Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
halletim... büyük mükellefleri aradım tekrar. İs yeriin gormesi lazım ama gormüyorsa sana mail atayım dedi ) saolsun. Bana sahsi mailinden evraklarımı yolladı. Üzerinde bir tarih belirtmiyor. Gittiği gibi %50 oranıyla onaylanmıs. Yani bu süresiz mi oluyor?
Abi maaş ve biriken ödeme belirtilmemiş ancak tahsis numarasının son rakamı 5 olduğu için her ayın 19.unda maaş alacağım bilgisi e devlette görünüyor. hesaplamalar yapıldıktan sonra sanırım 10-15 gün içerisinde belli olur diye ümit ediyorum. bu arada evrakın gelmiş hayırlı olsun kardeşim.
31 24 bolu teli düşürdüm.Bayan bana Hatay vergi dairesinde dosyamı hazırlayan kişinin numarasını verdi dahili numarasını yükleme yapılsın dersiniz dedi aradım yükleyemeyiz siz çalışmıyor sunuz dediler.
Bu arada Ankara daki bayan yüklemezlerse 1 hafta sonra arayın çünkü Ankara bu işi çözecek sistemi 1 haftaya çözecek dedi. 1 haftaya bu belirsizlik çözülecek sizler çok mağdur oldunuz biliyoruz çalışıyoruz bu iş bundan sonra sorun olmayacak dedi.
Bu arada ssklı olsam yükleme yapılsaydı 10 güne evraklar gelirdi dediler.
oda yalan ben 07.08.2020 evrağını 01.03.2021 tekrar yeni sistemden göndertebildim.. ne gelen var ne giden.... Ankara da dayın varsa oluyor dayın yoksa bekle dur....
Angara da dayisi olan varsa bizede yardımcı olsunlar elhamdülillah bizde müslümanız,bizde bu vatanın evladiyiz .bizde vergi ssk ödedik. Malesef bu ülkede akşamdan sabaha kanun değişir bundada çalışmayanlara vergi indirimi yok derlerse hiç şaşırırsam
Ginerk
cok tesekkür ederim. aynen, 28.01.2020 tarihinden itibaren 3, derece engelli iniriminden faydalanması gerekmektedir. diyor. baska tarih yok. birde saolsun büyükmükelleflerdeki arkadas maas bordronu al bize uğra. bavsuru tarihinden itibaren gecmise donük vergi indirimini alacaksın dedi
Endereren geçmişe dönük vergi iadesinden 1000 tl civarı alırsın diye düşünüyorum tekrar hayırlı olsun. Bak bitti dertlerin bugün. Adına sevindim.gecmis olsun.
01adem hayırlı olsun .darısı bizlere ollsun.inşallah. Endereren sana da hayırlı olsun kardeş.. bizleri unutmayın.ikinizde bayağı uğraştınız...sonuca ulaştınız..
merhaba bende raporumu 12.02.2021 tarihinde İstanbul vergi dairesine teslim ettim. dün ankarayı düşürdüm ( şansıma ) çıkan bayan raporunuz onaylanmış ama süresiz mi süreli mi ben göremiyorum dedi. bugün bütün gün ist vergi dairesini aradım ama ulaşamadım. siz hangi numaradan arıyorsunuz ? yeni sistemle raporum onaylanmış ist vergi dairesine gitsem raporumun onayını alabilir miyim ? yardımcı olursanız sevınırım teşkler
Hastalıkların ve oranları ne idi verilen hastalık değerlerine balthazar yapılmış mıydı. Birde raporunuzun tarihi ve elektonik imzalimiydi.egerki balthazar yapıldıktan sonra %40 oran ve üzerinde ise raporunuz yetkili devlet hastesinden alınmışsa maliyeye 30 gün içerisinde dava açabilir ve de %100 mahkemeyi kazanabilirsiniz yalnız 30 günü asmayın Allah kolaylık versin
Evet IBB de çalışıyoru. biraz sabırsızım benim emekligime daha cok var. Ama yüne de inş süresiz olur. Her gün okuyordum forumu ama anca uyeligim kabul edildi. Acaba kaç güne üst yazısını yazarlar?