Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Sonuclanan arkadaslara hayirli ugurlu olsun.Allah can sagligiyla emekliliginde tadini cikarmayi nasip etsin.

Rabbim hayırlısını nasip etsin. 2 ay daha beklerim bayrama çifte bayram yaparız inşallah.

hayırlı olsun kardeşim benimde rapor gönderim 12 ağuston bakalım hayırlısı inş,,

bu yeni sistem tam tersi olması lazım.ilk önce çalışmayan.sonra çalışanlara sıra gelmesi lazım.okadar zor durumda olan arkadasımız var.şükür ben çalışıyorum.Allah yardım etsin

bbgugur
ilk rapor başvurumda kardiyoloji verdi

SERO01
teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizinkilerde olumlu sonuçlanır

Endereren

Kardeşim hayırlı olsun. Bende 2 sene önce bu şekilde emekli oldum. Sorduğun soruya cevap vermek istedim. Evrak içeriğinde sadece başlangıç tarihi varsa süresizdir. Bitiş tarihi belirtilmemişse süre sınırı yoktur. Tekrar hayırlı olsun

yıllardır raporlar aylarca Ankaradan gelmiyor binlerce engelli mağdur olmuş bir Allahın kulu mahkemeye vermemiş ben nediyeyim ki?
aylarca bekletilmenin hiç mi hesabı sorulmaz ya ne ilginç bir milletiz anlamıyorum ki
hele ssk asgari ücretten yatanlar hiç mi rahatsızlık duyup çaresine bakmazsınız ya her kes mi çaresiz
ya kul hakkı ile gelme diye yaratan var ya hiç mi kimse kormaz Allahtan
ya muhasebeciler niye böyle bir şeye alet oluyor da ses çıkarmıyorlar haksızlığa ses çıkarmayan dilsiz şeytan diye bir söz var
nasıl bir düzen var ki anlamış değilim
boş bomboş burda hayat dün yarın aynı bir gelişme yok
sadece teknoloji gelişiyor sosyal ve zihniyet aynı kalıyor

İyi günler arkadaşlar bu gün sizlerin yazdıklarınızı okuyunca dikkatimi çekti benim eksik evraktan geri gelen raporumu sonucunda yeni aldığım raporumdaki oranlar dikkatimi çekti toplam oran %53 ama kardiyoloji ve dahiliye hipertansiyon için ikside aynı anda oran vermişler bunda bir sıkıntı olurmu saygilar

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Anayasa Mahkemesi'nin 65 yaş üstü vatandaşların yaşlılık aylığı alabilmesi için işten ayrılmasına gerek olmadığı yönündeki kararını tanımadı. SGK'nın yayımladığı genelgede yaşlılık aylığı almak için işten ayrılmak ve yazılı istekte bulunmak gerektiği belirtildi.

SGK, Anayasa Mahkemesi'nin 65 yaş üstü vatandaşların maaşlarıyla ilgili verdiği kararı tanımadı. AYM'nin daha önce CHP'li Enis Berberoğlu hakkında verdiği tahliye kararı da alt mahkeme tarafından tanınmamıştı.

T24'te yer alan habere göre SGK, Anayasa Mahkemesi'nin 65 yaş üstü vatandaşların SGK'dan yaşlılık aylığı alabilmesi için işten ayrılma şartının kaldırılmasına yönelik karara ilişkin genelgesinde, 65 yaş üstü vatandaşların yaşlılık aylığı alabilmesi için işten ayrılma şartının devam ettiğini duyurdu.

Biri yazıyorlar sağlık kurulu düşürüyor bende oldu hipertansiyon dan

mstrdn
65 yaşından sonra kin çalışıyor ki zaten adam tenesirlik olmuş zaten

Engel sorun mu?
Gemisini kurtaran kaptan .hemşerim ne adaleti ne hukuku .ne din ne iman ne kul hakkı sen neden bahsediyosun ki adamın engelli raporu %47 Angara %27 düşürdü diyor .ozaman bir çelişki yok mu hastanedeki doktorlar ozaman kanunsuz lük yapmış suç işlemiş olmaz mı.neyse ,neylerse mevlam eyler inşallah güzel eyler .nasipte varsa gelir hinten yemenden nasipte yoksa ne gelir elden

Adam 15 ay beklemiş, dosyasi kaybolmuş, zoru zoruna araya taraya zorla alabilmiş böyle bir sistem olurmu

Malesef dünyanın hiç bir yerinde böyle bir sistem varmi bilmiyorum.Bence bu vergi indirimini kaldırsınlar bu insanlara zulumu bitirsinler .yok bu ay gelecek yok o ay gelecek yok sistem değişti. Yok pandemi var.12 .ayda yediğim trafik cezasını 15 gün sonra tebligatla ve e devletle bildiren devletimizin kurumu vergi dairesi bir türlü 8 aydır raporun sonucunu göndermiyor. Bu kesinlikle bile bile vatandaşa işkence üç kere ankara maliyeye gittim hep denilen önümüzdeki ayın ortası ya arkadaş bir türlü bitmiyor bu gelecek ayın 15 şimdide yeni sistem sgk çıkışı olanlar enson taranacak diyorlar da arkadaş ne oluyor anlamıyorum çok yazikkkkkk

Yapacak birşey yok mühür kimseyise süleyman o beklemekten başka çare yok ALLAH kahretsin

Endereren

maddı kayıp cok 15 ay ****bilmem kaç ===...?

sene ,,,, trafık cezam vardı bı sure odemedım rahtsızlıgım dolayı 2sene calısamadım ssk gırısım yapıldı ılk maasımda hemen cezayı aldılar....

Bu iş mide bulandırıcı oldu.o kadar bekle şimdide yeni sistem de vergi indirimine basvurduktan sonra sgk dan isten ayrılanlar en son plana itildik.yok ne imiş sistem kabul etmiyormuş da filanda falanda yok sistemde yeni çalışma uygulama yapılıyor da ondan sonra sisteme atılacak da hepsi boş .yakindanda derlerki arkadaşlar malesef olmuyor tekrar sgk lı olun,işe girdikten sonrada bir yılı doldurup tekrar başvuru yapın önceki zaman aşımına uğradı derlerse his şaşırmamak lazım.

Bir an önce tekrar, acı zulüm sgk girişi yaptırıp tekrar başlamak lazım .Her an bunu isteyebilirler

Üst Alt