Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Tarattiginiz zaman tarih degisdimi acaba benimki tarattti dediler ama halen eviss de 07/10 gozukuyo bakanligavaris

Istanbul vergi dairesinden gonderdim evragimi .
Yarim saat once gib mesaj geldi sonra evise girdim onaylanmis ve is yerinize gonderildi yaziyor

adulger

geçen pazartesi ist ver engelli birimine sordum bilgisayardan baktılar 3 hafta sonra gelir dediler (kaldiki onların lafları pek inandırıcı gelmiyor artık 8. aylardan gelenleri 9. aydan gelenleri görünce)
Ankaraya aylar öncesinden aramıştım bir kez ulaşabildim martta gelir demişlerdi
Ankarayı arıyorum açmıyorlar yılıyorum tekrar arıyorum yok
teşekkür ederim benimle ilgilendiin için sağol benim gelirim az çok var çalışıyorum ben sadece zoruma gidiyor bu kadar uzun süre beklemek bazıları 1 ayda sonuç gelmesi

Bu sabah baktim hala 7 temmuz bakanliga gonderildi aynen duruyordu taratma gozukmuyordu

Funda kayaman

Buyuk mukelleflerle ist vergidairesi arasindaki fark nedir fatihde sadece bir yervar engelli vergi indirimine bakan girisde

vergi dairesinden şimdi geldim iş değişikliği.evrakları verdim.pazarlama işine döndüm.pazartesi yollar yollar .en fazla 2 ay dayanabilirim.ama memur 3 haftada sonuc gelir dedi nasip bakalım.izmir için çalışmıyor veya şahıs şirketinde çalışıyorsan arkadaş..20 gün sonra sisteme yüklenmeye başlıyacakmış

az once mardin vergi dairesini aradim. yeni sistem sadece yeni basvurulari kapsiyor dedi. eskileri kapsamiyor dedi. pek kafama yatmadi ama

vesdogan

Büyükmükellefler daha yeni sisteme geçmemiş ve söylenen temmuz sonuçları mayıs ayı geleceği bazı kurumlar büyükmükelleflere bağlı oluyor banka gibi başvuruyu ordan yaptım banka çalışanı olduğum için beklemeye devam yani

Selam az önce ankara maliyeden aradılar şaşırdım bir anda panik oldum elim ayağım bir birbirine girdi arayan bayan raporun dün istanbula gönderildigini ve raporum gittiği gibi onaylandığını ve dosya numarasını söyledi . Haftaya istanbuldayım ...
Cuma günü bu güzel haberi almak ayrı bir güzel..

Ginerk

20.01.2021 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
04.01.2021 Hastaneden rapor bekleniyor
28.12.2020 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
12.02.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
11.02.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
28.01.2020 Diğer

adulger kardeş hayırlı olsun hangi ayda başvurdun bizde beklemedeyiz benim de temmuz 8 2020 inşallah gelir ama çalışmıyorum bir sıkıntı olurmu siz e

adulger

aynen... bakalım 10 gun oldu bugun... üst yazı yazılmıstır herhalde :)) istanbul'u mu arasam acaba...

Raporları gelen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun inşaALLAH rahat kavuşurlar.
Sıra bize geliyor gibi inşaALLAH

Endereren

aynen... bakalım 10 gun oldu bugun... üst yazı yazılmıstır herhalde :)) istanbul'u mu arasam acaba...[/QUOTE]
Ender kardeş emeklilik başvurusunu çarşamba günü yapmıştım. perşembe günü tahsis talep numarası vermişler. SGK hızlı çalışıyor. Allah herkesin gönlüne göre versin.

selam
bugün evrağım vergi dairesi geldiği bilgisini aldım.
p.tesi gidip alacağım
% 43 gittiği gibi onaylanmış
darısı tüm bekleyenlere inşallah
sağlıcakla kalın

ilk başvuru 05.02.2020
eksik evrak
24.11.2020 tamamladım
11.03.2021 sonuçlandı

hayır çalışmıyordum

0312-4153124 geçen ay aradım
eksik evraktan bekleyenlere yardımcı olduklarını belirtti
sağ olsun yardımcı oldu
darısı sizlere
eksik evraktan dönen olursa arayın bu numarayı

mihr
HAYIRLI OLSUN KARDEŞİMMMM.
RABBİM ÇOLUĞUNLA ÇOCUĞUNLA GÜLE GÜLE YEMEYİ NASİP ETSİNN.
(TORPİL FELAN YOK DİMİ. SENİNKİ KISA SÜRMÜŞ DEE. SAKIN SÖZÜMÜ YANLIŞ ANLAMA)

01adem

Az önce adana vergi dairesiyle görüştüm. şuan çalışmayanların durumu nolacak dedim çalışmayanların ki hiç gelmeyebilir dedi. Resmen saçmalıyor bunlar. Ekim 2020 de gitmişti ankaraya. Heryerden farklı bi ses geliyor.

[mentıon=158666]mihr[/mentıon]
hayırlı olsun kardeşimmmm.
Rabbim çoluğunla çocuğunla güle güle yemeyi nasip etsinn.
(torpil felan yok dimi. Seninki kısa sürmüş dee. Sakın sözümü yanlış anlama)

nerdeee bizde torpil
hem 05.02.2020 ilk başvuru bir yılı GEÇTİ

01adem

Az önce adana vergi dairesiyle görüştüm. şuan çalışmayanların durumu nolacak dedim çalışmayanların ki hiç gelmeyebilir dedi. Resmen saçmalıyor bunlar. Ekim 2020 de gitmişti ankaraya. Heryerden farklı bi ses geliyor.

VALLA BENCE GELECEK
SABREDİN
ENİ SONU TARATACAKLAR ESKİ EVRAKLARI
MERAK ETMEYİN

kafayı yedirtecekler bana.... büyük mükellefler ile konustum. martın basında is yerinize yollamısız biz soucu diyor. is yerini arıyorum. bize gelmemis diyor. nedir bu arkadas

Ginerk

15 ay oldu nerdeyse, evrağımı kaybettiler, 14 ay bekledim, simdide bi taraf is yerine yolladık diyor, diğeri bize gelmemis diyor. bu nedir arkadas yaa... vallahi sınanıyorum. Maddi ziyanı saymıyorum.

Üst Alt