Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Talihsiz50
allah razı olsun kardeş sizde öylesiniz adamın dibisiniz cevat kardeşim çok tşk ederiz hem kendi adıma hemde arkadaşlar adına size teşekür ediyorum

Bursa eviss sayfa yok büyük mükellefler çalışmıyor ben evrağımı hiçbir şekilde göremiyorum

Kg35
iyi kardeş senin adına çok sevindim inşallah diğer arkadaşlarında olur biraz da olsun mutlu olurlar benim gibi ben çok mutlu oldum cevat bey beni daha çok mutlu etti senin başvuru tarihi kaçti kardeş ne zaman gelir sana söylemedilermi

DenizTurgut16
valla kardeş aynı sorun bizde de var inşallah hayırlısı olur sıkmayın canınızı allah büyük hiç merak etmeyin kısmette varsa olur

Engel sorun mu? sıkma caninı kardeş allah büyük her yolun bir sonu var kardeş bu yolun sonuda vardır muhakak yeterki sabırlı olalım sen allaha sığın allah bizi kimseye muhtaç etmez yeterki inancin olsun

Talihsiz50

Evre 3 çalışıyorum sol kol kullanımı yasak sağ kolda da sıkıntı çıktı ağır yük kaldırmaktan fizik tedavi alamıyorum kanser tedavisi gördüğüm için işten eve gelince ağrıdan uyuyamıyorum bile yoruldum artık bittim vücudum çalışmayı kaldırmıyor sabredecek gücüm kalmadı 😭

Talihsiz50

Kardeşim ben bu gün gittim ist engelli vergi dairesine kapıda karşılayan bayana sordum .şuan çalışmadığını 27.7.2020 de bakanlığa gönderilen evragimi sordum .martin ilk haftas tarama yapılmış dedi. Ama ben eviste eski işlemi görüyorum. Istersen bir git gözün arkada kalmasın derim

DenizTurgut16 Gecmiş olsun Kardeş. Rabbim Bir an evvel, senin ve senin gibilerin sonucu cıkar inşAllah.Duacıyım

Deniz Turgut Allah yardımcın olsun çok zor çok İnşallah bir an önce gelir seninki kendimden çok istedim vallahi şu an

Doganayoz
bana farklı bir şey demeyecek ler sana ne de derse aynısını diyecekler gitmeye gerek yok gibi geliyor

Talihsiz50

Allah razı olsun Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun tez zamanda olumlu cevap alırız inşallah her gün dua ediyorum elimden gelen başka birşey yok

Aralık 28 Ankara'ya giden evrak dün maliye gittim tarama yaptılar bugün avise düştü yeni tarih ama ne zaman
gelir bilmiyorum arkadaşlar
gelirr diye bişey demedilrmuanesi daha öncede yazmıştım çalışıp çalışmadığını sordular ben çalışıyorum

Şemsettin arslan abim geçen hafta ankara maliye görüştüm 7.aylar kurulda dedi 2 haftaya gelir dedi sonuçlar sen o memurlara inanma taratma falan yok çünkü yeni başvurular yaratıyor eski başvurular yaratmıyor bilgin olsun sakın diyarbakırdaki vergi dairesine inanma saygılar.

30 haziran ankara varisli raporum hala bakanlikta diyor sizce istanbul vergi dairesine gidip sormali miyim zaman ilerledikce moralim bozuluyor artik 9 ay olacak artik

Yardım lütfen

c4dde rapor numarali talebiniz sonucu olusturulan EVIS (Eriskin %40 ve Ustu) isleminiz tamamlanmistir. Ne demek

arkadaşlar merhaba 2019 Kasım’dan beri uğraşıyorum bende gına geldi artık.Şu yeni sistemden kısaca bahsedecek olan varmı uzun zamandır foruma girmiyorum

Taratma dedikleri sey su e devlette gorunen evraklarmi.onu bir turlu anlamadim.interaktif vergi dairesinde kayitli basvuru formu dilekce rapor falan.onlarmi.

YusufCe

Sorma bilâder.evden dışarı çıkma,nasıl olsa gelir diye bekle .biz gidip sordukta ne oldu .onlar bildiğini yapıyor. Bizde gidip sorunca ,farklı kişilerden farklı cevaplar alıyoruz bu gün yarin belki yarindanda yakin dercesine ,el insaf deyip bekleyeceğiz. Adam yerine bizleri koyan mi var çalış, çalış,kirli mendil gibi atıyorlar kenara ,sen yinede git bir kere sor

Fakirin ekmeği umut,umudunu yitirme bir gün gelecek elbette

Bir gün once telefonda soruyorum abi daha taranmamis .link açıldı. Bu hafta başlar diyor. Bu gün gittim ist vergi dairesine gittim işin erbabı olmayan bayan arkadaş mart ayının ilk haftası taranmış diyor ,koca bir çelişki, kimse ne yaptığını bilmiyor . Allah sonumuzu hayır etsin bu karışıklık böylece sürer giderrrrrrr

Hiç bir şey yapmadılar. Kaderimize bıraktık bayana özellikle e devleti açtım gösterdim. Dediği taranmıştır abi ne yapabilirim sıkıntı olmaz insaalah diyor kardeşim.

Egerki hastane belgeleriyle birlikte posta ile gönderdik onun içindedir. Belkide diyor .yani kısacası ne yaptıklarını bilmiyorlar .bakacaz görücez

Allah büyük kadirdir

Ginerk

Insaalh kardeşim dua edelim hepimiz için bizler müşkül durumda olan insanlarız cenabı hak TAALA hakkımızda hayırlısını versin amin

Doganayoz
Arkadaşım, aynı günlerde birebir yaşadığım bir konu sen yukarıdaki yorumları göz ardı et.
Mevzuat derki;elindeki geçerli belgeleri dilekçe ile teslim ettikten sonra size 1 ay içinde olumlu veya olumsuz cevap vermek zorundalar.
Bir ay geçtikten sonra 183 ara ve bu konu hakkında bilgi iste size hemen şikayetçi olacağınızı söyleyecekler.
Siz belgeleri verdiğiniz yere giderek benim dosyamın durumu ne durumda derken ilk başvuru dilekçesinin fotokopisini isteyin.
Belgelleriniz geçerli ise Bakanlık ve Vakıfa itiraz dilekçesi vereceksin bu iki dilekçeye ilk başvuru dilekçesi eklemelisin .
Gelişme ne olursa olsun i başvuru dilekçesi tarihî den sonra hak kaybına uğramazsın.
Selamlar.

Üst Alt