Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar az önce Tekirdağ vergi dairesine gittim defterdarlıkta olan dosyalar eski sistem devam ediyormuş temmuz gelmeye başlamış vergi dairesi olanlar taratılıyormuş. Bilginize

Benim dosyam 17,08 2020 de Ankara ya gitti.
İşlemleri hastanede beraber yaptığımız birisiyle tanışmıştık az önce aradı ve vergi dairesi aramış dosyanız geldi diye. O arkadaşta SSK lı değildi.
Aynı gün yani 17 Ağustos çok güzel haber

Arkadaşlar bu size belkide son yazışım telefonumu satmak zorunda kaldım parasızlıktan saygılar hepinize

EVETTTTT. ARKADAŞLARR..
Dilerim ki;
Fakire yardım eden ömründe fakirlik görmesin..
Fakirin hakkını yiyende, fakirlik görmeden ölmesin..!
yANİ bUNU BEN BİZ ENGELLİLER İÇİNDE SÖYLEDİM..
BENİM SAĞ GÖZÜM KÖR. SOL AYAK PALTİNLERLE DOLU, SOL KULAĞIMDA DUYMUYOR.
VEE BEN HALAA BEKLİYORUMMM. BENİM DURUMUMDA OLSALARR. ORTALIĞI AYAĞA KALDIRIRLARDI.
YAZIK YAAA BİZLEREE.
VEEE AYRICAAAA..
Acıyı bal eyleyen ülkemin mümin vatandaşları.
Her kim bunlara oy verip ve vermeye devam edeceğim diyor ve geçinemiyorsa…
Beterin beteri olsun.
Her kim oy vermediği halde…
Bu sıkıntıları yaşıyor ve hayat şartları kısıtlanıyorsa ALLAH onun yardımcısı olsun.

vesdogan

Vergi indirimi 1 yıl veya 2 yıl süreli gelirse emeklilik için başvurup emekli böylelikle olduysan süre bitimine 3 ay kala sgk seni tekrar heyet için hastaneye rapor için sevk edecek çıkan rapor sgk ya gidecek sen karismiyorsun onlarda vergi dairesine yolluyor veya vergi indirimin sürekli gelirse tekrar rapor almana gerek yok

aliturgut35

Kardeşim geçmiş olsun inşallah tez zamanda raporun çıkar. Ne diyelim sistem kurbanımı devlet mı belli değiliz. Bende böbrek sa şeker işitme kaybı ve halen beklemede 04 08 2020 rapor gidiş .
Bunlar bize .mezarda emekliliği hoş görüyor. Yıldım artık ne olucaksa olsun rabbim bilir

Bir sorum olacak, daha once de ilettigim gibi ben ms hastasıyım ve bir tedavisi olmadığı için surekli rapor verildi ve bu rapor Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından duzenlendi, bu hastane hem sağlık raporu hem de Hakem hastane konumunda olan Ankarada ki 5 hastaneden biri, aslında 1 2 sene evvel Ankara Şehir Hastanelerine apar topar taşıdılar.
Raporu veren bir Hakem hastane konumunda ise kurul sizi başka bir hastaneye sevk etmeye gerek görmüyor, ya da en azından araştırmalarıma göre durum böyle.
Raporunu Hakem Hastaneden alıp gene de başka bir hakem hastaneye sevk edilen var mı?

Emre Ekrem

Arkadaşım Hoşgeldin Ben de ms hastasyım geçen sene Red aldım %58 Raporum vardı psikiyatri ı de vardı Kasım ayında yeni rapor çıkardım tek hastalıktan %64 aldım tekrar yolladım Bekliyoruz bakalım ne olacak bu sefer de ret gelirse mahkeme yolu devam

merhaba 21.08.2020 tarihinde başvudum 23.09.2020 hastane raporum bakanlığa gönderildi 08.03.2021 tarihinde SMS ile işleminiz tamamlanmıştır bilgisi geldi. 10.03.2021 tarihinde dereceye girdiniz yazısı iş gönderildi yazısı EVIS de görüldü.

Çok teşekkür ederim idogan71

Herkese çok teşekkür ederim Allah herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

mstrdn
Yanlış bir izlenim ben yaşı bekliyorum 4yil kaldı 29 yıl 8250 pirim rapor bugün süresiz geldi

Anlıyorum, gerekçe nedir acaba?

Bilsem neden red geldiğini. Tahmince psikiyatri sıkıntı yarattı bilemiyorum ya ama uzun bir süreç Yani inanmadılar herhalde engelli olduğumuza. 2019 aralıkta verdim Ekim ayında belli oldu Kasımda tekrar yolladım 2021'e girdik düşün Bir buçuk sene falan oldu herhalde hala uğraşıyorum. 2019 Aralık'tan beri buraya da takip ediyorum

mihr
Kardeşim Eğer şaka yapmıyorsan Bu çok güzel bir şey Demek ki Eylül ayında bile gelen var Hayırlısı olsun Gözün aydın bu arada

Evis her ilde yok galiba.diger türlü nasil bilgi alabiliriz sistem uzerinden.neden evis her ilde yokki

Engel sorun mu?

Alırsın belkiiiii

Suriye suriye suriye.bay kemal bay kemal bay kemal bu ülkeyi suriyeliler mi bay kemal mi yönetiyor arkadas

Bu bay kemal bizi bu kadar oyaladı asalim kurtulalım bu adamdan arkadas

- E V İ Ss -
ENGELLİ VERGİ İNDİRİMİ
SORGULAMA SERVİSİ
Dosya No
TC Kimlik No
Ad Soyad ALİ DÜLGER
Açıklama TETKİK
BAŞVURU DURUMUNUZ
20.01.2021 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
04.01.2021 Hastaneden rapor bekleniyor
28.12.2020 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
12.02.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
11.02.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
28.01.2020 Diğer

Şimdi ben ne yapayım
Ankara 3 hafta önce aradığımda onaylandı diyor İstanbul daha gelmedi diyor.
Ben sizin de sisteminizin de .......... aklımda deli sözler ....
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

GIB'den mesaj geldi.
xxxxxxxx rapor numaralı talebiniz sonucu olusturulan EVIS ( Eriskin %40 ve Ustu ) işleminiz tamamlanmıştır.Diye.

Bu ne oluyor şimdi??

Çok acayip şeyler olmaya başladı çok ilginç şeyler Hiçbir Şeyin Anlamı Yok Kafalar karmakarışık kardeş Daha önce kimse böyle yazılar gelmedi ki bilelim aynı senin gibi ne olduğunu bilmiyoruz

Abdulger bu işte bir yanlışlık var Sen bir daha ara kardeşim ya da git Vergi Dairesine

Aksi_54

Büyük ihtimalle raporunuz sonuçlanmış evrakları verdiğiniz vergi dairesine müracat ediniz..

Kardeşim Eğer şaka yapmıyorsan Bu çok güzel bir şey Demek ki Eylül ayında bile gelen var Hayırlısı olsun Gözün aydın bu arada[/QUOTE]

Şaka değil gerçek bende şaşırdım. Teşekkür ederim

Benim anlamadığım ağustoslar eylüller onaylanırken temmuzlar nerde büyükmükelleflere bağlıyım kontrol edebileceğim bir yerde yok site açılmıyor çünkü

Benim çalıştığın işyerindeki arkadaşın maliyey gönderdiği tarih 13.9 2020 ademin vergi indirimi gelmiş. Allah Allah bu ne iş arkadaş ya

Aha şimdi aradı beni

Eylül/2020 olup başvurusu gelenler hala çalışanlar, işe devam edenler mi acaba arkadaşlar ?

adulger

enteresan bi durum. bende aradığımda onaylandı üst yazısı yazılıyor dedi. 9 gun oldu hala ses seda yok. kaç günde yazılıyor bu üst yazı bilen varmı? bize de sürpriz olmasın

Bu işte vallahi bir iş var.hic bir şey olmasada kesin bir şey var

Bir şeyler olmasada ,kesin bir şeyler var

Kesin birilerinin bir dayisi ,var bu ankarada Allahu ekber

ben şuna adım gibi eminim.izmir için konuşuyorum.çalışmayan.şahıs şirketinde çalışanları şu an işleme almıyorlar.ltd veya aş de çalışanlara öncelik veriliyor.izmir için kesin bilgi.15 gün sonra yeni bir sistem daha kurulacakmış ozamanda çalışmayanlar sisteme dahil olacakmış.takip edin şu an şirketlerde çalışanların sonucu hızlı gelmeye basladı,8 şubatdan sonra.heee dersenizki bilgi kirliliği ben vergi dairesindeki memurun söylediklerini aktarıyorum .yarında nasipse vergi dairesine gitcem

Izmır vergi dairesine gidip tekrardan evrakları taratmak mi gerekiyor ,yarın bende gideceğim evrakları teslim ettiğimiz yere gitmemiz gerekiyor degilmi.

Enver Güngör

ben saglık sebebi ile bıraktıgım işe geri dönecem.pazarlama yani yine yollara cıkacam izmirden van a kadar.dişimizi sıkacagız artık.saglık sebebiyle bir şahıs firmasında calısıyordum.ordan bugun istifa ettim yarın ltd şirketde iş başı.iş değişikliği için belge vercem.ben onun için gidecem.ama çalışmıyorsan veya şahıs şirkedinde çalışıyorsan gitmene gerek yok çünkü memur arkadaşlar sıra ile taratıp tekrar yolluyacaklar.boşuna gitme derim tam 30 sene yollar yollar.yine yol göründü

Anonim şirkette çalışıyorum, gitsem yeniden taratirlar mi acaba ,ikilemde kaldım yeniden taramanın bir faydası oluyor diyorlar ama ,bazı arkadaşlar yeni sistemden şubatta gönderdik cevap geldi diye yazmışlar formda

Enver Güngör

siz ne zaman basvurdunuz

vergi dairesindeki ilgili memurlardan Allah Razı olsun ilgilendiler.eger şubat 8 den önce ise basvuru .telefon edip yardım istemeniz yeterli 0232 483 17 77 dahili 2

Üst Alt