Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Gülsüm yıldırım

Gülsüm hnm e devletine gir (interaktif vergi dairesi ) yaz çıkan uygulamaya giriniz.dilekcelerim bölümüne girince çıkacak engelli dilekçe bölümünün son linkine tıkla indir goreceksiniz

Doganayoz

selam kardeş benim 6 aydır bakıyorum değişen birşey yok rapor dilekçe kimlik fototkopisi işyerinden aldığın belge başkada borşey yok orda

Dilekce bolumunde rapor gozukmuyor valla taramamışlar ozan

Neyi düzgün yaktılar ki onu yapsinlar

Kendi doldurduğum dilekce, işyerinin doldurduğu dilekce,ise giriş bildirgesi,çalışma belgesi, kimlik fotokopisi toplam 5 adet belge var .rapor yok

Bu belgeler dilekce rapor vs yani basvurumuz.e devlette gorunuyor tamamda .sorum şu biz bu dilekceyi veriyoruz yalova vergi dairesinde görünüyor evraklar.bunlar otomatikmi gidiyor yoksa yalova vergi dairesi bekletipmi sistemden gonderiyor.eger bekletiyorsa dilekceleri bu buyuk sıkıntı

Bende mesela 3 adet belge var rapor calisma belgesi dilekce.oylece duruyor

Yalçın6877

Bakanlığa gönderilmiştir. vergi dairesine verince en kısa sürede ortalama bir hafta içinde bakanlığa gönderiliyor evraklar.

Yarın ist vergi dairesine gidip bir soruyum neden öyleki neden rapor görünmüyor anlayamadım cel8skili bir durum( nasrettin hocanın sözü aklıma geldi .malesef ,el elin eşeğini üflük çalarak arar demiş) acaba cöpemi attilar

Kimlik fotokopisi yok benim evraklarda verdim ama taratmamislar.umarim sikinti olmaz

Yalniz benim rapor eletronik imzalı e devlet ve e nabiza görünüyor ama işi şansa brakmamak lazim

bende aynısı var rapor yok bende 11.08.2020 deankara ulaştı ama rapor gözükmüyor interaktif vergi dairesinde

gittiğin zaman bu konu hakkında bişe öğrenirsen burada paylaşabilirsen sevinirim benimde rapor gözükmüyor yapacak bişe varsa bende yapayım hastane raporu taratıp gönderiyor neden burda gözükmüyor anlamadım senden haber bekliyorum kardeş allah kolaylık versin ali ekber

Raporum 16.09.2020 tarihinde bakanlığa ulaştı cevap bekleyeniyor diye yazıyor eviste ne zaman sonuçlanır arkadaşlar 6 ay oldu.

Son düzenleme:
Benimde gorunmuyor aramistim ankarada gorunuyo dedi sikinti yok dedi.sevk etmistiniz rapor 10gun sonra geldi size ondanmidir dedim bilmedigini ama raporunuzun gorundugunu soyledi

Doganayoz

İnteraktif vergi dairesinde dilekçelerim bölümünde taranam evrakları görüyorum dilekçe çalıştığıma dair yazı raporum ve kimlik fotokopisi. Rapor olmaylanınca sonucu da burada mı görüncem. Nasıl olucak. Kocaeli vergi dairesi ısrarla onaylanınca mesaj ve mail geleceğini söylüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet çalışıyorum

evet görüyorum maliyye yazı gönderildi cevap bekleniyor yazıyor..

3294 nolu telefonu seksen kere aradım en az30 unda telefon çaldı açan olmadı siz nasıl ulaşıyorsunuz.

8 ayın 4 ünde giden dosya bekliyor kanser hastasıyım ne zaman sonuçlanır acaba.

Ginerk

Evis yeni sisteme geçmiş.Evraklar tekrar taratıldıktan sonra Ankara sağlık kurulunun ekranına düşüyor 15 yada 20 gün sonra sonuçlanıyor gönderiliyor.

Açıklama kısmında esiss sisteminden yazacak o zaman taranmış olduğu anlamına geliyor bence
öyle yazmıyorsa halen eski sistemden devam aylarca bekle
bence öyle bende eviss sistemiden yazıyor

Hüseyin emir erturk
Benim 19 ağustos dün ankarayi aradım 24 temmuzlar taraniyor dedi seninde 2 yada 3 haftaya gelir galiba

Gülsüm yıldırım
Ben yazdığımda vergi dairesine yönlendiriyor ordan taranan evraklarım çıkıyor başka bişey yok sordum memura sonuçlandığında görünür dedi

Üst Alt