Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Doganayoz

diyabet,hepatit ve uyku apnesi. Özellikle uyku apnesinden ıvır zıvır diyip geri gönderiyorlar diye okuyorum.Bu arada rapor sürekli.

Arkadaşlar iyi günler gelen indirimi n yazısının müracaat tarihinden geriye dönük vergi indirim parası için nereye başvurulur teşekkürler

Berkessarısert

vergi dairesindeki calısan maas bordronla bize gel rapor tarihinden itibaren gerie donük vergi indirimini alacaksın dedi. yani vergi dairesine.

Teşekkürler vatandayim daire de kimse bişey bilmiyor şimdide engelli servisi bin önünde bekliyoum

ordakilerde mala bağladılar her halde sistem değişti akıl gitti
motor bir hayat sürünce bir şeyler değiştimi uyum sağlayamazlar nasıl olsa memur salla başı al maaşı

Makiyato
Uyku apnesi cihazı kullaniyomusun( hayati tehlike vardır omur boyu kullanmalıdır)yazıyorsa sıkıntı olmaz

Endereren
Kardeşim seni en iyi ben anlıyorum senin cektigin ızdırabı su an ben yaşıyorum takıntı yapma Allah hayırlı etsin güle güle yemeyi nasip etsin darisi insaalah bizlere

Bu gün bu yeni sistem denen konu hakkında vergi dairesine gittim. Eski başvurulara işlem yapılmadığını, yapıldığında da mükerrer başvuru olacağını, kendilerine gelen yazıda da ilgili tarih ve sonrası gelen evrakların yeni sistemden gönderildiğini belirtti.
Yani benim de eski başvuru 10. ayda yapmıştım. Bizlerin beklemesi gerekiyormuş :( 02.07.2020 tarihinde giden bir evrağın bugün geldiğini söyledi. Bu durumda benim de önümde beklemem gereken halen bir 3 ay daha var :(

S.a Arkadaşlar ben bugün ist. Vergi dairesine gittim evrakları 19.08.2020 de taratıp dosya numarasi vermişlerdi ama evise sorgulama yaptığımda ekran atiyor hiç bişey yok e devletten girdiğimde sadece dilekçe ve evraklarımın taratildigini görüyorum başka bişey yok bugün memur bana 2 ay daha beklersin dedi ama ocak ve şubatta gönderenler girip sevinerek çıkıyorlardı onlarinkiler onaylanmış bizim ne günahımız var anlamadım

Herkese merhaba demin ist vergi dairesine gittim baya sıra vardı bekledim vs neyse ankara bana raporunuz onaylandı dedi ( telefonla ulaştıgımda bayan dedi) ama ist vergi dairesi evragınız eksik dedi. Neyse şefle konustum taranmış emg evragımı görmemişler :) sagolsun şef yeniden emg mi taradı yolladı. Dosyanız masasındadır daha dedi hemen gider dedi. Yani ankaradaki bayanın demesine de inanmayın. Onaylandı diye kagıdımı almaya gittim şansıma eksik evrak oldugunu ögremdim. Ama şansıma bakın evragı ankaraya gonderilmiş ama dilekçelerin arasında görmemişler eksik diye yollamışlar. Burada daha neler görücez derken bu da benim başıma geldi. subatta vermiştim yine taradılar bakalım şimdi ne olucak. Hayır inş evragı taramışlardır. Ben şefin yanından cıktım. Artık şüphe ediyorum.

Bu gunden bir haber yok mu arkadaşlar.ist vergi dairesindeki arkadasla bu gün tekrar konuştum söylediği bekleyeceksiniz sgk çıkışı olanlar için sistem açıldı taratilacak dosyalarınız diyor.benimki 28.7. 2020 nisan ayi sonuna ancak gelebilir diyor .

Aynı kurumda çalışan arkadaşım 06.07.2020 tarihli raporu işleminiz sonuçlandı %40 ve üzeri diye eviss de gözüküyor bugün geldi mesajı

hayırlı olsun arkadaş çalışıyormuydu benimde aynı tarih ama ben çalışmıyorum beklemekten başka çaremiz yok bekle baba bekle arkadaşlar allah yar ve yardımcımıź olsun benim gibi çalışmıyan arkadaşlar var maliye ye giden varmı yani kesin bilgi alan varmı

2020 mart ayından bu tarihe kadar idari izinli. Yani çalışıyor gözüküyor hastalıkları diyabet kalp ve tansiyon %54. 3yil süreli raporu. Raporun ne şekilde geldiğini sordum eviss te sadece işlem sonuçlandı %40 ve üzeri yazıyor ayrıntısını bilmiyorum.

Şemsettin ASLAN
Sagolsain dostum sanada geçmiş olsun

Bende bekliyorum bakalım bizimki nasıl sonuçlanacak benim rapor %53. 2yil süreli gitti ama. Geçen gün yazmıştım dahiliye ve kardiyoloji aynı anda tansiyona oran vermişler nasıl sonuçlanacak merak ediyorum. İnşallah yine eksik evraktan geri gelmez

devadam34
E devlete girdikden sonra engelli vergi indirimi yaz zaten vergi dairesine senin sayfana yönlendiriyor ordan kontrol ediyorsun

Doganayoz
Ben bugün ankarayida aradım bayan bugün 24 temmuzlar taraniyor dedi senin bir haftaya çıkar heralde

Benim 24 ocakta taratılmış vergi dairesi öyle dedi.bişey yapmama gerek yok mu acaba bilemedim..

E devlette sadece dilekce görünüyor otomatik olarakmi sistem.ankaraya yolluyor dilekceleri.

@Selcuk24

Ben mi beceremiyorum. E devlete giriyorum engelli vergi indirimi diyorum. Vergi dairesine yönlendirmiyor

@Yalçın6877

İnretaktif vergi dairesinde sadece vergi dairesinin taradığı belgeler görünüyor. Sonuçlanırsa nasıl görücez. Ankarada inceleniyorsa nasıl görücez. Sonuçları görenler nasıl görüyor

Arkadaşlar 10 Ağustos 2020 müracaat ettim nezaman gelir bilgisi olan varmı yada benimle aynı tarihler olan varmi

Üst Alt