Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

22/07/2020de vergi indirimi için müracaat ettim, bir hafta
Önce bulunduğum ilin maliye sine gidip evraklarımı tarattım direk kurula düşer dediler sonuç msj ile bildirilir dediler halen beklemedeyiz.

Kamuda calisiyorum.16.06.2020 tarihinde başvurmuş olduğum vergi indirimi onaylanmış .Mail adresime yazısı geldi.

Engel sorun mu?
Selam kardeş sen nerden öğrendin 7 aylar kurulda diye benim de 08.07.2020 başvurum yanlız bor sıkıntı var ben şuan çalışmıyorum inşallah sıkıntı 0lmaz

şu an anladıgım ist. Vergi dairesine 2 ay içinde 4 kere gitti dört farklı nöbetçi memur dört farklı cevap yöntem söyledi allah sabır versin istanbul dışıdiğer iller engelli servisinde işlemler telefonla hallettikleri işleri bizim ist. Vergi dairesişahsen bizzat gidip farklı cevaplarla gönder gitsin allaha havale ediyorum raporu onaylananlara hayırlı olsun benim gibi bekleyenlere allah sabır versin.

Endereren
ankaradaki memur bayan bana 15 gün sonra ara dedi aradım daha gelmedi .
senin anlayacağın 15 de istanbula geliyormuş . Pazartesi Ankara'yı düşürmeye çalışacağım bakalım haftaya ne olacak

DAISYchance

bende bu gün ist. vergi dairesine gittim 8 şubat tan öncekileri sırasıyla taratıyorlarmış öncelik ltd. anonom kolektif aktif çalışanlar diger aktif sigortası şahıs şirketinde çalışan ve aktif sigortalı olmayanlar en son yeni sisteme göre tarayacaklarını anlayacağınız her hafta değişik aksiyon degişik uygulama net bir cevap net bir presedür uygula net bir uygulama yok allah hepimize sabırlar versin .

BU yeni sistem cikmis diyorlar
nedir bu. telefonla vergi dairesi aranip sisteme kayit yapiliyormus

Erdal oku sayfaları kardesim. 1aydır yazılıyor sen nerdesin yoksun

34istanbul Anlaşılan herkesi tarayacaklar dogrumudur. Ayagına saglık kardesim gittiğin iyi oldu

mihr Kardeş.
merhaba 21.08.2020 tarihinde başvudum
23.09.2020 hastane raporum bakanlığa gönderildi
08.03.2021 tarihinde SMS ile işleminiz tamamlanmıştır bilgisi geldi. 10.03.2021 tarihinde dereceye girdiniz yazısı iş gönderildi yazısı EVIS de görüldü. Sen Bunu yazmışsın. Yani 5 Ay 15 günde sonuçlanmış benim anladığım kadarıyla.
Kısacası 23 Eylülde Bakanlığa Ulaşan Raporun 10 Martta Sonuçlandı Doğru dimii.??

Cimere yazdım ist ver engelli bölümüne gittim bekledim Ankarayı aradım yok yok ta yok gelmiyor
ben sanki birilerine bir şey yapmışım niye bu ülkede doğdum ki koskoca Avrupa Amerika vardı niye burası niye

arkadaşlar az önce diyarbakır vergi dairesine gittim 13/11/2020 diyarbakır cıkıs 16/11/2020 arkaraya varış olan evrakın akıbetini öğrenmeye gittim adamlar harıl harıl evrak tarıyor sisteme yüklüyor. evrakımı sordum ne iş yaptımğımı sordu memurum dedım sizin evraklar beklemede dedi su an özel sektroru tarayıp sısteme yukluyoruz dedı dedim eeee benim kini yükleyin sistem sizi desteklemiyor sıranızı bekleyeceksınız dedi. peki ne zaman kadar dedim su an 7 aylar kurulda ve 7 aydan gelen bir tane evrak yok. gelir gelmez zaten sizi arayacaz dedileri.

Evet şimdi İstanbul Vergi dairesinden yazımı aldım SGK ya emeklilik için gidiyorum

firatbulut

selam kardeş çok iyi yaptın bende diyarbakırda başvuru yaptım 8 temmuz da ben sormaya gittim bana sen çalışmıyorsun git sgk girişi yap öyle gel dediler bende sgk girişi yapamadım şu anda bekliyorum allah yar ve yardımcımiź olsun

@mihr
kardeş hayırlı olsun allah harcamayı nesip etsin inşallah
senin maliye ye müracat tarihin hangi aydı

senin maliye ye müracat tarihin hangi aydı paylaşırsan sevinirim

Merhaba arkadaslar;
13,08,2020 tarihli raporum 1 yıl süreli onaylandı.
uyku apnesi ve yüksek tansiyondan %42 gittiği gibi onaylanmış.
Allah herkese nasip etsin inşallah.

#Engel sorun mu? Senin evraklardan hiç mi haber yok ? Ankara ile görüşemedin mi?

Arkadaslar 7 temmuz tarihli raporum onaylandi .rabbim sizlerede olumlu bir yanit nasip etsin

Temmuzlar ağustoslar akıyor maşallah evrakları gelenlere hayırlı olsun.

Üst Alt