Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

bu cuma saat 11 gidip toplu halde ist vergi dairesine görüşelim nelor oluyor diye ne dersiniz

irfan.gunes

Dilenciliğe başlardık beyefendi kimse seni vergi indirimi aldın diye emekli edilmedigini bilmiyorsan okumani tavsiye ederim egerki sgk nin prim günü, yılı doldurup engel oranınız ne ise ondan faydalanabiliyormuş.egerki engelli değilseniz bu forumda ne işiniz var.egerki siz böylebir hakkınız olupta kullanmak istemiyorsanız kimse size ısrar etmez

Doganayoz
Sözüm size değil burda birileri şov yapiyorda 6500 TL aylık baglaniyormusta 10 * 6500 _ 65000 TL yapiyor ve kaybim yazmış ta sözüm onlara

irfan.gunes
Devletimiz çok şükür herkese sahip çıkıyor

irfan.gunes

Ben devletime 30 senedir .vergi ve sigorta ödedim ama malesef devletim bana 8 aydır sahip çıkmadı

Oyaladı vede hale oyalıyor

Sağlam olsam zaten çalışırdım. Ama rahatsizim bunuda bakırköy devlet hastanesi doktorları tescilledi

Doğanayız kardeş senin adın ne sevdim seni. Akıllı adamsın vesselam.yalnız nickin zor yazılıyor adını bana bagıslarmısın.

Talihsiz50

Adımız ahmet olsa .mehmet olsa ne farkeder kaderin sillesini yedik 30 sene çalış hasta ol evde otur .cocuklarin eline bakima kal .vergi indirimi bekle ne zaman gelecekse

bi o kadar da benden çocukluğumdan beri çalışıyordum. yaş 48 oldu. kalp krizi geçirince anladımki hayat boş dünya boş herşey boş geliyor insana. ama ne yazıkki hayat devam ediyor. geride 2 evlat ve hayat arkadaşın var. gerisi hikaye geliyor. onlar için düşünüyorsun. ulan kahpe dünya.. İNADINA YAŞA LAN YAŞA... diyorum. benim hayat felsefem bu. ..emeklilik için daha hala yarım vücutla savaş veriyorum..
neyse ...ARKADAŞLAR SAHADAN SICAK HABER BEKLİYORUZ..RAPOR SONUCU GELEN VARSA YAZSIN DA Bİ UMUTLANALIM..

irfan.gunes

irfan kardes hayırdır? ne rahatsız etti seni? evet hesap yaptık. burada beni herkes bilir. 14 ay bekledim. rporum kaybettiler, pesine dustum tam 14 ay. ne sovundan bahsediyorsun sen. hesap kitap yapıcaz tabi. devlet tek kurus alacaklı oldumu pesine dusuyor. biz napalım?? haddini bil hadsizlik yapma burda. bir meramımız var kaybımımız var onu anlatıyoruz. hesapta yaparım kitapta kime ne!!!!!!

arkadaşlar onaylanan rapor geldikden sonra vergi indirimini nasıl alıyoruz dilekce örnegi yada nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaslar yeni sistemde 07/10/2020 gondermis oldugumuz evragin taratildigini nereden gorebiliriz ist vergidairesi tarattik diyo ama ben evissde bi degisiklik goremiyorum

arkadaşlar bu gün benim evis ten baktım Açıklama kısmında bir değişiklik olmuş
Evis sistemiden yazıyor
geçen hafta bu gün ist ver engelli bölümüne gidip konuşmuştum bilgisayardan bir şeyelr yaptılar 3 hafta sonra gelir dediler
ama bu gün böyle bir şey fark etim
her gün bir iki kez bakarım evis e
ama bu gün böyle bir değişiklik olmuş

https://hizliresim.com/SWlaU1

Açıklama kısmında daha önce başvurumun sonucu yazıyordu o silinmiş onun yerine (Evis sistemiden) yazıyor
linki attım linki tıklanınca benin eviste gördüğüm resim çıkıyor ordan bakabilirsiniz

Az once ıst vd ıle gorustum 6. Aylar gelıyor dıyor bunlar guruna bakarsan 9. 8. Karısık gelıyor ama onlar 6. Aylar gelıyor dıyor bılgı sahıbı olan varmı handı aydaka su an

bana 3 hafta dediler ilk hafta bitti 2. haftasına girdim haftaya gelmesi gerekiyor
28-07-2020 varış
bu cuma gideceğim inşallah

Can alıcı bir soru.
Benim rapor eski sistemden 01/07/2020 de gitti, Diyelim eksik evrak vs den geri geldi
Bu yeni sistemde o eksiklikleri tamamlayıp bir daha göndermemiz kolay mı olacak yoksa yine bir sekiz dokuz ay da onun için mi bekliyeceğiz.
Yazarın notu inşallah geri gelmez raporum :))

Üst Alt