Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Japonya uzay asansörü yapacak 2040 da uzaydan gelen madenleri dünyaya taşıyacak
Avrupa Aya robot inşaat makinesi gönderip orda üst kuracak maden çıkaracak uzay asansörü ile dünyaya taşıyacaklar
Amerika Marsa üst kuracak madencilik yapacak aya gidip yakıt alıp dünyaya uzay asansörü ile getirecekler

Hatta dünya çapında organize olup uzayı paylaşmışlar biz halen İstanbuldan Ankaraya dosyalar gidecek orda masalara dağıtılacak orda istanbula soracaklar hastanelere evrak isteyecekler ondan sonra memurlar yazışmalar tekrar istanbula gelecek taranacak
Eşek ölecek kulakları güneşe dönecek
AAAAAqqqqqqq

YILDIRAY BOZOK

Biz sekiz ay bitti beliyoruz gardas .ankaranin keyfini ne desen haklisin ben yoruldum artık. Bu hayattanda böyle adaletten böyle hukuksuzluktan böyle insanlardan bunların anlayışındaki din den imandan kısacası bu hayattan

Bunların yüzünden dinden imandan soğudum. Hem müslümanım islamin diyeceksin .kafirin yapmadığı zulmü göreceksin. Egerki avrupada o kafir dedigin ülkede yaşasaydın senin ,evine üç günde oranın memuru ayağına getirirdi. Hani müslümanım diyen hz ömerin adaletinden ,konuşup yaptığını gavurun yapmadığı bir dönemde yaşıyoruz Allah kolaylık versin amin

lider77

Haklisin kardeşim o kişi malesef benim .bu yaktıkları biz hastalıklı engelli insanlara zulüm işkence

Doganayoz kardeşim emekli maaşları da kuş gibi en düşüğü asgari ücret kadar olmalı bu hükümet buna da karşı. ona göre oyunu ver sana yararı olacak partiye, emeklinin hakkını savunan partiye oyunu ver bundan sonra. Görüyorsun işte neler çektiriyorlar bizlere.

Bundan sonra turkiye kominist partisine oy verecem .en azından adamlar dürüst. Adam gibi adamlar .insan de geri var .ovacik belediye başkanı gibi, adam gibi adam

Sevgili arkadaşlar bu sabah gib ten mesaj geldi akabinde eviss baktım %45 giden raporum aynı şekilde onaylanmış ayrıca merak edenler için çalışıyorum 06/08/2020 rapor tarihi , tüm bekleyen arkadaşlara hayırlısıyla gelmeyi nasip eder Rabbim inşallah kalın sağlıcakla
Ayrıca iş yerine gonderildlglde yaziyor

Porsun onbaşı

Harca harca bitmez a101 gülsem mi ağlasam mi bilmiyorum sanıyorum en düşük 1500 tl olsa diye biliyorum

Haydi arkadaşlar sevindirici haberler verin acil bekliyoruz

facebook ve sosyal medyada takip ettiğim kadarı ile şu kanıya vardım.belki yanlıştır ama.emekliliğe hak kazanmış yaşı bekliyenlere süreli rapor veriliyor.yası genç olanlara devamlı süresiz geliyor.tabii sosyal medyalarda gördüklerimden aldığım izlemimim.herkesin işi gücü rast gelsin arkadaşlar

Adres neresi acaba ankara cevap

Merhaba arkadaşlar ben şimdi 03125091000 numarasını aradım ve ulaştım tc mi istedi bişe bulamadı sonra ankaramı dedi yok istanbul dan ankaraya yollanmış raporum dedim bana3012 415 32 05 i ara dedi düşürmeye calış dedi şimdi içime kurt düştü niye bişe göremedi acaba bende ankarada bi akrabam var aradım ankara ssk da calışıyor şimdi nereye gidip ögrenmesi lazım bilgi için gelir iradesi başkanlıgı vnereye soruyor nereye gidip sorayım diyor cevap verirseniz sevinirim

Allah hayirlirli etsin kardeşim

Bıçak kemiğe dayandı.bu gün ekmek almaya param yok 8 aydır borç ala ala daha alacak kimsede kalmadı cami kenarında dileneceğiz artık başka çare kalmadi

8 aydır borç ala borç ala kimseden borc alacak yüzümüz kalmadı.yarin bir cami kenarinda dilenmeye basliyacagiz .baska çare kalmadı 30 sene asgari ücretle çalış vergi öde sigorta öde .zor güç geçin, hasta ol çalışamaz hale gel 8 aydır evrak bekle aç kal dilenci durumuna duş ekmek alçak param kalmadı. Bu günde elimdeki telefonu satacam malesef ne yapayım onada 200tl verirler .yapacak bir şey yok hakkımı beni mağdur edenlere helal emiyorummmmmmm

Engelli bireylerin kendi işlerini yapabilmeleri ve işlerini kurabilmeleri için verilen hibe desteği artık e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek

Slm alyk rapor suresiz ama vergi indirimi 1 senelik gelirse tekrar rapor alip vergi indiriminemi basvuruluyo birde rapor diyelim 2 yillik ama vergi indirimi suresiz geldi ozaman ne oluyo

Merhaba Arkadaşlar;
Raporum 21.07.2020 de İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından işleme alınmıştı. Sonuç bekliyorum. Eli kulağında diye düşünüyorum.
Ancak bu arada şu 'belge taratma' mevzusu çıktı ve bu platformda başvurusu benden daha geç olan bir kaç sonuç almış arkadaş gördüm.
hali hazırda çalışıyor görünüyorum.
Raporum akciğer sa 3. evre %80 beş yıl süreli
Bugün İzmir Vergi Dairesi Başkanlığını aradım ( 232 4831777 dahili 2 )
telefona bakan memur arkadaş kimlik bilgilerimi doğruladıktan sonra kısa bir işlem yaptı ve belgelerinizin akıbetini ankaraya soruyorum, sonucu evis ten takip edebilirsiniz dedi ve hızlıca görüşmeyi bitirdi.
görüşme sonrası evis e girdiğimde başvuru bölümüne bu günün tarihiyle (11.03.2021 ) bakanlığa yazı gönderildi cevap bekleniyor satırı eklenmiş gördüm.
sanırım tarama işlemini yaptı.
iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.
umarım ucuna gelmiş süreci uzatmamışımdır.
yorumlarınızı bekliyorum.

bende düz sordum sizin gibi İstanbul vergi dairesine
bilgisayardan baktı 28-07-2020 de gitmiş dedi 3 hafta bekle dedi gelir
ne taratma ne başka bir şey ama "Çalışıyormusun diye sordu"
bu soruda bir şey var

Bana da sordu, çalışıyorum dedikten sonra bi 30 saniye pc de birşeyler yaptı. sonra kapattı telefonu.

Arkadaşlar bugün bende İzmir vergi dairesine gittim bu tarama işlemimi sordum TC aldı ve çalışıp çalışmadığını sordu ozelmi şirketi diye şirket dedim beni bekletti sonra gidebilirsin avisden konturol yap dedi ve avisden yeni bı gönderi çıktı yani bugün tarihli bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor diye demekki yarattı diye düşünüyorum bilginize

çalışıyormusun diye niye sorduğunu şimdi hatırladım
yeni bilgisayar sistemlerinde link varmış çalışanlar için sadece çalışmayanlar için o link yokmuş o yüzden soruyorlarmış
birisi burdan yazmıştı

benimki evisten halen gözükmüyor 7 ay önce neyse şimdi de o

izmir vergi dairesini yine 2, kez aradım.hanımefendi özellikle sordu.çalışıyormusun diye.çünkü çalışmıyanları şu an sistem ltd ve aş çalışanları kabul ediyor dedi.ve bir mucize oldu.beni geri aradılar(kötü haber ama)siz şahıs şirketinde çalışıyorsunuz şu an sizinkini güncelliyemiyoruz dediler 10 gün içinde öbür sistemde devreye girecek ozaman güncelleriz dediler..yani orda calışan memurlar denileni yapıyor ama bu sistemi kuran kimse Allah a havele ediyorum

7.ayların dikkatine 7 .aylar yeni sisteme girmiyor yeni başvuru yapanlar için geçerli 7.aylar şuan kurulda 2 hafta ya belli olucak .

Merhaba,Bugün Ankara Vergi Dairesi başkanlığı engelli servisi ile telefonla konuştum.Aldığım bilgi;
1-)vergi indirimi için başvururken çalışma önemli,devamında süreci beklerken çalışıp çalışmadığınızın önemi yok dedi,hiç kafanıza takmayın bilgi kirliliği dedi.
2-)Eski sistem yeni sistem diye bir şey yok ,sadece taratılan evraklar onaydan sonra direkt ilgili vergi dairesine düşüyor online,öncelik sonralık yok,sırasıyla işliyormuş.
3-) 23 eylül 2020 ankaraya giden raporumun tahminen nisan- Mayıs ortası gibi sonucu gelir dedi.
Bilgi vermek istedim

7. aylar dururken 8. aylar geliyor bunu cevabına veremezler her halde sormaya gerek yok karışık kuruşuk işler var tüküreyim sisteminize sonucum gelsin mahkemey vereceğim 8 aylık maaşı alacağım onlardan

Üst Alt