmı birde çalışmıyan arkadaşların gelen varmı çünkü bende çalışmıyorum benim başvurum .08.07.2020 lütfen temmuz ayından haberi olan varsa yazsın
corum
kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah harcamıyı nasip etsin senin adına çok sevindim benimde başvurum seninle aynı hastalıklar neydi kardeş ve hangi ilde başvuru yaptın paylaşırsan sevinirim

corum

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim
Bağlı bulunduğunuz vergi dairesinden mi aldınız onaylanmış evrağı

Arkadaşlar Burada kaç gündür yeni sistemden bahsediliyordu,bende 26/11/2020 tarihinde bakanlığa gönderilmiş olan evrağı beklemedeyim.Bu gün İstanbul vergi dairesine giderek burada konuşulan konulardan bahsettim.evrakların taranıp taranmadığından,çalışıyor veya çalışmıyor olmanın bir farkının olup olmadığını sordum,taranan evrak ve taranmayan evrak konusunu da sordum.İstanbul Vergi dairesinin söylediklerini aktarıyorum,Evraklar taranmaya başlanmış ve şuan 9 cu ayları tarıyorlarmış,ama bu esnada Ankara maliyeye daha önce gitmiş evraklarada Ankaranın Baktığını sonuçlarında eski şekilde de geldiğini yani evrağım taranmadı ben şimdi ne yapayım diye düşünen arkadaşlar için sormuştum evraklar taranıyor ama eski sistemde devrede,tarama işlemi için ise herhangi bir öncelik ve kısıtlama yok sıradan taranıyor dediler,çalışıyor olmak veya olmamak söz konusu değilmiş,sırasıyla tarıyoruz dediler.Bilginize..

O.K.
selam kardeş allah senden razı olsun bize güzel bir müjde verdin allah ne muradın varsa versin inşallah dediğin gibi olur bizde biraz olsun rahatlarız

Merhaba,vallahi bende sizin gibi burada herkezin birşeyler söylemesinden dolayı olayı yerinde sorgulamak istedim.Bu arada ben 47 yaşındayım,Adm Orhan Temmuz ayında kalp krizi geçirdim ve bypass oldum ameliyattan üç gün sonrada sol gözümü kaybettim.Kamu yönetimi mezunuyum,Güvenlik şefi olarak çalışıyordum,şuan işyerinden idari izinliyim,daha doğrusu beş aydır idari izinliyim,işyeri pandemiden dolayı beni idari izinli olarak gösteriyor.5 yıllık %69 rapor verildi,bende sizler gibi biran önce evrağım gelsin diye bekliyorum sonuçta işyeri beni nekadar daha idare eder bilemiyorum 8bin küsür günüm var,evrak gelirse emekli olmayı düşünüyorum,bu konuyu işyeri ile paylaştım,onlarda sağolsunlar şuan idare ediyorlar,bu sebeple gidip sordum istanbul vergi dairesinin söyledikleri daha önce aktardım hatta bir öncelik varmı ben şimdi burdayım benim evrağı tarata biliyormusunuz peki burdayım taratmak istesem dedim,öncelik yok sıra ile taranıyor dedi.

hastalıklar kalp %30 uyku apnesı%35 seker, tansıyon ,corum vergı daıresı ,telefonla aradım geldıgını ogrendım

Ginerk
bencede güzel bir haber ben kendi adıma çok sevindim benim de başvurum 08.07.2020 ama çalışmıyorum dosyamı maliye ye verdiğim zaman çalışıyordum inşallah bir sıkıntı olmaz bu kadar zamandır bekliyoruz inşallah boşa beklemiyoruz dur herkesin ağzından başka şeyler çıkıyor yok çalışmazsan dosyan işleme alınmaz yok yeni sistem gelmiş öncelik çalışanın hakkı falan filan ama buna gerçekten şaşırıyorum yok ben şubat ta verdim dosyam geldi yok bir ay bile sürmedi yok çalışan olmak lazımmış evrağı gelen bütün arkadaşlarıma hayırlı olsun allahım iyi günde harcamalarını nasip etsin inşallah bu sitenin kurulmasının bir amacı var herkes bir birine yardımcı olsun diye kurulmus

Şemsettin ASLAN

Kardeşim Kafaya takma bekleyelim,ben biliyorsun bugün birebir gidip görüştüm,herkezin evrağı taranıyor sırası ile çalışıp çalışmamak mevzu değil,öncelikte yok gidip evrağımı taratayım felan diye,yoksa ben gidince evrağımı tararlardı 9cu ayı taradıklarını döylediler maliyeye gitmiş evraklarda işlemdeymiş taranmamış olsada onlarlada maliye ilgileniyormuş.Çalışıp çalışmamayı dert etmeyin.

Peki 7 aylar taranmış olsa eviste çıkar ama eviste eski tarihli 28.07.2020 bakanlığa gönderildi cvp bekleniyor yazıyor halen

Ha şurası var bu ay olmazsa önümüzdeki ay o da olmadi mayıs illaki bir cvp verecekler başka yolu yok

Evet Arkadaşlarr.
Bizler Halaa bekliyoruz Ankaraya Gidiş tarihi 04/09/2020.. Yani 6 ay 1 Hafta olmuş.
Bir evrakın Yurttaşa dönüşü 6 Aydan Fazla bir zaman alır mı yahuu. Benim aklım almıyor. Borcun Olsaa 15 Günde Kapıya dayanırlar..
Bizler Onaylanmış, Tasdiklenmiş, Sağlık Bakanlığının Değerli Doktorlarının Kurul ONAYI İle Tescillenmiş ENGELLİ BİREYLERİZ.
Bizleri bu kadar süründürmenin ne anlamı var. Bu Çektiklerimiz Ne vicdana sığar, Ne Ahlâka sığar. Ne de İnsanlığa sığar.
VEEE.. Bazıları Uzaya çıkacağız diyorlar.
Bırakın Allah Aşkına Bizzz Daha sokağa çıkamıyoruz...
Vatandaşla Dalga geçmeyi bırakın.. Haa Bizim işimizi halledin İsterseniz JÜPİTER'e Kadar gidebilirsiniz.

Üst Alt